• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Recovery Evo

Complete Recovery

20% alennusta kaikesta | Käytä koodia: FI20

20% alennusta kaikesta | Käytä koodia: FI20

20% alennusta kaikesta | Käytä koodia: FI20

Tarjous on voimassa keskiyöhön 22.10.2017 asti. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohti. Maksimialennus 200€OSTA NYT
33,89 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

MP MAX® Recovery Evo on mullistava palautumiseen tarkoitettu lisäravinne joka hyödyntää uusimpia tutkimuksia tarjotaksesi kehollesi kaikki ainekset mitä se tarvitsee tehokkaaseen palautumiseen. Ainutlaatuinen sekoitus on suunniteltu auttamaan palautumisessa tehden MP MAX® Recovery Evo:sta välttämättömän osan jokaisen urheilijan ravinteiden saantiin.

Treenin jälkeen kehosi on usein katabolisessa tilassa – glykogeeni on kulutettu loppuun ja kohonneet kortisoliasteen alkavat hajottaa kudosta. Kumotaksesi tämän tilan ja parantaaksesi palautumisprosessia glykogeenivarastot tulee täydentää mahdollisimman pian.

Proteiinien ja hiilihydraattien sekoituksen on osoitettu nopeuttavan glykogeenivarastojen täyttymistä nopeammin verrattuna pelkän proteiinin tai hiilihydraattin käyttöön. Tutkimukset ovat myös osoittaneet että 2:1 suhde (hiilihydraatit:proteiini) voi auttaa palautumisessa muita ainesosa-yhdistelmiä paremmin. MP MAX® Recovery Evo on täynnä nopeasti rinnastettavia ainesosia, kuten hydrolysoitua heraproteiini-isolaattia ja maltodekstriiniä. Peptidimuodossa olevat aminohapot voivat lisäksi parantaa imeytymistä ja auttaa ravinteiden kulkeutumista palautuvaan kudokseen.

MP MAX® Recovery Evo sisältää runsaasti haaraketjuisia aminohappoja (Leusiini, Isoleusiini ja Valiini), mitkä ovat tärkeitä kudoksen rakentamiseen ja palautumiseen sekä glykogeenin säilyttämiseen.

C-vitamiini on voimakas antioksidantti joka auttaa haitallisten toksiinien poistumista kehosta ja elektrolyytti-pitoisuus auttaa korvaamaan tärkeitä suoloja joita menetetään hikoilun kautta mikä auttaa kehoa palautumaan normaaliin tilaan. MP MAX® Recovery Evo sisältää lisäksi DMAE:ta ja Tyrosiinia joiden on todettu vähentävän liikuntaan liitettyä stressiä ja jotka auttavat henkistä palautumista.

MP MAX® Recovery Evo tarjoaa optimaalisen tasapainon ravinteita varmistaen että saat fyysisiä voittoja kaikista urheilullisista ponnistuksesi.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Auttaa nopeuttamaan palautumis prosessia
  • Tieteellisesti suunniteltu helpottamaan kasvua
  • Korvaa tärkeitä ravinteita joita menetetään intensiivisen urheilun aikana

Suositeltu käyttö

Sekoita 2 mitallista (noin 80g) 400ml:aan vettä tai vähärasvaista maitoa. Parhaiden tulosten saamiseksi lisää neste ennen jauhetta ja nauti välittömästi sekoituksen jälkeen. Suosittellaan käytettäväksi heti urheilun jälkeen optimaalisten tulosten saamiseksi.

Ainesosat

Dekstroosimonohydraatti, Proteiini Seos (Hydrolysoitunut Heraproteiini -isolaatti*, Heraproteiini-isolaatti*, Emulgointiaine: Soijalesitiini), Maltodekstriini, Glutamiinipeptidi (vehnästä), Aromit, Happamuudensäätöaine (Omenahappo- Strawberry & Apple), Sitruunahappo (Blackcurrant), Haaraketjuiset Aminohapot (Leusiini, Valiini, Iso-Leusiini), Emulgointiaine (Soijalesitiini), Kalium-fosfaatti, Väriaine (punajuuriväri), Sakeutusaine (guarkumi, ksantaanikumi), N-asetyyli-L-tyrosiini, Tri-kalsiumfosfaatti, Dimethyl Amino Ethanol Bitatrate, Antioksidantti (Askorbiinihappo), Magnesiumoksidi.*Maidosta

Ravitsemustietoa

Per 80g:
Energiaa: 1234KJ
Energiaa: 295kcal
Proteiinia: 23.0g
Hiilihydraatteja: 49.0g
joista sokeria: 40.9g
Rasvaa: 0.7g
joista tyydyttyneitä: 0.2g
Ravintokuitu: 0.2g
Natrium: 0.16g

Lisäksi per 80g:
L-Leusiini: 3g*
Glutamiinipeptidi: 3g
L-Isoleusiini:1.5g*
L-Valiini:1.3g*
Kalium: 300mg
N-asetyyli-tyrosiini: 200mg
Fosfori: 190mg
Kalsium: 176mg
DMAE: 100mg
C-vitamiini: 80mg
Magnesium: 58mg
*Total BCAA: 6g

Arvostelut

Ei arvioita.

Recovery Evo

Valitse kuva

Recovery Evo
Back to top