Lisäravinteet

Informed Choice | Informed Sport

Kun on huipulla omassa lajissaan, ei kannata laiskotella lisäravinteiden kanssa. Informed Choice -testaus varmistaa sen, että kaikki epäpuhtaudet ja kielletyt aineet hyvin todennäköisesti havaitaan ennen kuin tuote koskaan päätyy sinulle. Tuotteet, joilla on Informed Choice -sertifikaatti, ovat parasta mahdollista laatua ja täyttävät korkeimmat standardit.

Mikä on Informed Choice -sertifikaatti?

Informed Choice on globaali standardi urheiluravinteiden laaduntarkkailussa. Informed Choice tarjoaa jälleenmyyntiin monitorointiprosessin, jossa testaamalla tuotteita vähennetään jo valmiiksi matalaa riskiä päästää markkinoille saastuneita lisäravinteita. Se antaa sinulle lisää mielenrauhaa kuluttajana, jotta ostaessasi tuotteen voit tietää tarkalleen mitä siinä on. Kun löydät tuotteesta Informed Choice -sertifikaatin, sinun ei tarvitse huolehtia sen laadusta.

 

Hyödyt

  • Tuotteita testataan säännöllisesti kiellettyjen aineiden ja muilla aineilla saastumisen varalta
  • Asiakkaat voivat luottaa ostamiensa lisäravinteiden laatuun
  • Informed Choice -logo on merkki absoluuttisesta laadusta
  • Kaikki tuotteet tällä sertifioinnilla ovat sitoutuneet korkeimpaan mahdolliseen laaduntarkkailuun urheilulisäravinteiden markkinoilla

 

 Prosessi

Tähän prosessiin kuuluu ensinnäkin tuotantoprosessin läpikäynti. Tämän sertifioinnin läpäiseminen vaatii erittäin korkeat standardit. Tuotantoprosessin jälkeen itse tuotteet käyvät läpi esisertifioinnin, jossa useita eriä testataan. Lopulta tuotteet käyvät läpi erien sattumanvaraisen testauksen.

Mikä on Informed Sport -sertifiointi?

Informed Sport -sertifiointi vielä tiukempi prosessi. Sattumanvaraisen testauksen sijaan joka ikinen erä tuotetta testataan. Tämä takaa sen, että ostamillasi tuotteilla on hyvin rajoitettu mahdollisuus sisältää kiellettyjä aineita, mikä tekee tästä ideaalin laaduntarkkailun eliittiurheilijoiden lisäravinteille.

 

Pähkinänkuoressa


Harjoittele parhaan kykysi mukaan Informed Choice -tuotteilla, varmana siitä että lisäravinteesi eivät sisällä ylimääräisiä tai kiellettyjä ainesosia.

 

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosiLaura Myllykoski

Laura Myllykoski

Writer and expert

Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä