Lisäravinteet

Impact Week | Uutuustuotteet

Impact Week on jälleen täällä ja tällä kertaa tarjoamme vieläkin enemmän, auttaaksemme sinua saavuttamaan tavoitteesi. Voit odottaa uskomattomia tarjouksia, upouusia tuotteita sekä kaikkien rakastamia suosikkeja uusina makuina.

Uudet maut tarjoavat syksyisiä tunnelmia samojen tuttujen makrojen kera, joita rakastat Clear Whey Isolate, Clear Vegan ja Layered Bar -tuotteissamme. Meillä on myös upouusi proteiinikahvi, joka valmistetaan lämpövakaasta herasta – täydellinen aloitus viileisiin aamuihin.

Toffee Apple Clear Whey Isolate

Jos olet yksi Clear Wheyn monista faneista, sinulla todennäköisesti on siitä suosikkimaku, jonka valitset joka kerta. Mutta tämä Toffee Apple Clear Whey saa sinut ehkä kokeilemaan jotain uutta.

Kirpeä ja makea omena yhdessä pehmeän toffeen kanssa saa syksyn tunteen rintaan joka päivä. Tottakai uusi maku sisältää myös saman palkitun Clear Whey -kaavan, joka tarjoaa 20g proteiinia ja sisältää vain 100 kaloria per annos.

Toffee Apple Clear Vegan

Jos suosit kasviperäisiä tuotteita, teimme Toffee Apple -mausta myös Clear Vegan version. Clear Vegan sisältää 10g proteiinia ja 51 kaloria per annos. Tämä uusi maku tarjoaa syksyistä makua treenin jälkeiseen palautusjuomaan tai nopeaan välipalaan.

Toffee Apple Clear Collagen

Clear Collagen on ehkä proteiinimaailman altavastaava, mutta se on ehdottomasti voittaja makrojen puolesta.

Collegen Protein valmistetaan erittäin hyvin puhdistetuista kollageenipeptideista, joten se tarjoaa herkullisen proteiinihuoman, joka sisältää 90% proteiinia. Samaan aikaan se sisältää vain vähän rasvaa ja hiilihydraatteja. Kollageenilla on rooli myös hiusten, ihon ja kynsien hyvinvoinnissa, sillä se auttaa niitä pysymään terveinä ja vahvoina.

Nyt myös Clear Collagen on saatavilla rajoitetussa Toffee Apple -maussa, joten jos kollageeni on enemmän sinun juttusi, kokeile tätä.

Speculoos Layered Bar

Speculoos on ultimaattinen syksyn maku, jonka tuoteteknologimme ovat viimein saaneet Layered Bar -proteiinipatukan muotoon. Pehemä karamellikeksin maku yhdessä kuuden eri tekstuurikerroksen kanssa. Taivaallista.

Ja tietysti 20g proteiinia, runsaasti kuitua sekä muutoinkin makroystävällinen sisältö.

 

Lisää tuotteita tulossa pian…Seuraa tätä artikkelia!

 

Pähkinänkuoressa


Tarjoamme mukavia syksyisiä uutuksia suosikkituotteiden muodossa. Varmista, että saat ostoskoriisi näit uutuksia, sillä niitä on myynnissä vain rajoitettu erä. Pääse kuntotavoitteisiisi maukkaammin kuin koskaa ja parhaaseen hintaan Impact Week -tarjousten aikana.

 

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosiLaura Myllykoski

Laura Myllykoski

Writer and expert

Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä