• Gluten Free

    Gluten Free

  • Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Ternimaito

30% IgG

Maku
Pakkaus
Määrä

25% alennusta kaikesta muusta | Käytä koodia: 25FI

TIPATON TAMMIKUU: hanki tarvittavat vitamiinit ajoissa ehkäisemään helmikuun krapulaa - 30% alennusta tilauksestai kun ostat vitamiineja tai aminoita - Kooditon alennus

Tarjous on voimassa keskiyöhön 17.01.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.
OSTA NYT
31,99 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Mitä Ternimaito on?

Ternimaito (colostrum) on ravitseva neste jota nisäkkäät tuottavat ruoaksi vastasyntyneille ensimmäisten 48 tunnin aikana syntymästä. Myprotein ternimaito on naudasta saatu ravintolisä joka on täynnä eri biologisesti aktiivisia proteiineja, immunoglobuliineja (lg), vitamiineja, aminohappoja ja muita kasvutekijöitä (IGF-1 & 2) jotka tukevat lihasmassan ylläpitoa sekä immuunijärjestelmää.

Ternimaito on kerätty ensimmäisten 12 tunnin aikana syntymästä läpi vuoden. Se on lisäksi pakastekuivattu varmistaen välttämättömien ravinteiden säilymisen ja tuottaen entistä bioaktiivisemman jauheen. Tämä perusteellinen prosessi varmistaa ternimaidon tuoreen ja ravinnepitoisen koostumuksen verrattuna mikäli tuote kerättäisiin 48 tunnin jälkeen.

Ternimaidon hyödyt

Ternimaito on yksi vanhimmista ja harvinaislaatuisimmista ruoista jota saadaan luonnosta johtuen sen yhdistelmästä kasvua edistäviä ja immuunijärjestelmää tukevia ravinteita. Useat tutkimukset ovat osoittaneet ternimaidon olevan arvokas työkalu tukemaan lihasten kasvua, vähentämään kehon rasvaa ja parantamalla suorituskykyä. Näiden hyötyjen uskotaan johtuvan ternimaidon kyvystä parantaa aminohappojen ja hiilihydraatien vastaanottoa suoleen sekä sen kykyä nostaa jotain kasvutekijöitä kuten IGF-1 ja 2.

Ternimaidon korkeiden IgG-tasojen on myös osoitettu tukevan immuunijärjestelmää mikä voi olla olennaista urheilijoille jotka asettavat kehonsa sen äärirajoille. Monet urheilijat käyttävät ternimaitolisää erityisesti raskaiden treenijaksojen aikana, sillä sen korkean lgC-pitoisuuden on osoitettu nostavan ravinteiden imeytymistä. Koska suuri osa immuunijärjestelmää on ruoansulatusjärjestelmän tukema on tärkeää että suolen terveyttä tuetaan vasta-aineiden kuten lg:n avulla.

Ainoastaan naudan ylimääräinen ternimaito on kerätty ja vasta sen jälkeen kun vasikka on saanut täyden syötteen. Vasikoiden hyvinvointi on tuottajille ensisijaisen tärkeää ja joiden tarpeet tulevat aina ensimmäiseksi. Maatilat joita käytetään ternimaidon keräämiseen seurataan ja säädellään vahvasti paikallishallinnon ja meijeriteollisuuden toimesta.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Voi parantaa immuunijärjestelmän toimintaa
  • Voi auttaa lihasten kasvussa
  • Korkealaatuinen ternimaito

Suositeltu käyttö

Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja ylläpitoa, joten parhaan hyödyn saamiseksi suosittelemme lisäämään 7 1/2 mitallista (10g) 150-250ml veteen tai maitoon sekoitettuna 30 minuuttia ennen ja/tai jälkeen harjoituksen tai vaihtoehtoisesti nautittuna mihin aikaan päivästä tahansa lisätäksesi proteiinin saantia.

Säilytetään kuivassa ja viileässä, suoralta auringonvalolta suojattuna. Tuote on tarkoitettu käytettävän osana monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Sopii kasvissyöjille.

Ainesosat

Allergeenit, katso lihavoitu ainesosaluettelo. Saattaa myös sisältää gluteenia, soijaa ja kananmunaa.

Maustamaton: Naudan ternimaito (Maito) (100%)

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 7 ½ Scoops (10g)

Annosta per pakkaus - 50 (250g)

Tyypilliset Ravintoarvot

  Per 100g Per annos *RI
Energiaa 1061 kJ/250 kcal 106 kJ/25 kcal 1%
Rasvaa 2.4 g 0.2 g 0%
  josta tyydyttynyttä 1.5 g 0.2 g 1%
Hiilihydraatteja 14 g 1.4 g 1%
  joista sokereita 13 g 1.3 g 1%
Proteiinia 43 g 4.3 g 9%
Suolaa <0.01 g <0.01 g 0%

 

* Keskivertoaikuisen tyypillinen referenssiarvo (8400 kJ/2000 kcal)

Arvostelut

Ei arvioita.

Ternimaito

Valitse kuva

Ternimaito
Back to top