Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

Uusi BCAA energiajuoma – virity, virkisty ja valmistaudu!

Uusi BCAA energiajuoma – virity, virkisty ja valmistaudu!
Daniela Flaszka
Writer and expert6 vuotta Ago
Näytä Daniela Flaszka:n profiili

BCAA energiajuoma: Virity, virkisty ja valmistaudu!

Tiesitkö?

Jo 2 desiä normaalia limsaa tai energiajuomaa sisältää noin 5 teelusikallista sokeria, joten jos haluat pitää hammaslääkärisi ja lääkärisi tyytyväisinä, tai muuten vaan pitää huolta yleisestä terveydestäsi ja mahdollisesti myös kehonkoostumuksestasi, ei sinun välttämättä kannata litkiä limsoja niin usein.

Joskus pelkkä kahvi ei kuitenkaan riitä tai mielesi tekee jotain virkistävämpää. Markkinoilla on useita vaihtoehtoisia energiajuomia, jotka sisältävät vähän sokeria, mutta tarjoavat silti runsaasti energiaa - mekin kehitimme nyt omamme. Myproteinin BCAA energiajuoma ei ole kuitenkaan samanlainen kuin muut markkinoilla olevat juomat. Miltä kuulostaisi energiajuoma, joka on sokeriton, tarjoaa energiaa, mutta myös tämän lisäksi erilaisia terveyshyötyjä ja on muutenkin ravintosisällöltään parempi vaihtoehto?

bcaa energiajuoma

BCAA Energy - paras vaihtoehto limsalle ja energiajuomille

Meille tärkeintä on tukea sinua sekä auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tarjota kehollesi kaikki mitä se tarvitsee ollakseen huippukunnossa ja juuri oikeassa vireystilassa. Haluamme, että sinulla on mahdollisuus saavuttaa juuri kaikki mitä haluat saavuttaa ja, että kehosi sekä mielesi voivat hyvin ja ovat täynnä energiaa. Kaiken tämän tehdäksemme olemmekin luoneet ensimmäisen hiilihappoisen aminohappojuomamme, BCAA Energy! Korkealaatuinen aminohappojuoma, joka valmistaa sinut mihin tahansa koitokseen ja tarjoaa energiaa juuri silloin kun sitä tarvitset. Energiajuoma niille, jotka haluavat myös parasta keholleen.

Ei sokeria, ei hiilihydraatteja, vain muutama kilokalori, mutta silti nopea keino virkistyä ja saada energiaa. BCAA Energy on maukas energiajuoma, joka tukee sinun tavoitteitasi ja tarjoaa sinulle 5 grammaa BCAA:ta eli kehollesi tärkeitä aminohappoja.

Yhdessä tölkissä on 400mg L-tyrosiinia ja 180mg kofeiinia tarjoten sinulle juuri tarpeeksi energiaa. Saatat huomata tarvitsevasi extraboostia pitkän päivän jälkeen, juuri ennen tärkeää tapahtumaa tai pysyäksesi muuten vain virkeänä ja keskittyneenä ja BCAA Energyn avulla pääset juuri oikeaan vireystilaan. Voit nauttia juoman myös juuri ennen salitreeniä ja varmistaa, että saat itsestäsi kaiken irti treenissäsi ja tarjoat kehollesi myös samalla sen tarvitsemat aminohapot.

Mitä on BCAA?

BCAA on lyhenne sanoista branched chain amino acids eli haaraketjuiset aminohapot, jotka ovat proteiinin rakennusaineita. Tyypillisesti BCAA lisäravinteet sisältävät 3 valttämätöntä aminohappoa: leusiinia, isoleusiinia ja valiinia. Nämä aminohapot ovat ihmiselle välttämättömiä, sillä keho ei itse pysty tuottamaan niitä, vaan ne tulee saada ravinnosta - uusi BCAA energiajuoma on siis loistava keino taata, että tarjoat kehollesi välttämättömiä aminohappoja. Voit lukea lisää BCAA:sta täältä ,

 

BCAA mixed berries

 

Milloin BCAA energiajuoma kannattaa nauttia?

BCAA Energy sopii joka tilanteeseen ja milloin tahansa nautittavaksi. Onko olosi vetelä? Onko sinulla jalkapäivä tulossa? Nukuit huonosti? Mielesi ei tee kahvia? Tarvitset lisäenergiaa? BCAA Energy on vastaus kaikkeen, missä vaan milloin vaan.

Makuvaihtoehtoina ovat tällä hetkellä kirsikka-cola sekä sekamarja. BCAA Energy on loistokorvike aamukahvillesi, jälkiruoallesi, välipalallesi sekä pre-workout juomallesi!

cherry cola BCAA juoma

Muut ainesosat

Välttämättömien aminohappojen lisäksi uusi BCAA energiajuomamme on pakattu täyteen myös muilla tärkeillä ainesosilla kuten B6 ja B12 vitamiineilla sekä biotiinilla. Lisättyjen vitamiinien ja biotiinin avulla saat juomasta vielä enemmän irti ja olet virkeämpi sekä valmis mihin tahansa!

Tarkempi ravintoainesisältö löytyy vielä tästä:

BCAA Energy - energiajuoma
Per 100ml Per 440ml annos
BCAA (g) 1.14 5
Kofeiini (mg) 40.91 180
Kalorit (kcal) 3.18 14
Hiilihydraatit (g) 0 0
Sokerit (g) 0 0
L-Tyrosiini (mg) 90.91 400
L-Leusiini (mg)  568.18  2500
% päivittäisestä kalorisaannista
D vitamiini (ug) 25%
B6 vitamiini (ug) 100%
B12 vitamiini (ug) 25%
Biotiini (ug) 27.5%
Foolihappo (ug) 6.25%
Niasiini (mg) 16%

 

BCAA energiajuoma ja sen päähyödyt

Tässä vielä lista BCAA energian tarjoamista hyödyistä:

  • Täynnä suorituksellesi ja palautumisellesi tärkeitä aminohappoja, jotka auttavat lihaksiasi kehittymään
  • Tarjoaa runsaasti energiaa ja auttaa jaksamaan
  • Makeutettu sukraloosilla jolloin pysyt makroissasi ja et saa liikaa sokeria
  • Auttaa keskittymään ja tarjoaa sinulle runsaasti eri kivennäis- ja hivenaineita

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Daniela Flaszka
Writer and expert
Näytä Daniela Flaszka:n profiili
Daniela on auktorisoitu 4. tason EHFA Personal Trainer ja kuuluu täten EREPS:in (The European Register of exercise Professionals) auktorisoituihin personal trainereihin. Hän on aikaisemmin saanut Itä-Suomen Yliopistolta todistuksen liikuntalääketieteiden ja terveystieteiden perusteista vuonna 2016. Tällä hetkellä Daniela opiskelee Amsterdamissa urheiluliiketoimintaa ja saa liikuntatieteiden kandidaattinsa vuonna 2020. Tämä koulutus tarjoaa hänelle mahdollisuuden työskennellä johtamisen ja liiketalouden puolella urheilumaailmassa. Daniela nauttii terveellisestä sekä tasapainoisesti elämäntavasta. Urheilu, erityisesti salitreenaaminen, sekä ravitseva ruoka ovat isossa osassa hänen arkipäiväänsä ja hän on myös todella kiinnostunut työskentelystä urheilusektorilla valmistauduttuaan. Daniela uskoo, että tasapaino on avainasemassa terveellisen elämän saavuttamisessa tai ylläpidossa ja siksi on tärkeää kuunnella sekä kehoa kuin mieltä. Lue lisää Danielasta täältä.
myprotein