Naisten Hair and Body Wash – 200ml

REWIND Kolme suosikkitarjousta ovat taas täällä!

REWIND Kolme suosikkitarjousta ovat taas täällä!

Olemme tuoneet takaisin kolme suosituinta tarjoustamme! 

25% alennusta koko tilauksestasi | Käytä koodia: ALE25
Kaikki tuotteet kolme kahden hinnalla* | Käytä koodia: 3FOR2FI
Pillerit & aminot 40% alennuksella | Käytä koodia: AMINO40

Tarjoukset ovat voimassa keskiyöhön 24.09.2017 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€. *Edullisin tuote ilmaiseksi.

OSTA NYT
2,89 €
Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Uudista suihkurutiinisi uudella naisten suihkugeelillä. Suihkugeeliin on yhdistetty myrkkyjä poistavaa vihreää teetä ja se on rikastettu keskeisten aminohappojen sekoituksella ja tärkeimmillä vitamiineilla, joten se on erinomainen tapa pitää hiuksesi ja ihosi terveennäköisenä ympäri vuoden.

Hyödyt

  • Rikastetttu aminohapposekoituksella sekä keskeisillä vitamiineilla
  • Yhdistetty myrkkyjä poistavaan vihreään teehen
  • Suunniteltu kosteuttamaan ja puhdistamaan ihoa

Suositeltu käyttö

Purista geeli purkista. Levitä hiuksiin ja keholle. Huuhtele hyvin.

Vältä laittamasti silmiin. Mikäli saippuaa menee silmiin, niin huuhtele hyvin vedellä. Mikäli ihottumaa tai ihon ärsytystä ilmenee lopeta tuotteen käyttö. Säilytä poissa suorasta auringonvalosta.

Ainesosat

Aqua (vesi), natriumlauryylieetterisulfaatti, glyseriini, kookos-glukosidi, kokamidopropyylibetaiini, Akrylaatteja / Palmeth - 25 -kopolymeeri, glyseryylioleaatti, natrium cocoamphoacetate, glykoli distearate, Laureth-4, lauryyli glukosidi, fenoksietanoli, bentsyylialkoholi, parfum (tuoksu), natriumkloridi, natrium kokoyyli-glutamaatti, natriumlauryylisulfaatti glukoosikarboksylaatti, butyleeniglykoli, dinatrium EDTA, panthenol, Polykvuaternium - 10, Polykvuaternium - 7, bentsyyli salisylaatti, etyyliheksyyliglyseriini, heksyyli Cinnamal, tokoferyyliasetaatti, dehydroetikkahappoa, Limonene, Camellia Sinensis lehtiuute, natrium pca, natriumlaktaatti, arginiini, natriumhydroksidi, muurahaishappo, aspartiinihappo, PCA, natriumbentsoaatti, glysiini, alaniini, seriini, valiini, isoleusiini, proliini, treoniini, histidiini, fenyylialaniini, CI 19140 (Yellow 5).

Arvostelut

Ei arvioita.

Naisten Hair and Body Wash – 200ml

Valitse kuva

Naisten Hair and Body Wash – 200ml
Back to top