• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

  • Gluten Free

    Gluten Free

Thewhey™ (Näyte)

Asettaa uusi standardi

Maku
Pakkaus
Määrä

25% alennusta | Kooditon tarjous

25% alennusta tuotteista | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 21.03.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.
OSTA NYT
1,99 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Myprotein ultra-premium heraproteiinisekoitus on valmistettu takaamaan puhtaimman ja parhaimman lopputuloksen lihasten kasvuun ja ylläpitoon.*

Ensiluokkaiset ravintoarvot 25g proteiinia ja mahtavat vain 2g hiilihydraattia, 1g rasvaa ja 3g leusiinia - Me asetamme uuden standardin.

Thewhey sisältää myös Myzymeä® asiantuntevasti kehitetty entsyymisekoitus, joka pilkkoo proteiinia aminohapoksi samaan aikaan kun keho hyödyntää niitä lihasten rakennusaineiksi.

Erityisvalmiste, joka sisältää enemmän proteaasia kuin mikään muu markkinoilla oleva tuote tarjoten sinulle voimaa selviytyä mistä tahansa.

Miksi käyttää Thewhey?

Huolimatta siitä mitä liikuntaa tai aktiviteettia harrastat. Thewhey on aina valmiina tarjoamaan sinulle eväät huippusuoritukseen. - Sen ainutlaatuinen aminohappoprofiili sisältömahdollistaa matkasi hyvään kuntoon, joka ikinen kerta.

Olemme sisällyttäneet tuotteeseenLacprodan® HYDRO.Power tarjoamaan ensiluokkaisia ja puhtaita ominaisuuksia sekä nopean imeytyvyyden, jonka heraproteiinihydrolysaatti mahdollistaa.

Myprotein Thewhey on kolmen proteiinin sekoitus, joka on tieteellisesti todistettu auttaa rakentamaan lihasmassaa ,* sekä tarjoaa jokapäiväisen ratkaisun proteiinin tarpeisiisi, jonka avulla saavutat kaikki asettamasi tavoitteet.

Saatavana neljänä vertaansa vailla olevana makuna

Soveltuuko tuote minulle?

Kyllä! Thewhey on sinua varten. Se on voittajan valinta. Uusi standardi.

Jokainen gramma on valmistettu erityisesti valituista raaka-aineista mahdollistamaan sinut saavuttamaan jokainen tavoite ja auttamaan pysymään kehityksen huipuilla omassa lajissasi.

Milloin tuotetta tulisi käyttää?

Aina Theywhey Mihin aikaan päivästä tahansa.

Oli kyse milloin tahansa, matkalla, harjoituksen ympärillä ( ennen tai jälkeen) aina on aikaa nauttia laadukasta proteiinia.

Parhaimman hyödyn saamiseksi suosittelen nauttimaan proteiinia harjoituksen jälkeen, joka auttaa ja edistää lihasmassan kasvua ja ylläpitoa.

*Proteiini auttaa, edistää ja ylläpitää lihasmassaa ja sen kasvua.

Hyödyt

  • 25g proteiinia
  • Kolmen korkealaatuisen heraproteiinin sekoitus
  • Vähemmän kuin 2g hiilihydraattia ja 1g rasvaa
  • Yli 6,5g BCAA:ta
  • Yli 5g glutamiinia ja glutamiinihappoa

Suositeltu käyttö

Lisää 1 iso mitallinen (32g) veteen tai maitoon sekoitettuna 30 minuuttia ennen tai jälkeeen harjoituksen Myprotein shakerista nautittuna.

Ainesosat

Suolattu karamelli: Heraproteiini-isolaatti (70%), Heraproteiinikonsentraatti (maito, soija) , Lacprodan® HYDRO.power (heraproteiinihydrolysaatti) (maito), aromi (suola, väri (tavallinen karamelli), aromi, makeutusaine (sukraloosi)), ksantaanikumi, MyZyme ™ (entsyymiseos, proteaasi, amylaasi, proteaasi,laktaasi, sellulaasi, lipaasi)

Mansikka: Heraproteiini-isolaatti (72%), Heraproteiinikonsentraatti (maito, soija) , Lacprodan® HYDRO.power (heraproteiinihydrolysaatti) (maito), aromi (väri (punajuurijauhe), aromi, makeutusaine (sukraloosi)), ksantaanikumi, MyZyme ™ (entsyymiseos, proteaasi, amylaasi, proteaasi,laktaasi, sellulaasi, lipaasi)

Suklaa: Heraproteiini-isolaatti (67%), Heraproteiinikonsentraatti (maito, soija) , Lacprodan® HYDRO.power (heraproteiinihydrolysaatti) (maito), aromi (kaakojauhe), aromi, makeutusaine (sukraloosi)),kaakaojauhe, ksantaanikumi, MyZyme ™ (entsyymiseos, proteaasi, amylaasi, proteaasi,laktaasi, sellulaasi, lipaasi)

Vanilja: Heraproteiini-isolaatti (72%), Heraproteiinikonsentraatti (maito, soija) , Lacprodan® HYDRO.power (heraproteiinihydrolysaatti) (maito), aromi (aromi, makeutusaine (sukraloosi)), ksantaanikumi, MyZyme ™ (entsyymiseos, proteaasi, amylaasi, proteaasi,laktaasi, sellulaasi, lipaasi)

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 29 g

Annoksia per pakkaus - 30 (870g), 60 (1740g)

Ravintosisältö

  Per 100g Per Annos/strong> %RI
Energia 1646kJ / 387kcal 477kJ / 112kcal 5.6%
Rasva 6.0 g 1.7 g 0.65%
  josta tyydyttynyttä 2.4 g 0.7 g 0.70%
Hiilihydraatit 1.9 g 0.6 g 0.85%
  joista sokereita 0.4 g 0.11 g 0.55%
Proteiini 87 g 25 g 50%
Kuitu 0.2 g 0.05 g  
Suola 0.3 g 0.1 g 1.70%

Aktiiviset ainesosat

  Per 100g Per Annos
L-Leusiini 10 g 3.0 g
L-Isoleusiini 6.7 g 1.9 g
L-Valiini 5.7 g 1.6 g

* Keskiverto aikuisen päivittäisen kulutuksen referenssiarvo (8400 kJ/2000 kcal)

Ravintoarvot perustuvat maustamattomaan makuun, muiden makujen ravintoarvot saattavat vaihdella n. 15%

Arvostelut

Ei arvioita.

Thewhey™ (Näyte)

Valitse kuva

Thewhey™ (Näyte)
Back to top