• Gluten Free

    Gluten Free

  • Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Välttämätön aminohappo

(EAA's)

Maku
Pakkaus
Määrä

15% alennus uusille asiakkaille | Käytä koodia: UUSI15

Uudet asiakkaat saavat 15% alennusta ensimmäisestä tilauksestaan! Käytä kassalla koodia: UUSI15

Huomioithan, että sinun on luotava sivuillemme käyttäjätili ja olla kirjautuneena sisään, jotta UUSI15 koodi toimii. 

Tarjous voimassa toistaiseksi. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€.

OSTA NYT

18,49 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Aminohapot ovat monimutkaisia kemikaaleja jotka toimivat proteiinin rakennuspalikkoina joita keho tarvitsee kudosten rakentamiseen ja korjaamiseen. Keho ei pysty muodostamaan välttämättömiä Aminohappoja minkä vuoksi niiden täytyy tulla ruokavalion kautta. Normaali ruokavalio pystyy tarjoamaan useimmille ihmisille aminohappojen tarpeellisen saannin, mutta kaikkien paljon treenaavien olisi hyvä varmistaa välttämättömien aminohappojen saanti lisäravinteiden kautta.

Välttämättömiä aminohappoja (EAA) tarvitaan kudosten rakentamiseen ja korjaamiseen joka tapahtuu lihasten palautuessa. Oikea määrä ruokavalion kautta saatuna auttaa parantamaan urheilijoiden fysiikkaa sekä palautumista. Pääasialliset kehon tarvitsemat välttämättömät aminohapot ovat L Leusiini, L Isoleusiini, L Valiini, L Lysiini, L Fenyylialaniini, L Treoniini, L Histidiini, L Metioniini ja L Tryptofaani, joita kaikkia esiintyy pieniä määriä joissain ruoissa.

Keho tarvitsee erilaisia välttämättömiä aminohappoja osaksi ruokavaliota useista syistä kuten solujen korjaamiseen, ja ne ovat lisäksi tarpeellisia jotta keho saisi mahdollisimman suuren hyödyn nautituista proteiineista. Mikäli keho ei saa tarpeeksi välttämättömiä aminohappoja ruokavalion kautta se ei myöskään voi hyödyntää optimaalisesti proteiinien ravinteita ja proteiinin kalorit varastoituvat rasvaksi.

Hyvä lisäravinne sisältää välttämättömiä aminohappoja optimaalisessa suhteessa. Tämä tukee niiden imeytymistä kehoon ja antaa maksimaalisen ravinnollisen hyödyn. Nostamalla välttämättömien aminohappojen saantia urheilijat voivat treenata korkeammalla intensiteetillä pidempiä aikoja tasapainoisen ruokavalion parantaman palautumisen vuoksi.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Välttämätön kehon kudosten rakentamiselle
  • Edistää fyysistä palautumistaintensiivisen urheilun jälkeen
  • Täytyy nauttia osana ruokavaliota

Suositeltu käyttö

Käyttöohje: 15g päivittäin jaettuna kahdeksi 7,5g annokseksi. Nauti yksi annos 30 minuuttia ennen treeniä ja toinen annos välittömästi treenin jälkeen. Paras nautittuna veden tai muun juoman kanssa.

1 x MP annosmitallinen (pieni) painaa 2.2g.

Ainesosat

L Leusiini, L Isoleusiini, L Valiini, L Lysiini, L Fenyylialaniini, L Treoniini, L Histidiini, L Metioniini, L Tryptofaani.

Ravitsemustietoa

Per 15g:
L Leusiini 5000mg
L Isoleusiini 890mg
L Valiini 2200mg
L Lysiini 2200mg
L Fenyylialaniini 1800mg
L Treoniini 1500mg
L Histidiini 710mg
L Metioniini 500mg
L Tryptofaani 200mg

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

5.0

5.0

(1 Arvostelu)

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan
Lajittele

EAA

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

4

Maku:

2

Tehokkuus:

5

Vaikuttaa ihan laadukkaalta eikä hinta ollut paha, varsinkin jos tarjouksesta ostaa. Maku aivan järjettömän paha mutta menee ja voihan sitä koittaa jollain maustaa. Sekoittuu kuten vastaavat EAA tuotteet.

Goes Well With:

Kaikille. Itse käytän ennen harjoittelua hiilihydraatin kanssa ja on siihen oikein hyvä.

Sat May 28 13:49:38 BST 2016 mukaan

Välttämätön aminohappo

Valitse kuva

Välttämätön aminohappo