Myprotein Liquid Chalk

250ml

Pakkaus
Määrä

25% alennusta kaikesta muusta | Käytä koodia: 25FI

TIPATON TAMMIKUU: hanki tarvittavat vitamiinit ajoissa ehkäisemään helmikuun krapulaa - 30% alennusta tilauksestai kun ostat vitamiineja tai aminoita - Kooditon alennus

Tarjous on voimassa keskiyöhön 17.01.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.
OSTA NYT
9,99 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Mitä Liquid Chalk on?

Liquid Chalk on neste joka käytetään otteen parantamiseksi käsissä tai jaloissa. Tämä nestemäinen magnesiumvalmiste ei siirry käytettäessä laitteisiin ja toisin kuin muut perinteiset valmisteet se ei jätä puuterista aiheutuvia tahroja vaatteisiin tai kuljeudu hengitykseen. Myprotein Liquid Chalk toimitetaan 250ml uudelleensuljettavassa muovipullossa.

Kenelle Liquid Chalk soveltuu?

Liquid Chalk ei ole ainoastaan kiipeilijöiden käyttämä tuote vaan myös muita aktiviteetteja, kuten voimannostoa, voimistelua tai keilausta harrastavat voivat hyötyä tuotteesta.

Liquid Chalk –tuotteen hyödyt?

  • Parantaa otetta
  • Vähentää hikoilua
  • Ei tahraa

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Vähentää hikoilua huomattavasti
  • Voi parantaa pitoa
  • Voi parantaa nostoja

Suositeltu käyttö

Lisää käsiin ja jalkoihin tarvittaessa. Käytön jälkeen suosittelemme saippuavettä tuotteen puhdistamiseksi. Tuote ei ole tarkoitettu syötäväksi ja suosittelemme että kokeilet tuotetta ensin pienelle alueelle ihan reaktion tarkistamiseksi. Älä käytä rikkoutuneelle iholle.

Ainesosat

Alkoholi, Magnesium, Karbonaatti, Sakeutusaine ja Hajuste.

Arvostelut

Ei arvioita.

Myprotein Liquid Chalk

Valitse kuva

Myprotein Liquid Chalk
Back to top