• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Aamupala Smoothie (Näyte)

‘All in one’ luonnollinen aamupala smoothie

15% alennus uusille asiakkaille | Käytä koodia: UUSI15

Uudet asiakkaat saavat 15% alennusta ensimmäisestä tilauksestaan! Käytä kassalla koodia: UUSI15

Huomioithan, että sinun on luotava sivuillemme käyttäjätili ja olla kirjautuneena sisään, jotta UUSI15 koodi toimii. 

Tarjous voimassa toistaiseksi. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€.

OSTA NYT

1,32 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Mikä on aamupala smoothie?

Aamupala smoothie on hyvänmakuinen proteiinipitoinen smoothie, joka sopii täydellisesti niille joille päivittäisen terveellisen aamupalan nauttiminen tuottaa vaikeuksia. Aamupala smoothiessa on kaikki terveellisen aamupalan tarvittavat ravinteet. Se sisältää keskeiset tarvittavat vitamiinit ja mineraalit, korkeatasoisen proteiinilähteen (herakonsentraatti ja isolaatti) sekä ainutlaatuisen lehtivihannes- ja jyväsekoituksen, joka auttaa lisämään päivittäistä kuidun saantia. Jokainen annos sisältää aitoja banaanin ja mansikan paloja, jotka takaavat luontaisen maun. Erinomaisen ravintosisällön lisäksi jokainen 50g annos sisältää 75mg kofeiinia (vihreä tee ja guarana uute).

Aamupala smoothien hyödyt

Aamupala smoothiessa on 19g proteiinia per annos mikä edesauttaa vähärasvaisen lihasmassan kehitystä ja ylläpitoa. Aamupala smoothien sisältämä vitamiini- ja mineraalisekoitus auttaa kehon hermostoa, immuunijärjestelmää, energiaa tuottavaa aineenvaihduntaa, lihastoimintaa, lihasproteiinisynteesiä ja kognitiivistä toimintakykyä pysymään normaalilla luontaisella tasollaan, sekä vähentää väsymystä ja uupumusta. Jokainen aamupala smoothie annos sisältää myös 1.6g ravintokuitua. Ravintorikas lehtivihannes-sekoitus auttaa myös saavuttamaan suositusten mukaisen päivittäisen vihannesten ja hedelmien saannin. Aamupala smoothie sisältää myös alhaisia glykemiaindeksin hiilihydraatteja psylliumsiemenkuorten sekä kauranjyvien sekoituksen muodossa, jotka takaavat tasaisen energianlähteen koko aamuksi.

Kenelle aamupala smoothie sopii?

Aamupala smoothieta voi suositella kaikille ketkä hakevat proteiinipitoista aamupalaa jossa on lisättyjä vitamiinejä, mineraaleja, kuitua sekä hiilihydraatteja. Aamupala smoothie on täydellinen valinta niille joille päivittäisen terveellisen aamupalan nauttiminen tuottaa vaikeuksia ja jotka haluavat lisätä päivittäistä proteiininsaantiaan maksimoidakseen lihaskasvua sekä palautumista. Aamupala smoothiessa yhdistyvät lukuisat tärkeät ja terveelliset ainesosat, jotka tekevät siitä täydellisen ateriankorvikkeen ja auttavat maksimoimaan harjoitustavoitteita sekä lisäämään yleistä terveyttä ja hyvinvointia.

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Ravintorikas luonnollinen aamupala smoothie
  • Lisätty vitamiini ja mineraali sekoitus
  • Yli 19g proteiinia per annos (herakonsentraatti ja isolaatti)
  • Erinomainen ravintokuidun lähde
  • Lisätty vihreää teetä ja guaranauutetta

Suositeltu käyttö

Suosittelemme sekoittamaan 2 isoa (large) MP kauhallista (50g) 200-300ml:aan kylmää vettä tai maitoa. Sekoita kunnes seos on tasaista. Parhaan tuloksen saavuttaaksesi käytä Myprotein sheikkeriä ja anna seoksen levätä sekoittamisen jälkeen 10-15 jääkaapissa ennen käyttöä.

Varoitus: Jokaisessa 50g annoksessa on 75mg kofeiinia. Suosittelemme käyttämään tuotetta osana terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota.

Ainesosat

Banaanin ja mansikan maku:

Proteiinisekoitus (heraproteiinikonsentraatti, maitoproteiinikonsentraatti), jyväsekoitus (kamut jauho, freekeh jauho, teff jauho, amaranth jauho, tattarijauho), lehtivihannes-sekoitus (soijalesitiini, spirulina, omenakuitujauhe, ohraruohojauhe, vehnäruohojauhe, kaurakuitujauhe, granaattiomenan siemenet, sinimailanen ruohojauhe, Chlorella Broken Cell Wall, soijanversojauhe, acerola marja, punajuurijauhe, siperian ginseng, porkkanajauhe, tomaattimehu, kurjenhernejuurijauhe, pinaatinlehti, parsakaalijauhe, ginkgo biloba, vihreän teen lehdet, rypäleen siemenet, seljanmarjajauhe, mustikkajauhe), luontainen banaanin aromi, luontainen mansikan aromi, 100% banaanijauhe, 100% mansikkajauhe, hiilihydraatti sekoitus (100% kokonaisia psylliumin kuoria, maakaura), 100% pellavansiemen jauhe (kylmä hiottu), monivitamiinisekoitus (magnesiumoksidi (raskas), vitamiini C (97% DC), ferrofumaraatti, vitamiini E (DL-alfa-tokoferoliasetaatti)50% S/D, nikotiiniamidi BP (99% niasiini), vitamiini A asetaatti (250 CWS/A), sinkkioksidi, pyridoksiini HCl, vitamiini D3 (100 CWS), tiamiini HCl, riboflaviini, vitamiini B12 Premix, foolihappo, kaliumjodidi), guaranauute, vihreä tee uute, värit (kurkumiini & punajuuren punainen), sakeutusaine (ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi®), emulgointiaine (soijalesitiini).

Ravitsemustietoa

PER 50g:
Energy (kJ/kcal): 655/156
Fat: 2.2g
of which saturates: 0.9g
Carbohydrates: 15.1g
of which sugars: 2.0g
Protein: 19.0g
Fibre: 1.6g
Salt: 0.05g

Caffeine: 75mg

Vitamin A (IU): 1637.5 (63% RDA)
Vitamin D3 (IU): 31.5 (63% RDA)
Vitamin E (mg): 7.5 (63% RDA)
Vitamin C (mg): 50.0 (63% RDA)
Thiamine (vitamin B1) (mg): 0.7 (64% RDA)
Riboflavin (vitamin B2) (mg): 0.85 (64% RDA)
Niacin (vitamin B3) (mg): 10.1 (63% RDA)
Vitamin B6 (mcg): 883.75 (64% RDA)
Folic Acid (vitamin B9) (mcg): 126.25 (64% RDA)
Vitamin B12 (mcg): 1.6 (63% RDA)
Magnesium (mg): 236.7 (63% RDA)
Iron (mg): 8.9 (63% RDA)
Zinc (mg): 6.3 (64% RDA)
Iodine (mcg): 93.8 (64% RDA)

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Aamupala Smoothie (Näyte)

Valitse kuva

Aamupala Smoothie (Näyte)