• Gluten Free

    Gluten Free

Välttämätön aminohappo

(EAA's)

Maku
Pakkaus
Määrä

40% alennusta pillereistä ja aminohapoista | Kooditon tarjous

Tarjous on voimassa keskiyöhön 25.02.2018 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.
OSTA NYT
19,49 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleiskatsaus

Aminohapot ovat monimutkaisia kemikaaleja jotka toimivat proteiinin rakennuspalikkoina joita keho tarvitsee kudosten rakentamiseen ja korjaamiseen. Keho ei pysty muodostamaan välttämättömiä Aminohappoja minkä vuoksi niiden täytyy tulla ruokavalion kautta. Normaali ruokavalio pystyy tarjoamaan useimmille ihmisille aminohappojen tarpeellisen saannin, mutta kaikkien paljon treenaavien olisi hyvä varmistaa välttämättömien aminohappojen saanti lisäravinteiden kautta.

Välttämättömiä aminohappoja (EAA) tarvitaan kudosten rakentamiseen ja korjaamiseen joka tapahtuu lihasten palautuessa. Oikea määrä ruokavalion kautta saatuna auttaa parantamaan urheilijoiden fysiikkaa sekä palautumista. Pääasialliset kehon tarvitsemat välttämättömät aminohapot ovat L Leusiini, L Isoleusiini, L Valiini, L Lysiini, L Fenyylialaniini, L Treoniini, L Histidiini, L Metioniini ja L Tryptofaani, joita kaikkia esiintyy pieniä määriä joissain ruoissa.

Keho tarvitsee erilaisia välttämättömiä aminohappoja osaksi ruokavaliota useista syistä kuten solujen korjaamiseen, ja ne ovat lisäksi tarpeellisia jotta keho saisi mahdollisimman suuren hyödyn nautituista proteiineista. Mikäli keho ei saa tarpeeksi välttämättömiä aminohappoja ruokavalion kautta se ei myöskään voi hyödyntää optimaalisesti proteiinien ravinteita ja proteiinin kalorit varastoituvat rasvaksi.

Hyvä lisäravinne sisältää välttämättömiä aminohappoja optimaalisessa suhteessa. Tämä tukee niiden imeytymistä kehoon ja antaa maksimaalisen ravinnollisen hyödyn. Nostamalla välttämättömien aminohappojen saantia urheilijat voivat treenata korkeammalla intensiteetillä pidempiä aikoja tasapainoisen ruokavalion parantaman palautumisen vuoksi.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Välttämätön kehon kudosten rakentamiselle
  • Edistää fyysistä palautumistaintensiivisen urheilun jälkeen
  • Täytyy nauttia osana ruokavaliota

Suositeltu käyttö

Lisää 20g jauhetta 500-600 ml vettä tai mehua ja käytä. Nauti 2 annosta päivässä ennen ja harjoituksen jälkeen.

Älä ylitä ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta. Tuote on tarkoitettu osaksi monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Säilytetään kuivassa ja viileässä, suoralta auringonvalolta suojattuna. Säilytettävä poissa lasten ulottuvilta. Ei sovellu kasvisruokavaliolle.

.

Huomio: Suosittelemme, että kaikki annokset mitataan käyttäen tarkkaa vaakaa. Vaikka yritämme tarjota tarkan vastaava toimenpiteen käyttämällä Myprotein mittoja, nämä ovat vain viitteellisiä ja eivätkä korvaa standardoituja mittauslaitteita.

Älä ylitä ilmoitettua suositeltua päivittäistä annosta. Tämä tuote on ravintolisä, joten sitä ei saa käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään maitoa, soijaa, gluteiinia tai muita.

Maustamaton:

Välttämätön aminohappo jauhe (EAA-jauhesekoitus) (L-leusiini (33%), L-isoleusiini (6%), L-lysiini (15%), L-valiini (15%), L-fenyylialaniini (12%) L-treoniini (10%), L-histidiini (5%), L-metioniini (3%), L-tryptofaani (1%))

Red Apple:

Välttämätön aminohappo jauhe (EAA-jauhesekoitus) (80%) (L-leusiini, L-valiini, L-lysiini, L-fenyylialaniini, L-treoniini, L-isoleusiini, L-histidiini, L-metioniini, L-tryptofaani), aromi (aromiaineet), happo (sitruunahappo), väri (punajuuri punainen), makeutusaine (sukraloosi).

Red Bean:

Välttämätön aminohappo jauhe (EAA-jauhesekoitus) (80%) (L-leusiini, L-valiini, L-lysiini, L-fenyylialaniini, L-treoniini, L-isoleusiini, L-histidiini, L-metioniini, L-tryptofaani), aromi (aromiaineet), happo (sitruunahappo), väri (punajuuri konsentraatti, omenauute), makeutusaine (sukraloosi).

Yuzu:

Välttämätön aminohappo jauhe (EAA-jauhesekoitus) (80%) (L-leusiini, L-valiini, L-lysiini, L-fenyylialaniini, L-treoniini, L-isoleusiini, L-histidiini, L-metioniini, L-tryptofaani), aromi (aromiaineet, luontaiset aromiaineet), happo (sitruunahappo), makeutusaine (sukraloosi) väri (kurkuma).

Japanese Plum:

Välttämätön aminohappo jauhe (EAA-jauhesekoitus) (80%) (L-leusiini, L-valiini, L-lysiini, L-fenyylialaniini, L-treoniini, L-isoleusiini, L-histidiini, L-metioniini, L-tryptofaani), aromi (aromiaineet,) happo (sitruunahappo), väri (punajuuri konsentraatti), makeutusaine (sukraloosi) väri (kurkuma).

Greippi:

Välttämätön aminohappo jauhe (EAA-jauhesekoitus) (84%) (L-leusiini, L-valiini, L-lysiini, L-fenyylialaniini, L-treoniini, L-isoleusiini, L-histidiini, L-metioniini, L-tryptofaani), aromi (luontaiset aromiaineet), happo (sitruunahappo), makeutusaine (sukraloosi).

 

Ravitsemustietoa

Per 15g:
L Leusiini 5000mg
L Isoleusiini 890mg
L Valiini 2200mg
L Lysiini 2200mg
L Fenyylialaniini 1800mg
L Treoniini 1500mg
L Histidiini 710mg
L Metioniini 500mg
L Tryptofaani 200mg

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

5.0

5.0

(1 Arvostelu)

  • 5    1
  • 4    0
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Lajittele

EAA

Yhteensä:

5

Sekoittuvuus:

4

Maku:

2

Tehokkuus:

5

Vaikuttaa ihan laadukkaalta eikä hinta ollut paha, varsinkin jos tarjouksesta ostaa. Maku aivan järjettömän paha mutta menee ja voihan sitä koittaa jollain maustaa. Sekoittuu kuten vastaavat EAA tuotteet.

Goes Well With:

Kaikille. Itse käytän ennen harjoittelua hiilihydraatin kanssa ja on siihen oikein hyvä.

Sat May 28 13:49:38 BST 2016 mukaan TM

Välttämätön aminohappo

Valitse kuva

Välttämätön aminohappo
Back to top