Sports Performance Bundle

Chocolate Smooth

REWIND Kolme suosikkitarjousta ovat taas täällä!

REWIND Kolme suosikkitarjousta ovat taas täällä!

Olemme tuoneet takaisin kolme suosituinta tarjoustamme! 

25% alennusta koko tilauksestasi | Käytä koodia: ALE25
Kaikki tuotteet kolme kahden hinnalla* | Käytä koodia: 3FOR2FI
Pillerit & aminot 40% alennuksella | Käytä koodia: AMINO40

Tarjoukset ovat voimassa keskiyöhön 24.09.2017 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€. *Edullisin tuote ilmaiseksi.

OSTA NYT
122,49 €
Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Saavuta uuden vuoden tavoitteesi Sports Performance pakkauksella! Tämä pakkaus on erityisesti suunniteltu niille jotka haluavat maksimoida harjoittelutulokset. Pakkaus sisältää 5 suosituinta tuotettamme jotka auttavat sinua saavuttamaan uuden vuoden lupauksesi.

Sports Performance pakkaus sisältää:

Beta Alaniini, Maustamaton, 90 tablettia

Beta Alaniini on ei-keskeinen aminohappo ja ainoa luontaisesti esiintyvä beta-aminohappo.

Omega 3, 250 kapselia

Omega 3 on keskeinen aminohappo jota esiintyy mm. rasvaisessa kalassa kuten lohessa, makrillissa ja sardiineissa. EPA ja DHA yhdessä edistävät sydämen normaalia toimintaa. DHA edistää lisäksi aivojen ja silmien normaalia toimintaa.

Exceed V2, Berry Blast, 600g

Exceed on edistyksellinen sekoitus aminohappoja joka sisältää haaraketjuiset aminohapot (L leusiini, L isoleusiini ja L valiini), beta alaniinin, citrulline malaatin ja vitamiini b5:n. Exceed on yksi edistyksellisimmistä ei stimulanttia sisältävistä energia lisäravinteista mitä markkinoilta löytyy.

Recovery XS, Chocolate Smooth, 1.8kg

Recovery XS on ainutlaatuinen yhdistelmä proteiinia, hiilihydraatteja, C-vitamiinia, kreatiinia ja elektrolyyttejä. Tuote sisältää 4.5g aminohappoja ja 3g Creapurea®per annos. Recovery XS:ssä on yli 24g heraproteiini-isolaatista peräisin olevaa proteiinia per annos joka edistää lihasmassan kehitystä ja ylläpitoa. Tuotteessa on lisäksi 3g kreatiinia per annos joka parantaa fyysistä suorituskykyä lyhytkestoisessa korkean intensiteetin harjoittelussa.

Muutamme tuotteen nimen "Post Workout XS:ksi". Vain tuotteen nimi muuttuu. Ainesosat ja ravintoarvot pysyvät samoina.

MYPRE, Grape, 500g

MYPRE:n ainesosat parantavat suorituskykyä*, vähentävät väsymystä* ja parantavat keskittymiskykyä*. MYPRE:ssä on neljää erilaista kreatiinia: kreatiini HCl, kreatiini etyyliesteri HCl, Kreatiinimonohydraatti ja Kreatiinimonohydraatti (Creapure®) jotka parantavat fyysistä suorituskykyä lyhytkestoisessa korkean intensiteetin harjoittelussa*. MYPRE sisältää lisäksi patentoidun sekoituksen kofeiinia ja guarana uutetta (Paullinia Cupana) jotka tuottavat 400mg kofeiini per 2 kauhallista. Kofeiinin on todettu parantavan vireyttä ja keskittymiskykyä*.

Lisätietoa MYPRE:stä löytyy tuotekohtaisilta sivuilta.

MAKUJA, TUOTTEITA JA KOKOJA SAATTAA OLLA MAHDOLLISTA MUUTTAA ILMAN ERILLISTÄ ILMOITUSTA RIIPPUEN VARASTON TILANTEESTA.

Hyödyt

  • 5 laadukasta tuotetta
  • Erinomaista arvoa rahalle
  • Sisältää Myproteiinin preworkoutin - MYPRE

Arvostelut

Ei arvioita.

Sports Performance Bundle

Valitse kuva

Sports Performance Bundle
Back to top