Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

Impact Week | Uutuustuotteet

Impact Week | Uutuustuotteet
Laura Myllykoski
Writer and expert7 kuukautta Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili

Impact Week on jälleen täällä ja tällä kertaa tarjoamme vieläkin enemmän, auttaaksemme sinua saavuttamaan tavoitteesi. Voit odottaa uskomattomia tarjouksia, upouusia tuotteita sekä kaikkien rakastamia suosikkeja uusina makuina.

Tänä vuonna tuotetiimimme on erityisen pähkinöissään. He päättivät, että on aika juhlia ikonista, joskin aliarvostettua, pistaasia kehittämällä sille täysin oma rajoitettu erä tuotteita. Tämä Impact Week on siis täynnä pistaasiunelmia – löydä omat suosikkisi niiden joukosta.

 

Impact Whey Protein – Pistachio Ice Cream 

Impact Whey Protein -proteiinijauhe on ollut asiakkaidemme suosikki alusta asti. Nyt uusi maku Pistachio Ice Cream tarjoaa 21g proteiinia vieläkin maukkaammin kuin ennen.

Impact Whey Protein sisältää 103 kaloria per annos. Se sisältää myös runsaasti aminohappoja, mukaan lukien kaikki tärkeät BCAAt. 

 

Vegan ProteinBlend – Pistachio 

Emme ikinä jättäisi kasvipohjaisia asiakkaitamme paitsioon, joten näytimme vihreää valoa myös Vegan Protein Blend maulle Pistachio.

Yksi annos sisältää 22g proteiinia ja vain 110 kaloria. Vegan Protein Blend sisältää myös kaikki yhdeksän välttämätöntä aminohappoa tankkaamaan lihaskasvua ja palautumista.

 

THE Whey – Pistachio

Tämä premium proteiinisekoitus tarjoaa 25g proteiinia, 3g leusiinia ja yli 5g luonnollista glutamiinia jokaisessa annoksessa. THE Whey sisältää alle 2g hiilihydraatteja ja alle 1g rasvaa per annos, mikä tekee siitä täydellisen polttoaineen treeneihin myös tiukalla ruokavaliolla.

 

Coffee Boost Whey – Pistachio 

Herkullinen sekoitus laadukasta heraproteiinia, kahvia ja guaranaa. Yksi annos sisältää 20g proteiinia ja 95mg kofeiinia – nyt pistaasin makuisena. Täydellinen vaihtoehto aamukahville.

 

Pähkinänkuoressa

Olemme pähkinöissämme uusista Impact Week -tuotteistamme. Nämä makuvaihtoehdot ovat rajoitettua eriä, joten shoppaile niitä vielä kun ehdit!

 

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein