Lisäravinteet

Jelly Belly X Clear Whey | 5 uutta mehukasta makua

Ensin tuli maailman ensimmäinen Clear Whey, sitten tuli Clear Vegan, Clear Soy ja muut saman perheen jäsenet. Sitten palasimme laboratorioon kehittämään uusia makuhermoja hiveleviä makuja ja nyt voimme ylpeänä esitellä yhteistyömme Jelly Belly karkkiyrityksen kanssa: viisi Jelly Belly klassikkomakua maistuu nyt myös Clear Whey -proteiinijauheessa.

Tämän lisäksi kehitimme myös valmiin BCAA energiajuoman kahdessa Jelly Belly maussa, jotta saat sekä energiaa että tärkeitä aminohappoja maukkaissa karkkimauissa.

 

Mikä on Jelly Belly?

Jelly Belly oli alunperin karkkiyritys Herman Goelitz -brändin alla. He myivät erilaisia makeisia vuodesta 1898 asti, kunnes yritys muutti nimensä Jelly Bellyksi vuonna 1976.

Joka vuosikymmennellä on tullut uusi gourmet jelly bean makuelämys, joihin kuuluu myös uusi väri ja muoto. Ei siis tule varmaan yllätyksenä, että niitä syödään noin 15 biljoonaa vuosittain.1

Ensimmäiset ikoniset Jelly Belly maut lanseerattiin 1976: Root Beer, Green Apple, Liquorice, Cream Soda, Lemon, Tangerine, Very Cherry, and Grape. Nyt näitä suosikkikarkkeja on saatavilla yli 100 eri maussa!

Ja tämän vuoksi löimme viisaat päämme yhteen ja kehitimme tavan, jolla voit nauttia näitä herkullisia Jelly Belly makuja myös proteiinijauheen muodossa.

 

Jelly Belly X Clear Whey

Olemme olleet Jelly Belly -faneja jo jonkin aikaa, emmekä voineet vastustaa mahdollisuutta luoda Jelly Belly Clear Whey, joten laitoimme sen tapahtumaan: premium jelly bean makuelämys, joka tukee myös päivittäisiä makrojasi.

Valitsimme maukkaimmat ja nostalgisimmat maut ja sekoitimme ne yhteen palkintoja voittaneen Clear Whey Isolate -proteiinijauheen kanssa. Jokainen tällainen proteiinijuoma on siis täynnä makua, joka hivelee makuhermoja.

Valitsemme mauiksi: Green Apple, Tutti-Fruitti, Bubble Gum, Very Cherry sekä Berry Blue, jotka mixattiin yhteen Clear Whey -kaavan kanssa.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jokainen maku sisältää samat tutut Clear Whey makrot ja mikrot, joita rakastat, mutta Jelly Belly twistillä. 20g proteiinia, 4g BCAA ja alle 85 kaloria ei jätä kylmäksi.

Kokeile virkistävää makua Green Apple (vihreä omena), klassisen makeaa Very Cherryä (kirsikka) tai throwbackiä lapsuuteen Tutti-Fruitti maun muodossa –– halusitpa mitä tahansa, näistä vaihtoehdoista löytyy uusi suosikkimakusi.

Clear Whey on virkistävä muoto nauttia proteiinijuoma ja tarjoaa sinulle kaikki hyvät makrot ilman perinteisten proteiinijuomien kermaisuutta.

Jelly Belly X BCAA Energy

BCAA Energy Drink sammuttaa janon ja tarjoaa samalla välttämättömiä aminohappoja, vitamiineja sekä hitusen kofeiinia. Jos tarvitsen pientä piristystä ennen kuntosalia tai vain iltäpäivän boostiksi, niin tämä juoma on siihen oiva vaihtoehto.

Emme voineet vastustaa Jelly Belly makujen lisäämistä myös BCAA Energy -kaavaan, sillä kukapa ei haluaisi näin maukkaita vaihtoehtoja päivittäisiin lisäravinteisiinsa.

Nyt voit saada energiaboostin maussa Very Cherry tai Bubble Gum.

 

Jelly Belly reseptit

Voit tehdä Clear Whey -proteiinijauheilla paljon muutakin, kuin pelkästään lisätä niihin vettä. Vaihtoehdot ovat loputtomat, aina juustokakusta mocktaileihin. Pidä silmällä sosiaalisen median kanaviamme, jotta voit bongata eksklusiiviset Jelly Belly Clear Whey reseptit ensimmäisten joukossa.

Jos et malta odottaa, voit jo aloittaa kokeilut tällä jäätee-respetillä…

Very Cherry Clear Whey Jäätee

Ruokaohjeet

Very Cherry Clear Whey Jäätee

Voisiko treenin jälkeinen vilvoittelu olla enää tämän mieluisampaa – kirsikan makuinen jäätee virkistää ja tarjoaa kaipaamasi makrot tankkaukseen.

2022-07-24 18:42:16By Lauren Dawes

 

Pähkinänkuoressa


Olemme enemmän kuin innoissamme tästä yhetistylstä Jelly Bellyn kanssa ja emme malta kuulla, mitä mieltä sinä olet uutuuksista. Valitsitpa sitten kalssisen Clear Wheyn tai BCAA Energy Drink -valmisjuoman (tai vaikka molemmat), niin toivomme että pidät siitä yhtä paljon kuin mekin.

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosiLaura Myllykoski

Laura Myllykoski

Writer and expert

Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä