PRO:LONG

Kestävyysurheilun aikana

Maku
Pakkaus
Määrä

Osta 3, maksa 2 | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 25.02.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€. *Edullisin tuote ilmaiseksi.
OSTA NYT
28,49 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

PRO:LONG on osa Myprotein Nutrient Timing -ohjelmaa mikä on suunniteltu tarjoaan kehollesi sen tarvitsemat ravinteet ennen ja jälkeen liikuntaa tai kilpailua sekä sen aikana.

PRO:LONG on ainutlaatuinen seos joka yhdistää hiilihydraatteja, proteiineja ja elektrolyyttejä jotka auttavat nesteytyksessä ja energian saannissa fyysisen suorituksen aikana. Käytettynä urheilun tai kilpailun aikana PRO:LONG auttaa ylläpitämään fyysistä intensiteettiä.

Tieteellisesti johdettu seos hiilihydraatteja ja elektrolyyttejä tukevat jatkuvaa nesteytystä liikunnan aikana. Nesteytyksen tai elektrolyyttitasapainon putoaminen voi vaikuttaa fyysiseen suoritukseen ja nesteiden nauttiminen tasainen nauttiminen urheilun aikana on välttämätöntä. Tuotteeseen on lisätty myös proteiinia ja aminohappoja proteiinisynteesin ylläpitämiseksi sekä katabolian vähentämiseksi pitkäaikaisen liikuntasuorituksen johtaesa yleensä lihasten hajoamiseen.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Tieteellisesti johdettu urheilun aikana nautittava seos
  • Auttaa nesteytyksessä ja polttoaineena
  • Sisältää runsaasti nopeita hiilihydraatteja ja elektrolyyttejä
  • Sisältää PeptoPro® ja Vitargo Pure®

Suositeltu käyttö

Tämä pirtelö on suunniteltu erityisesti parantamaan nesteytystä† ja parantamaan suorituskykyä pitkittyneen kestävyysharjoituksen† aikana. Voit hyödyntää tätä tuotetta lisäämällä 1 1/4 suurta mitallista (50g) 300-500ml:aan vettä Myprotein shakeriin nauttiaksesi sen liikunnan aikana. †Hiilihydraatti-elektrolyyttiliuos edistää kestävyyssuoritusta pitkäkestoisen kestävyysharjoittelun aikana ja parantaa veden imeytymistä fyysisen suorituksen aikana.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Ei sovellu vegetaristeille.

Ainesosat

Allergeenit, kuten gluteenia sisältävät viljat, katso lihavoitu ainesosaluoettelo. Saattaa myös sisältää kananmunaa.

Trooppiset Hedelmät Maku: Pro:Long*TM* Hiilihydraattisekoitus (70%) (maltodekstriini, Dekstroosi, vahamainen ohratärkkelys (CarBarley*™*), Haaraketjuiset Aminohapot (BCAA) (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, Soijalesitiini), Kaseiinihydrolysaatti (PeptoPro*®*) (Maito) (4%), C-vitamiini (askorbiinihappo), elektrolyyttisekoitus (natriumkloridi, kaliumsulfaatti, kalsiumdifosfaatti, magnesiumoksidi), Aromi, Happo (Sitruunahappo), Väri (Kurkumiini), Makeutusaine (Sukraloosi)

Ravitsemustietoa

Per 50g Annos:
Energiaa (kJ): 643
Energiaa (kcal): 154
Proteiinia (g): 2.1
Hiilihydraatteja (g): 34.8
Rasvaa (g): 0.0

Jokainen 50g annos sisältää lisäksi:
iBCAA (g): 5.0
C-vitamiini (mg): 500
Elektrolyytit (mg): 500

Per 100g Annos:
Energy (kJ): 1286
Energiaa (kcal): 308
Proteiinia (g): 4.2
Hiilihydraatteja (g): 69.6
Rasvaa (g): 0.0

Jokainen 100g sisältää lisäksi:
iBCAA (g): 10.0
C-vitamiini (mg): 1000
Elektrolyytit (mg): 1000

Arvostelut

Ei arvioita.

PRO:LONG

Valitse kuva

PRO:LONG
Back to top