Kehonrakennus

Sekä edistyneiden kehonrakentajien että kuntosaliharjoittelua aloittavien on kiinnitettävä huomiota ravinnonsaantiinsa, joten ei ole mikään yllätys, että lisäravinteet ovat uskomattoman suosittuja kehonrakentajien keskuudessa. Usein sanotaan, että onnistuminen kehonrakennuksessa perustuu 30% treeniä ja 70% ruokavaliota.

Tuotevalikoima

Tavoitteletpa lihasmassan kasvua, suorituskyvyn parantamista, palautumisen optimoimista tai kehon rasvojen minimoimista, meillä on suuri valikoima tuotteita, jotka auttavat viemään harjoittelusi seuraavalle tasolle. Tuoteryhmämme Lihasmassa & Voima tarjoaa laajimman valikoiman proteiinijauheita, aminohappoja, gainereita ja palautumisjuomia, saadaksesi tarvittavan ravinnon tavoitteesi saavuttamiseksi.

Suosittelemme tuotteita kehonrakennukseen:

Nyrkkeily & MMA

Kamppailulajit kuten nyrkkeily ja MMA vaativat vaikuttavan määrän fyysistä kuntoa. Keholle asetetut korkeat vaatimukset laittavat ruokavalion ja ravinnon keskeiseen asemaan tulosten saavuttamiseksi.

Tuotevalikoima

Lisäravinteet Nyrkkeily & MMA valikoimassamme ovat erityisesti suunniteltuja kyseisiä lajeja harrastavat mielessä pitäen.

Tuotevalikoimaan kuuluu joukko proteiineja, hiilihydraatteja ja palautumistuotteita, jotka ovat täydellinen lisä sekä ammattilaisille että kaikille muille, jotka haluavat viedä itsensä seuraavalle tasolle.

Tarjoamme myös Fight paketin joka sisältää kuusi tärkeää tuotetta jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi ja parantamaan suorituskykyäsi erilaisissa kamppailulajeissa.

Suosittelemme tuotteita kamppailulajeihin:

Pyöräily

Yhtenä fyysisesti uuvuttavimpana urheilulajina, pyöräily vaatii paljon tukea ravinnolta kaikilla tasoilla harrastelijasta kilpailijaan, väsymyksen välttämiseen ja palautumiseen. Pyöräilyn intensiteetin takia olisi suositeltavaa pyrkiä sopivaan ruokasuunnitelmaan, joka antaa energiaa, voimaa ja kestävyyttä.

Tuotevalikoima

Tuoteryhmämme Teho & Kestävyys lisäravinteet on suunniteltu erityisesti pyöräilijöille ja kaikille säännöllistä kestävyysliikuntaa harrastaville.

Valikoimaan kuuluu nopeita hiilihydraatteja kuten ENER:GEL ja PRE:PARE jotka antavat nopean energianboostin silloin kun tarvitset sitä eniten, sekä suosituin palautusjauhe RE:CHARGE.

Ennätystensä rikkomista tavoittelevat voivat halua kokeilla Beta Alanine tai Citrulline Malate jotka auttavat pitämään suorituskyvyn korkeimmalla mahdollisella tasolla.

Suosittelemme tuotteita pyöräilyyn:

Rugby

Vaikka painopiste vaihtelee riippuen pelipaikasta kentällä, menestyneet rugbyn pelaajat tarvitsevat yhdistelmän nopeutta, ketteryyttä ja voimaa. Täyttääkseen nämä fyysiset vaatimukset, on tärkeää, että pelaajat noudattavat yksityiskohtaista ja jäsenneltyä ravintosuunnitelmaa.

Tuotevalikoima

Tuotteitamme käyttää muun muassa menestyneet Isobritannialaiset St. Helens RFC, Castleford Tigers ja Exeter Chiefs joukkueet. Valikoimaamme, joka on ihanteellinen valinta kaiken tasoisille rugbyn pelaajille, kuuluu proteiinijauheita, lisäravinteita kasvattamaan voimaa ja auttamaan optimaalisessa painonnousussa sekä palautumistuotteita.

Tarjoamme myös kolme olennaista tuotetta sisältävän Rugby paketin joka auttaa varmistamaan ettet koskaan jää toiseksi.

Suosittelemme tuotteita rugbyyn:

Juoksu

Juoksun fyysiset rasitukset vaativat juoksua harrastavilta jäsennellyn ja suunnitellun ruokavalion, treenatessa sitten ultra-matkoille tai lyhyempiin ratajuoksuihin. Käyttämällä tarpeisiisi sopivaa jäsenneltyä ruokasuunnitelmaa, saat kaiken irti harjoituksista ja voit odottaa suorituskykysi merkittävää kasvua.

Tuotevalikoima

Meidän tuotevalikoima juoksijoille tarjoaa laajan kirjon hiilihydraatteja ja proteiineja jotka on kehitelty auttamaan sinua olemaan huippukunnossa.

Tuotteemme, jotka ovat täynnä hiilihydraatteja, vitamiineja ja mineraaleja on suunniteltu antamaan kehollesi tarvittavan määrän pitkävaikutteista energiaa olipa sitten kyseessä 5km hyväntekeväisyysjuoksu tai 50km ultra-maraton.

Suosittelemme tuotteita juoksuun:

Jalkapallo

Ruokavalio pelaa erittäin tärkeää osaa kun on kyse pelaajien selviytymisestä säännöllisistä jalkapallotreeneistä otteluihin. Jalkapallo vaatii muutakin kuin pelkkää loistavaa aerobista kuntoa, kuten suurta määrää nopeutta, voimaa ja ketteryyttä. Siksi on tärkeää varmistaa, että sinulla on tarpeeksi energiaa ollaksesi parhaimmillasi tarvittavat 90 minuuttia pelikentällä. Niille, jotka pelaavat säännöllisesti, on myös tärkeää optimoida palautuminen treenien ja pelien välillä.

Tuotevalikoima

Laaja valikoimamme sisältää kaikki tarvitsemasi lisäravinteet jotka auttavat pitämään suorituskykysi ja energiavarastosi täynnä silloin kun on tosi kyseessä. Meillä on useita laadukkaita palautumistuotteita, energiapatukoita ja suorituskykyä parantavia boostereita jotka sopivat sekä huvikseen pelaaville että ammattilaisille.

Suosittelemme tuotteita jalkapalloon: