Siirry pääsnäyttöön
Treeni

BLACK FRIDAY 2022 Vaateuutuudet

BLACK FRIDAY 2022 Vaateuutuudet
Laura Myllykoski
Writer and expert1 vuosi Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Cyberkuukausi on käynnissä emmekä voineet olla tekemättä uutta vaatemallistoa, sillä halusimme juhlistaa tätä tapahtumaa. Tämän Cyber kuukausi on ideaalinen aika päivittää vaatekaappia ja uusi MP mallisto sopii siihen mainiosti. Engage -mallisto sisältää kestäviä vaatekaapin kulmakiviä, joita voit pitää kaikkialla aina juoksulenkistä intensiiviseen salitreeniin.Myproteinin Deal Genious auttaa sinua saamaan parhaat tarjoukset ilman normaalia Black Friday stressiä.Tässä muutamia Black Friday tarjouksiamme vaatteista… 

Engage Hoodie

Valmistettu kaksinkertaisesta materiaalista, joka pitää sinut lämpimänä matkalla salille tänä talvena. Engage-huppari on valmistettu superpehmeästä materiaalista, joka on mukava päällä. Kolmiosainen malli ilman naruja on käytännöllinen jokaiseen lajiin.Saatavana värissä Dark Grey Marl.

  

Engage Short Sleeve T Shirt

Haluatko treenata hengittävässä paidassa, mutta et halua käyttää hihatonta? Tämä Engage Short Sleeve T-Shirt sopii täydellisesti sinulle. Kaulan ympärillä ja sivuilla on mesh-paneelit, jotka auttavat tuulettumaan ja neljään suuntaan venyvä kangas varmistaa helpon liikkumisen. Saatavana värissä Storm. 

Engage Shorts

Mukavuus on aiavnasana urheilussa ja Engage-shortsit on tehty juuri mukavia treenejä varten. Hienovarainen camo-printti ja MP-logo vyötärönauhassa ovat siisti yksityiskohta. Shortsit on suunniteltu säädettävällä vyötärönauhalla ja mesh-paneeleilla, jotka helpottavat liikkumista.Saatavana värissä Storm.

Engage Sports Bra

Hyvät urheiluliivit vaikuttavat oikeasti siihen, miten treenistä suoriudut. MP on suunnitellut Engage-urheiluliivit ristikkäisillä olkaimilla ja irroitettavilla kupeilla, jotka tukevat treenin aikana. Kiiltävä kangas ja tumman violetti väri tekee näistä urheiluliiveistä täydellisen yhdistelmän toimivuutta ja tyyliä.Saatavana värissä Deep Purple. 

Engage Leggings

Engage-legginseissä voit mennä suoraan salilta sunnuntaikävelylle. Korkeavyötäröiset, kiiltävästä materiaalista valmistetut legginsit ovat sekä imartelevat että käytännölliset. Täydellinen vaatekappale kaapin täydennykseksi, joka osoittaa että treenivaattet eivät ole vain salia varten.Saatavana värissä Depp Purple.  

Engage Long Sleeve Crop ¼ Zip

The Engage Long Sleeve Crop ¼ Zip sopii täydellisesti yhteen samasta materiaalista valmistettujen Engage-legginsien kanssa. Toppi on valmistettu samasta kiiltäväpintaisesta materiaalista, jonka siluetti korostaa vartalon piirteitä ja mahdollistaa hengittävyyden. Tunne olosi itsevarmaksi ja suoriudu treenistä helpommin.Saatavana väisää Deep Purple.

 

Pähkinänkuoressa

Black Friday on tänä vuonna todella iso Myproteinilla ja tarjoamme kokonaisen kuukauden etuja, joista voit valita sinulle sopivimmat. Uudista vaatekaappia ja muutu uudeksi treenityylin ikoniksi uudessa Engage-mallistossa.
Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein