MYPROTEIN INFORMED-SPORT TUOTEVALIKOIMA

Mikä on Informed-Sport tuotevalikoima?

Informed-Sport tuotevalikoima on suunniteltu tarjoamaan joukon erilaisia hyväksyttyjä tuotteita ammattiurheilijoille ja urheilujoukkueille. Ohjelma vakuuttaa, että kaikki lisäravinteet ja ainesosat, jotka sisältävät Informed-Sport logon on testattu kaikkien kiellettyjen aineiden osalta, maailmanluokan urheiludoping-laboratoriossa LGS Groupissa.

Myprotein työskentelee tiiviisti LGS Groupin kanssa, jolla on paljon testauskokemusta Maailman antidopingtoimiston (WADA) puitteissa ja ylläpitää ISO 17025 valtuuksia urheiluravinteiden testaamiseen kontrolloimalla kiellettyjen aineiden käyttöä. Tämä auttaa urheilijoita hallitsemaan riskiä tahattoman positiivisen huumetestin varalta, valitsemalla lisäravinteita jotka valmistetaan korkeimpien laatustandardien mukaisesti. Laboratoriot, joilla on valtuudet tähän kansainväliseen standardiin ovat osoittaneet, että ne ovat teknisesti päteviä ja kykeneviä tuottamaan täsmällisiä ja tarkkoja testejä ja/tai kalibrointeja.

Meidän Informed -Sport valikoima takaa 100% mielenrauhan kenelle tahansa urheilijalle joka haluaa käyttää korkealaatuisia urheiluravinnetuotteita edistäen suorituskykyään.

Myprotein HFL

Informed-Sport tuotevalikoima

Me ymmärrämme täysin kuinka tärkeä merkitys ravitsemuksella on huipputason urheilussa ja tuemme tällä hetkellä useita ammattilaisurheiluseuroja kuten isobritannialaisia Burnley FC, Castleford Tigers, St.Helens RFC joukkueita ja ruotsalaista AIK Fotboll joukkuetta. Meidän Informed-Sport valikoima sisältää tuotteita, joita uskomme kenen tahansa urheilijan etsivän maksimoidakseen fyysisen suorituskykynsä. Meillä on kunnia vahvistaa että jokainen Informed-Sport sertifioitu tuote takaa 100% mielenrauhan.

Back to top