• Gluten Free

    Gluten Free

Turkey Jerky

Herkullinen ja helppokäyttöinen välipala

SYNTYMÄPÄIVÄALE | Kaikki tuotteet jopa -60% | + mysteerialennus Käytä koodia: MYSTEERI

Mega-alessa kaikki tuotteet jopa -60% + lisäksi mysteerialennus  | Käytä koodia: MYSTEERI

Myös treenivaatteet kolme kahden hinnalla!

Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Vain yhtä koodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.

OSTA NYT

4,27 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Turkey Jerky on Myprotein Foodsien uusimpia tuotteita. Turkey Jerky on marinoitu ja kuivattu, jotta siitä on saatu sitkeä ja herkullinen välipala.

Tässä välipalassa on yli 20g proteiinia jokaisessa 50g:n pakkauksessa ja sitä on saatavilla kolmea herkullista eri makua. Tuote sopii erinomaisesti välipalaksi kun olet liikkeellä tai kun vain tarvitset nopee ja kätevää proteiinipitoista välipalaa. Turkey Jerkyssä on vain vähän tyydyttyneitä rasvoja ja siinä on korkea proteiinipitoisuus ja sama autenttinen maku joten se sopii loistavasti vaihtoehtoiseksi välipalaksi vähemmän terveellisille välipaloille.

Turkey Jerky on tullut täydelliseen aikaan talvimarkkinoille!

Hyödyt

  • Yli 20g proteiinia per pakkaus
  • Vähän tyydyttyneitä rasvoja
  • Saatavilla kolmena herkullisena eri makuna

Suositeltu käyttö

Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, poissa suoralta auringonvalolta. Suosittelemme käyttämään avatun pakkauksen 2 päivän sisällä. Ei sovellu kasvissyöjille eikä vegaaneille.

Varoitus: Pakkaus sisältää ei-syötäväksi tarkoitetun happea imevän pussin. Heitä kyseinen pussi roskiin avattuasi pakkauksen.

Ainesosat

Classic maku:Kalkkunanrinta (100g tuotetta valmistetaan 280g:sta kalkkunaa), mausteet (valkosipuli, sipuli, selleri, mustapippuri, punapaprika, salvia), vehnäjauho, sokeri, dekstroosi, maltodekstriini, soijaproteiini-isolaatti, antioksidantti (askorbiinihappo), säilöntäaine (natriumnitriitti).

Original maku:Kalkkunanrinta (100g tuotetta valmistetaan 280g:sta kalkkunaa), suola, sokeri, vehnäjauho, mausteet (pippurit: musta, valko, chili, cayenne), dekstroosi, maltodekstriini, soijaproteiini-isolaatti, antioksidantti (askorbiinihappo), säilöntäaine (natriumnitriitti).

Teriyaki maku:Kalkkunanrinta (100g tuotetta valmistetaan 280g:sta kalkkunaa), fariinisokeri, suola, vehnäjauho, mausteet (mustapippuri, curry, inkivääri), dekstroosi, maltodekstriini, soijaproteiini-isolaatti, antioksidantti (askorbiinihappo), säilöntäaine (natriumnitriitti).

Ravitsemustietoa

Annoskoot – 1 pakkaus (50g) ravintoarvot per 100g per 50g pakkaus energia 950 kJ/224 kcal 475 kJ/112kcal rasvaa 3.5g 1.75g josta tyydyttyneitä 1.0g 0.5g hiilihydraatteja 6.8g 3.4g joista sokereita 3.2g 1.6g proteiini 42g 21g suola 5.5g 2.75g Ravintoarvot perustuvat Classic makuun

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Turkey Jerky

Valitse kuva

Turkey Jerky