Ruokaohjeet

Very Cherry kirsikkainen juustokakku | Clear Whey Protein resepti

Jos olet selannut reseptejämme aiemminkin tiedät varmasti, että proteiinipitoinen juustokakku on lähellä sydämiämme. Se voi ehkä kuulostaa hieman epätavanomaiselta, mutta usko pois se toimii.

Mikä siis olisi parempi tapa juhlia uuden Myprotien x Jelly Belly Clear Whey -proteiinijauhesarjan lanseerausta, kuin juuri sellainen proteiinipitoinen juustokakku! Myprotein lähettiläs Kirsty Fletcher on tehnyt unelmistamme totta ja loihtinut todella yksinkertaisen kolmen aineosan proteiinijuustokakun, makuna Very Cherry uudesta Jelly Belly makusarjasta.

Etsitpä uutta proteiinipitoista aamupalaa tai uutta lempijälkiruokaa, niin tämä voi olla seuraavan suosikkisi. Näin valmistat sen.

1 annos

 

Ainekset


Valmistus

  1. Sekoita jogurtti Clear Whey proteiinijauheeseen.
  2. Murskaa keksit.
  3. Laita keksit lasin pohjalle.
  4. Lisää jogurtti keksien päälle.
  5. Jäähdytä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.
  6. Koristele hedelmillä, siirapilla tai mitä ikinä mielesi haluaa a nauti!

Nutritional Facts

Amount per serving

Calories 284
Total Fat 12g
Total Carbohydrates 19g
Protein 25g


Laura Myllykoski

Laura Myllykoski

Writer and expert


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä