Myprotein SmartShake Lite

Kolme kahden hinnalla! | Käytä koodia: 3FOR2FI

Kaikki sivustomme tuotteet nyt kolme kahden hinnalla | Käytä koodia: 3FOR2FI 

Lisää 3 tai useampi tuote ostoskoriisi niin saat joka kolmannen edullisimman tuotteen täysin ILMAISEKSI. Tarjous toimii jokaiseen sivullamme olevaan tuotteeseen! 

Tarjous voimassa keskiyöhön 21.02.2017 asti. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 75€.

Osta Nyt

3,83 €
Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Myprotein SmartShake™ Lite on uusin lisä jo laajaan lisäravinne-sheikkereiden valikoimaan. Vaikuttava litran kapasiteetin omaava sheikkeri on ihanteellinen suurille massanlisääjille tai ateriankorvikkeille, tai vesipullona pitäen sinut nesteytettynä intensiivisen treenin aikana.

Kuusikulmion muotoinen siivilä, ainutlaatuinen SmartShake™ -tuotteelle, takaa tasaisen ja paakuttoman juoman ja kierteillä toimiva kansi takaa ettei SmartShake™ vuoda.

tuote on tehty korkealaatuisesta ja kestävästä BPA-vapaasta muovista ja soveltuu käytettäväksi mikrossa ja astianpesukoneessa.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Massiivinen litran kapasiteetti
  • Tasaisia, paakuttomia juomia
  • Suuri nokka helpottaa juomista

Suositeltu käyttö

HUOMIO: Älä käytä tätä tuotetta kuumien tai lämpimien nesteiden kanssa. Kuuman tai lämpimän nesteen lisääminen suljettuun säiliöön aiheuttaa ylipaineen ja saattaa aiheuttaa kannen ja/tai korkin yllättävää avautumista ja sisällön ulos roiskumista. Suosittelemme aina kannen poistamista tuotetta pestäessä.

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Myprotein SmartShake Lite

Valitse kuva

Myprotein SmartShake Lite