Guar Gum
Mitä on Guar Gum?
Guar gum on guar pavun vuotuisen legumen siemenvalkuainen. Guar Gumia käytettään pääsääntöisesti emulgointiaineena ja sakeutusaineena monissa ruuissa. Se on hajultaan ja maultaan neutraali ja sitä voidaan käyttää sitomaan ainesosia yhteen ja vähentämään vedenvuotoa.
Guar Gumin hyödyt
Guar Gum on gluteiiniton ruuan sakeutusainetta, stabilointiainetta, emulgointiainetta ja tekstuuria parantava aine.
Kenelle Guar Gum sopii?
Guar gum sopii kaikille ketkä etsivät sakeutusainetta, emulgointiainetta ja kiinteyttämisainetta leivontaan, hilloihin, hyytelöihin, keittoihin, salaatinkastikkeisiin, kastikkeisiin, siirappeihin, mehuihin ja maitotuotteisiin. Sitä voidaan käyttää myös tärkkelyksen, siirapin tai sokerin sijaan vähäkalorisena sakeutusaineena.
Huomio: Tätä yrttiä ei tule nauttia ilman riittävää määrää nestettä. Suosittelemme vahvasti että suolitukoksista kärsivät eivät käyttäisi tuotetta.
Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.