Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

6 Pre-Workout -lisäravinnetta joilla pääset parempiin tuloksiin

6 Pre-Workout -lisäravinnetta joilla pääset parempiin tuloksiin
Laura Myllykoski
Writer and expert1 vuosi Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Oikea pre-workout voi parantaa vireystilaa ja keskittymiskykyä auttaen näin kehoa suoriutumaan paremmin urheilusuorituksesta. Listasimme muutamia erilaisia pre-workout -lisäravinteita, jotta löytäisit itsellesi sopivan vaihtoehdon.

 

Kofeiini

Kofeiini. Monet ihmiset eivät yksinkertaisesti saa päivää käyntiin, ellei aamua aloita kofeiinilla. Ja sama pätee treenihin. Kofeiini auttaa parantamaan keskittymiskykyä, jolloin voit saavuttaa koko potentiaalisi treeneissä. Tankkaa treenit kofeiinilla ja huomaa ero suorituskyvyssä.Kofeiini on tutkitusti hyödyllinen lisäravinne treeneissä, joten se on aina hyvä vaihtoehto. Lue lisää kofeiinista sekä sen hyödyistä ja haitoista täältä:

 

Pre-Workout Gummies

Pre-workout gummies — täydellinen uutuus lisäravinnemaailmaan. Kofeiini voi tutkitusti parantaa vireystilaa ja kestävyyttä, mutta kahvin juonti ei ole aina kätevin vaihtoehto salille lähtiessä.Kun tarvit kätevästi lisää virtaa ja haluta parantaa suorituskykyä treenejä varten, nämä Pre-Workout Gummies -karkit tarjoavat nopeasti 20 mg kofeiinia. Se auttaa jaksamaan myös aamun palavereiden läpi.

 

Pre-Workout Gel

Tämä on kätevää, jos mikä. Voit vain kävellä salille ja puristaa tämän tuubin sisällön suuhun. Ja kun 200 mg kofeiinia alkaa toimimaan, niin kykenet treeneissä mihin vain. Sopii kaikenlaisille urheilijoille.

 

Pre-Workout Shot

Tämä sekoitus sisältää B12-vitamiinia, beta-alaniinia, sitrulliinia, sekä 200 mg kofeiinia kätevässä shotti-kokoisessa pullossa. Ei tarvetta jauheen kauhomiselle, kun voit vetää tämän shotin suoraan valmiina pullosta. Kaada sisältö kurkkuun ja lähde treenaamaan – tällä jaksaa myös raskaamman jalkapäivän.

 

Pure Caffeine Tablets

Puhdasta kofeiinia. 200 mg siis pelkkää kofeiinia. Ei mitään turhaa, vain sitä itseään. Nämä tabletit ovat ideaalisia silloin, kun ei ole aikaa juomille ennen treeniä, tai jos vain haluat valita helpoimman vaihtoehdon. Tabletit ovat äärimmäisen käteviä.

 

THE Pre-Workout

Tämä on totista tavaraa, eikä sovi pre-workoutin kanssa vasta aloitteleville harrastajille. Sekoitus sisältää 200 mg kofeiinia ja 3000 mg kreatiinia, joten se lyö sukat jalasta ja antaa virtaa elämäsi parhaisiin treeneihin. THE Pre-Workout sisältää myös 4000 mg L-sitrulliinia, joka auttaa parantamaan urheilusuoritusta, B12-vitamiinia, joka parantaa vireystilaa, sekä beta-alaniinia lihasten kestävyyden parantamiseksi intensiivisen harjoittelun aikana. Tämä on menolippu uusiin ennätyksiin.

 

THE Pump

Tottakai myös iltapöllöille löytyy oma vaihtoehto – pre-workout ilman lisättyä kofeiinia. Tässä pre-workout juomassa on matala stimulanttiprofiili, mutta se sisältää muita ainesosia, jotka auttavat tankkaamaan treenejä. Sopii kaikille, jotka haluavat hieman lisäboostia treeneihin ilman kihelmöintiä tai koko yön valvomista.

 

Pähkinänkuoressa

Kofeiini on loistava lisäravinne piristämään ja parantamaan suorituskykyä. Kofeiinin puoliintumisaika on keskimäärin neljä tuntia, eli se voi vaikuttaa kehossa jopa kahdeksan tunnin ajan. Jos treenaat iltaisin, suosittelemme pre-workoutia, joka ei sisällä paljon kofeiinia.

 

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein