Siirry pääsnäyttöön
Uncategorized

25 joululahjaideaa naiselle | Fitnesslahjat 2021

25 joululahjaideaa naiselle | Fitnesslahjat 2021
Laura Myllykoski
Writer and expert2 vuotta Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Voimme jo kuulla kulkusten soivan ja haistaa kanelin tuoksun ilmassa. Se tarkoittaa sitä, että on aika aloittaa joululahjojen metsästäminen tänä vuonna ja tämä lahjaopas auttaa sinua löytämään oikeat lahjat aktiiviselle naiselle.Kukaan ei halua juosta ympäriinsä kaupasta toiseen etsimässä täydellistä joululahjaa, joten toimi tänä jouluna fiksummin ja tilaa lahjat suoraan kotiovelle toimitettuna.Säästämme sinulta myös aikaa nettikauppojen valikoiman selaamisessa tällä kattavalla 25 fitnesslahjan listalla, joka kattaa täydellisiä lahjoja terveydestään huolehtivalle naiselle.Tässä parhaat joululahjat naiselle jouluna 2021.

1. Gingerbread Layered Bar

Ultimaattinen lahjaopas kaipaa juhlakauteen sopivaa proteiinipatukkaa. Tämän vuoden klassikko joulumaku on nyt lisätty Layered Bar -valikoimaamme ja se on pian uusi suosikkisi.Proteiinipatukoista saa myös erinomaista täytettä joulusukkaan, jolla saat hymyn saajan huulille tänä jouluna.

2. Composure Leggings ja Sports Bra -setti

Myprotein Composure Collection on täydellinen lahja kaikille maailman joogaa rakastaville naisille.Tämä Composure setti on tehty kauttaaltaan pehmeästä materiaalista ja topissa on tyylikkäät yksityiskohdat, joita kuka tahansa joogi arvostaisi.

3. Hair Skin Nails Gummies

Nämä vitamiinipommit sisältävät sinkkiä, biotiinia, C-vitamiinia ja B6-vitamiinia, jotka saavat lahjan saajan hehkumaan.Makuna on Blueberry (mustikka), jotka tekee tästä lahjasta ravinteikkaan lisäksi myös herkullisen.

4. Multivitamiinit

Multivitamiinit ovat aina hyvä lahja fitnessfanaatikolle. Tässä sekoituksessa on 23 vitamiinia ja mineraalia tukemaan terveyttä ja hyvinvointia.

5. Vastustuskuminauhat

Vastustuskuminauhat eivät ole koskaan aikaisemmin ollut yhtä arvostettu lahja kuin tänä jouluna.Anna hänelle lahjaksi tehokkaammat kotitreenit kunnollisilla vastustuskuminauhoilla, jotka hän voi lisätä kotisalin valikoimaan.

6. Metal Shaker

Tämä metallinen shakeri on hyvä vaihtoehto muovishakereille ja saat sillä aina täydellisen proteiinijuoman – ja vieläpä tyylillä. Elämäsi naiset tulevat kiittämään sinua tästä lahjasta.

7. Yoga Block

Yoga Block mullistaa treenit sitoutuneelle joogille. Tämä on apuväline, joka auttaa syventämään venytyksiä liikkeestä toiseen ja jos annat sen jouluna lahjaksi joogaa rakastavalle naiselle, siitä tulee takuulla hänelle korvaamaton apuväline.

8. Clear whey tai Clear vegan

Jos elämäsi nainen nauttii proteiininsa mieluummin hedelmäisessä maussa niin Clear -proteiinit ovat oikea valinta.Makuina löytyy esimerkiksi Dragon Fruit, Peach Tea ja Orange Mango sekä herasta että vegaanisena versiona, joten et voi mennä vikaan tämän kanssa.

9. Whey tai Soy Isolate

Jos taas naisesi rakastaa kermaista ja täyteläistä proteiinijuomaa, niin klassikkomme Whey ja Soy Isolate ovat ideaalisia lahjoja kuusen alle.Kokeile tänä jouluna juhlasesonkiin sopivaa Salted Caramel -makua.

10. Double Dough Brownie

Joulu on herkkujen aikaa, mutta jos tiedät naisen, joka haluaa pitää makroista kiinni juhlakautenakin, niin Double Dough Brownie on täydellinen lahja.Kuka tahansa suklaan ystävä tulee pitämään tästä, mutta kuntosalilla viihtyvä suklaan ystävä tulee rakastamaan sitä. 

11. Triple Choc Filled Cookie

Kun puhutaan nautinnollisista herkuista, niin Triple Chocolate Filled Cookie on ehdottomasti sellainen. Tahmeaa suklaata ja 20g proteiinia per annos – tämän lahjan saaja tulee taatusti hymyilemään jouluaattona. Ja älä huoli, sama herkku löytyy myös vegaaneille naisille.

12. Protein Spread

Protein Spread saa hymyn kenen tahansa huulille.Riippuen siitä mistä naisesi pitää, voit valita makuina White Chocolate (valkosuklaa), Milk Chocolate (maitosuklaa) ja Chocolate Hazelnut (suklaa-hasselpähkinä) ja katsoa miten hän ilahtuu lahjasta.

 

13. Beauty Collagen Shots

Nopea annos kollageenia, hyaluronihappoa, biotiina ja seleeniä vahvistamaan rakkaasi ihoa, hiuksia ja kynsiä. Tämä kaikki on saatavilla makuina Coconut & Pineapple sekä Lemon. Ehdoton lahja ihostaan huolehtivalle naiselle.

14. Muscle Roller

Tärkeä apuväline kaikille saliharrastajille, mutta vieläkin tärkeämpi nyt kun kotitreeneistä on tullut paljon suositumpia. Täydellinen lahja naiselle, joka harrastaa painotreenejä, juoksua tai mitä tahansa kestävyysharjoittelua.

15. Cod-Liver Oil

Tämä on hyvä lahja terveystietoisille ihmisille, sillä se tukee sydämen toimintaa ja normaalia verenpainetta. Lahjo siis rakkaasi kolmen kuukauden varastolla, jolla hän voi tukea omaa terveyttään ja hyvinvointia.

16. BCAA

Jos tiedät naisen joka haluaa maksimoida palautumisen valitsemastaan lajista, oli se sitten painonnosto tai juoksu, niin BCAA on aina hyvä vaihtoehto.Gin & Tonic -maku sopii hyvin joulun ajan mauksi ja siitä voikin tulla pian hänen suosikkinsa.

17. Layered Protein Bar

Kaikille välipalojen ystäville Layered Bar on oikea lahja tänä jouluna. 20g proteiinia sekä runsaasti rapeita ja tahmeita kerroksia tankkaukseen treenin jälkeen tai tyydyttämään makeanhimoa.Ainoa kysymys on, että mikä maku sopii hänelle: Birthday Cake, Peanut Butter, Chocolate sunday vai Matcha?

18. FlavDrops

Syökö elämäsi nainen puuroa aamupalaksi? Tai pannukakkuja? Tai ehkä hän etsii tapoja saada enemmän makua päivän aterioihin? Myprotein FlavDropsit ovat siihen loistava vaihtoehto.Anna lahjaksi makua elämään tällä kalorittomalla aromilla, jota voi lisätä mihin tahansa. Makuina esimerkiksi suosikit Chocolate Peanut Butter, White chocolate, Strawberry sekä Hazelnut ja monta muuta.

19. MP Baseball Cap

Haluaako hän pitää matalaa profiilia salilla? Uusi lippis on silloin pakollinen lahja.Myprotein lippis väreissä Stone tai Black on täydellinen sekä salille että asioiden hoitamiseen. Tyylikäs, rento ja käytännöllinen.

20. Yoga Mat

Tämä ei olisi kunnon lahjaopas, ellemme lisäisi siihen joogamattoa. Olipa hän sitten kunnon joogi tai vain hyvän venyttelyrutiinin tarpeessa, niin joogamatto on erinomainen lahja tänä jouluna hyvinvoinnistaan huolehtivalle naiselle.

21. Running Waistband

Tämä on kaikille juoksemista harrastaville naisille.Juoksuun tarkoitetussa vyötärönauhassa on säädettävä kotelo puhelimelle, jotta kädet jäävät vapaiksi. Ei enää asfaltille rikkoutuneita puhelimia, vain stressitöntä juoksemista jolloin pääsee rikkomaan omia ennätyksiään.

22. Seamless Leggings ja Sports Bra

Tämä lahjaopas ei olisi täydellinen ilman yhteensopivaa settiä. Anna lahjaksi mukavuutta treeneihin tällä saumattomalla setillä, joka sopii täydellisesti tyylikkäälle saliharrastajalle.Tämä mallisto korostaa kurveja ja saa olon itsevarmaksi treenatessa. Valitse laajasta valikoimasta hänen lempivärinsä.

23. 1kg Peanut Butter

Tämä on naiselle kenen tiedät voitelevan reilusti maapähkinävoita leivän päälle tai  sekoittavan sitä puuron sekaan. 1kg pakkaus kestää hänellä ehkä jonkin aikaa.Meidän maapähkinävoimme on myös täysin luonnonmukaista. Täydellistä.

24. Power Jacket

Loppuvuoden ja uuden vuoden treenit kaipaavat tätä Power Jacket teknistä takkia.Jos tiedät naisen, joka rakastaa juosta talvellakin tai kaipaa talven treenien alkulämmittelyyn hieman lämpimämpää vaatetta päälle, niin tämä takki on täydellinen lahja.

25. Proteiinisuklaa

Rakastaako elämäsi nainen suklaata, mutta haluaa silti pitää huolen makroistaan? Proteiinisuklaa lyö kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja sopii täydellisesti joulusukan täytteeksi ilahduttamaan terveystietoista suklaan ystävää.
Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein