Myprotein SmartShake Lite

20% alennusta kaikesta | Käytä koodia: FI20

20% alennusta kaikesta | Käytä koodia: FI20

20% alennusta kaikesta | Käytä koodia: FI20

Tarjous on voimassa keskiyöhön 22.10.2017 asti. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohti. Maksimialennus 200€OSTA NYT
3,83 €
Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Saatavuus: Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Myprotein SmartShake™ Lite on uusin lisä jo laajaan lisäravinne-sheikkereiden valikoimaan. Vaikuttava litran kapasiteetin omaava sheikkeri on ihanteellinen suurille massanlisääjille tai ateriankorvikkeille, tai vesipullona pitäen sinut nesteytettynä intensiivisen treenin aikana.

Kuusikulmion muotoinen siivilä, ainutlaatuinen SmartShake™ -tuotteelle, takaa tasaisen ja paakuttoman juoman ja kierteillä toimiva kansi takaa ettei SmartShake™ vuoda.

tuote on tehty korkealaatuisesta ja kestävästä BPA-vapaasta muovista ja soveltuu käytettäväksi mikrossa ja astianpesukoneessa.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Massiivinen litran kapasiteetti
  • Tasaisia, paakuttomia juomia
  • Suuri nokka helpottaa juomista

Suositeltu käyttö

HUOMIO: Älä käytä tätä tuotetta kuumien tai lämpimien nesteiden kanssa. Kuuman tai lämpimän nesteen lisääminen suljettuun säiliöön aiheuttaa ylipaineen ja saattaa aiheuttaa kannen ja/tai korkin yllättävää avautumista ja sisällön ulos roiskumista. Suosittelemme aina kannen poistamista tuotetta pestäessä.

Arvostelut

Ei arvioita.

Myprotein SmartShake Lite

Valitse kuva

Myprotein SmartShake Lite
Back to top