Missiomme

SEURAA MATKAAMME AINA TUOTEKEHITYKSESTÄ KOTIOVELLESI TOIMITUKSEEN ASTI

TUOTEKEHITYS

TUOTEKEHITYS

Oma kehitystiimimme suunnittelee tuotevalikoimamme perustuen uusimpaan tieteelliseen tutkimukseen, emmekä me lisää tuotteisiimme täyteaineita.

Lue lisää
TOIMITTAJAT

TOIMITTAJAT

Käytämme Myproteinilla vain hyväksyttyjä toimittajia, jotka valitaan tiukan prosessin jälkeen. Tämä takaa sen, että kaikki tuotteemme noudattavat tiukkoja eurooppalaisia standardeja.

Lue lisää
VALMISTUS

VALMISTUS

Yli 80% valikoimastamme valmistetaan huippuluokan tehtaassamme. Näin voimme tarjota Euroopan alimmat hinnat korkealaatuisimmista tuotteista.

Lue lisää

LÄHETYS

LÄHETYS

Käytämme kaikissa 3 varastossamme uusimpaa automaatiotekniikkaa, joka mahdollistaa samana päivänä pakettien lähettämisen klo 21:00 saakka (GMT).

Lue lisää
PAKKAUS & ETIKETIT

PAKKAUS & ETIKETIT

Olemme pussien käytön edelläkävijä jo vuodesta 2004, mikä on mahdollistanut pakkauskustannusten pienenemisen sekä ravintoarvojen ja ainesosien yksinkertaisesti ajantasalla pitämisen.

Lue lisää
LAATUTAKUU

LAATUTAKUU

Käytämme aina uusinta teknologiaa kuten NIR ja HFL testausta varmistaen, että täytämme kaikki laatuvaatimukset, mukaan lukien The Vegetarian ja Organic Societyn tiukan prosessin.

Lue lisää

HINNAT

HINNAT

Olemme niin varmoja tuotteistamme, että lupaamme minkä tahansa tuotteemme samaan hintaan kuin vastaavan markkinoilla olevan tuotteen.

Lue lisää
TOIMITUS

TOIMITUS

Toimittaen yli 70 maahan, tilaus voidaan jopa toimittaa kotiovellesi seuraavana aamuna. Voit myös yksinkertaisesti seurata tilaustasi milloin tahansa netissä.

Lue lisää
ASIAKASPALVELU

ASIAKASPALVELU

Mielenrauhasi on taattu. Asiakaspalvelumme ovat käytettävissä 5 päivää viikossa auttaen kaikissa kysymyksissä tai ongelmissa.

Lue lisää

PYRIMME JATKUVASTI PARANTAMAAN PALVELUA JA ALLA ON 3 SYYTÄ MIKSI OLET TURVALLISISSA KÄSISSÄ...

LAATU

LAATU

Myproteinilla olemme investoineet huippukoneistoon varmistaaksemme, että meillä on maailmanluokan tuotantolaitos, joka on Euroopan paras ja valmistaa parasta laatua olevia tuotteita.

Lue lisää
TUOTEVALIKOIMA

TUOTEVALIKOIMA

Valikoimamme on suurin valttikorttimme. Nykyinen yli 350 tuotteen valikoima sekä uusien tuotteiden viikoittainen lanseeraus varmistaa sen, että olemme aina tuotekehityksen edelläkävijä.

Lue lisää
Informed Sport

Informed Sport

Meidän Informed Sport alue, joka on täyttää WADAn ja Olympic standardit on suunniteltu tarjoamaan mielenrauhan kaikille huippu-urheilijoille lajista riippumatta.

Lue lisää
Back to top