Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Very Cherry kirsikkainen juustokakku | Clear Whey Protein resepti

Very Cherry kirsikkainen juustokakku | Clear Whey Protein resepti
Laura Myllykoski
Writer and expert1 vuosi Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili

Jos olet selannut reseptejämme aiemminkin tiedät varmasti, että proteiinipitoinen juustokakku on lähellä sydämiämme. Se voi ehkä kuulostaa hieman epätavanomaiselta, mutta usko pois se toimii.

Mikä siis olisi parempi tapa juhlia uuden Myprotien x Jelly Belly Clear Whey -proteiinijauhesarjan lanseerausta, kuin juuri sellainen proteiinipitoinen juustokakku! Myprotein lähettiläs Kirsty Fletcher on tehnyt unelmistamme totta ja loihtinut todella yksinkertaisen kolmen aineosan proteiinijuustokakun, makuna Very Cherry uudesta Jelly Belly makusarjasta.

Etsitpä uutta proteiinipitoista aamupalaa tai uutta lempijälkiruokaa, niin tämä voi olla seuraavan suosikkisi. Näin valmistat sen.

1 annos

 

Ainekset

Valmistus

  1. Sekoita jogurtti Clear Whey proteiinijauheeseen.
  2. Murskaa keksit.
  3. Laita keksit lasin pohjalle.
  4. Lisää jogurtti keksien päälle.
  5. Jäähdytä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.
  6. Koristele hedelmillä, siirapilla tai mitä ikinä mielesi haluaa a nauti!

Ravitsemukselliset tiedot

Kalorit284
Rasvan kokonaismäärä12g
Hiilihydraatit yhteensä19g
Proteiini25g
Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein