Benedikt Magnusson Power Stack

SYNTYMÄPÄIVÄALE | Kaikki tuotteet jopa -60% | + extra 15% alennusta! Käytä koodia EXTRA15FI

Syntymäpäiväale |  Kaikki tuotteet jopa -60% + extra 15% alennusta koko tilauksestasi!  | Käytä koodia: EXTRA15FI

Myös treenivaatteet kolme kahden hinnalla!

Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Vain yhtä koodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.

OSTA NYT

75,46 €
Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Benedikt Magnusson Power Stack

Tämä raaka maastavedon maailmanennätyksen haltijan Bemedikt Magnusson käyttämä pakkaus on suunniteltu lisäämään massaa, vahvuutta ja voimaa.

Erinomainen lisäravinne pakkaus kaikille jotka haluavat parantaa voimatasojaan ja kasvattaa lihasmassaa. Pakkauksessa on neljä keskeistä lisäravinnetta sekä Myprotein sheikkeri.

Pakkauksessa laaja skaala ravinteita jotka auttavat nopeuttamaan palautumista, edistämään yleisesti terveyttä sekä ennenkaikkea kehittämään lihasmassaa. Pakkaukseen kuuluu mm. BCAA, Alpha Men Multivitamiini, Omega 3 Liquid sekä Hard Gainer Extreme.

Benedikt Magnusson

“Valitsin nämä tuotteet koska ne ovat keskeisiä ravinteita päivittäisessä harjoittelussani. Uskon, että ne sopivat erinomaisesti kaikille ketkä haluavat tosissaan kehittää voimaa, tehoa ja lihasmassaa.rdquo; - Benedikt Magnusson Myprotein lähettiläs sekä maastavedon maailmanennätyksen haltija

Sisältää:

Hard Gainer Extreme, Chocolate Smooth, Pussi, 2.5kg- Tuotteessa on yli 440 kaloria per 100g annos, joten se on täydellinen niillä jotka haluavat lisätä hyvälaatuista massaa voimaharjoittelun tueksi.

BCAA Berry Blast, 250G - Sisältää leusiinia, isoleusiinia sekä valiinia jotka edistävät palautumista sekä estävät lihasten hajoamista.

Alpha Men Super Multi vitamiini, 120 Tabs -Ainutlaatuinen ja erittäin tehokas sekoitus korkean potenssin vitamiinejä ja mineraaleja jotka ovat keskeisiä hyvinvoinnille ja terveydelle.

Omega 3 Liquid Super Strength Strawberry, 150ml - Helppo joa hyvä tapa saada tarvittavat Omega-3:t. Kätevä tapa saada korkeita määriä EPAa ja DHA:ta.

MyProtein Blender Bottle, 400ml - Ainutlaatuinen blender pullo joka on suunniteltu sekoittamaan lisäravinteet helposti ja kätevästi.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • 4 keskeistä lisäravinnetta tukemaan voimaharjoittelua
  • Sisältää BCAA:ta joka vähentää lihasten hajoamista
  • Erinomaista arvoa rahalle

Suositeltu käyttö

Katso tuotekohtainen sivu mikäli haluat tarkempaa tietoa.

Ainesosat

Katso tuotekohtainen sivu mikäli haluat tarkempaa tietoa.

Ravitsemustietoa

Please see individual product pages for details.

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Benedikt Magnusson Power Stack

Valitse kuva

Benedikt Magnusson Power Stack