Complete Monthly Bundle - Luonnollinen suklaa

15% alennus uusille asiakkaille | Käytä koodia: UUSI15

15% alennus uusille asiakkaille | Käytä koodia: UUSI15

Uudet asiakkaat saavat 15% alennusta ensimmäisestä tilauksestaan! Käytä kassalla koodia: UUSI15

Huomioithan, että sinun on luotava sivuillemme käyttäjätili ja olla kirjautuneena sisään, jotta UUSI15 koodi toimii. 

Tarjous voimassa toistaiseksi. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€.

OSTA NYT
Ovh: 126,99 € 94,90 € Säästä: 32,09 €
Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Complete Monthly bundle sisältää 8 suosituinta tuotettamme erinomaiseen hintaan. Tämä tuote on tarkoitettu tarjoamaan erinomaisen ja kattavan lisäravinnepaketin henkilöille jotka noudattavat harjoitteluohjelmaa.

Complete Monthly bundle sisältää:

BCAA's, 500g, Berry Blast

Haaraketjuiset aminohapot (BCAA) ovat keskeisiä aminohappoja joissa on 2:1:1 suhteessa leusiinia, isoleusiinia ja valiinia. Nämä aminohapot ovat keskeisiä siksi, että keho ei pysty niitä itse tuottamaan vaan ne on saatava ruokavalion kautta.

Impact Whey Protein, 1kg, Luonnollinen mansikka

Impact Whey Protein on 100% korkeatasoinen heraproteiinikonsentraatti jossa on yli 20g proteiinia per annos (82%). Siinä on kattava aminohappo profiili joka sisältää kaikki keskeiset aminohapot ja lisäksi yli 2g leusiinia per annos, joten Impact Whey Protein sopii erinomaisesti lisäämään päivittäistä proteiininsaantia.

Leusiini, 120 Tablettia

Leusiini on keskeinen aminohappo mikä tarkoittaa sitä, että keho ei pysty sitä itse tuottamaan vaan se on saatava ruokavalion tai lisäravinteiden kautta.

Omega 3, 90 softgels

Omega 3 sisältää keskeiset rasvahapot EPA:n DHA:n jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. DHA edistää lisäksi normaalia aivo- ja näkötoimintaa. Nämä hyödyt saadaan nauttimalla 250mg EPA ja DHA:ta päivittäin. Omega 3 softgeelit sisältävät 360mg EPAa ja 240mg DHA:ta per 2 softgeeliä.

Päivittäiset vitamiinit multivitamiini, 60 Tablettia

Päivittäiset vitamiinit ovat erinomainen tapa taata, että saat päivittäiset suositusannokset keskeisiä vitamiinejä joita keho tarvitsee toimiakseen optimaalisesti. Päivittäiset vitamiinit sisältävät 7 keskeistä vitamiinia mukaanlukien B-vitamiini complex, vitamiinit C, E, A sekä D3.

E-vitamiini, 60 Tablettia

Myprotein E-vitamiini softgeeleissä on 400IU’s d-alpha tokoperolia per annos. E-vitamiini toimii antioksidanttina joten se suojaa DNA:ta, proteiinejä sekä rasvoja oksidatiiviselta vahingolta.

BCAA 4:1:1, 120 Tablettia

Haaraketjuiset aminohapot 4:1:1 (BCAA) ovat keskeisiä aminohappoja joissa on 4:1:1 suhteessa leusiinia, isoleusiina ja valiinia. Nämä aminohapot ovat keskeisiä koska keho ei pysty niitä itse tuottamaan vaan ne on saatava ruokavalion tai lisäravinteiden kautta.

C-vitamiini C with Bioflavonoids & Rosehip, 60 Tablettia

C-vitamiini edistää immuuni- ja hermojärjestelmän normaalia toimintaa sekä vähentää väsymystä ja uupumusta.

MAKUJA, TUOTTEITA JA PAKKAUSKOKOJA VOI OLLA MAHDOLLISTA MUUTTAA RIIPPUEN VARASTON TILANTEESTA.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Erinomaista arvoa rahalle
  • 8 suosituinta tuotettamme
  • Täydellinen ja erittäin kattava pakkaus harjoittelun tueksi

Arvostelut

Ei arvioita.

Complete Monthly Bundle - Luonnollinen suklaa

Valitse kuva

Complete Monthly Bundle - Luonnollinen suklaa
Back to top