Essential Energy Bundle

REWIND Kolme suosikkitarjousta ovat taas täällä!

REWIND Kolme suosikkitarjousta ovat taas täällä!

Olemme tuoneet takaisin kolme suosituinta tarjoustamme! 

25% alennusta koko tilauksestasi | Käytä koodia: ALE25
Kaikki tuotteet kolme kahden hinnalla* | Käytä koodia: 3FOR2FI
Pillerit & aminot 40% alennuksella | Käytä koodia: AMINO40

Tarjoukset ovat voimassa keskiyöhön 24.09.2017 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€. *Edullisin tuote ilmaiseksi.

OSTA NYT
50,77 €
Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Essential Energy Bundle sisältää kaksi Myproteiinin suosituinta kestävyysurheiluun tarkoitettua tuotetta ja sopii erinomaisesti aloitteleville kestävyysurheilijoille. Kumpaakin tuotteista voi käyttää ennen, jälkeen tai harjoittelun aikana.

Essential Energy Bundleen sisältyy:

TRI:CARB – Tropical, 800g

TRI:CARB on hiilihydraattipitoinen juoma joka koostuu kolmen eri hiilihydraatin sekoituksesta. Näihin kuuluvat: maltodekstriini, fruktoosi ja palitinose. TRI:CARB:ssa on lisäksi 500mg elektrolyyttejä, jotka yhdessä hiilihydraattien kanssa edesauttavat suorituskykyä ja parantavat veden imeytymistä pitkien kestävyysharjoitteiden aikana.

ENER:GEL - Appelsiini, 24 x 60ml

ENER:GEL on herkullisen makuinen geeli jossa on yli 21g hiilihydraatteja lähtöisin maltodekstriinistä ja fruktoosista. Geelissä on lisäksi B-vitamiini sekoitus joka edistää normaalia energiaa tuottavaa aineenvaihduntaa, immuniteettijärjestelmän normaalia toimintaa sekä vähentää väsymystä ja uupumusta rankan harjoittelun aikana.

Pakkaukseen sisältyy myös Myprotein Endurance Urheilujuomapullo jossa voit säilyttää juomat harjoituksia tai kilpailuita varten.

MAKUJA, TUOTTEITA JA PAKKAUSKOKOJA VOI OLLA MAHDOLLISTA MUUTTAA RIIPPUEN VARASTON TILANTEESTA.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Täydellinen pakkaus kestävyysurheilua aloitteleville
  • Erinomaista arvoa rahalle
  • Sisältää Endurance Urheilujuomapullon

Arvostelut

Ei arvioita.

Essential Energy Bundle

Valitse kuva

Essential Energy Bundle
Back to top