Siirry pääsnäyttöön
Uncategorized

Vitality Running World Cup

Vitality Running World Cup
Laura Myllykoski
Writer and expert2 vuotta Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Olitpa sitten amatöörijuoksija ja vannoutunut juoksuveteraani, meillä on sinulle tapahtuma, joka inspiroi saa sinut kokeilemaan rajojasi.Vitality Running World Cup alkaa 21. syyskuuta ja kestää aina 10. lokakuuta asti. Ota siis juoksusovelluksesi takaisin käyttöön, laita lenkkarit jalkaan ja tule mukaan.

 

Mikä Vitality Running World Cup on?

Myprotein on virallinen Running World Cup lisäravinnepartneri. Running World Cup on globaali tapahtuma, johon ottaa osaa jopa 240 kansakuntaa ja sinä voit kannustaa omaa maatasi cupin voittoon.Kilpailet starojen kanssa; Dame Jessica Ennis-Hill juoksee UK:n puolesta ja Usain Bolt Jamaikan lipun alla. Koska muulloin tulet saamaan tällaisen mahdollisuuden?Syyskuun 21. päivästä aina lokakuun 10. päivään asti osallistujien tulee juosta 3km 30 minuutissa ollakseen mukana ja mahdollisuus on myös saada bonuspisteitä, joilla voi auttaa omaa maata saavuttamaan johtoasema. Mitä enemmän kvalifioitua juoksuja, sitä enemmän se tarkoittaa pisteitä. Jotta kilpailu olisi reilua, on jokaisen kansakunnan matka laskettu maan koon ja älypuhelinten penetraation mukaan.Juokse hyvän asian vuoksi – The Runnin World Cup on yhteistyössä UNICEFin kanssa ja jokainen kirjattu 3km matka mahdollistaa poliorokotteen jollekin sen tarpeessa olevalle. 

 Miten pääset mukaan?

Ilmoittaudu mukaan täälläJotta voit juosta maasi puolesta, sinun tulee olla vähintään 13-vuotias ja pystyttävä juoksemaan 3km 30 minuutissa. Juosta voi missä tahansa, mikä sinulle sopii, oli se sitten puisto tai juoksumatto.Sinun on vain muistettava jäljittää juoksusi Stravlla, Map My Run tai Adidas Running -sovelluksella, Fitbitillä tai Garmin -laitteella.Ansaitaksesi bonuspisteitä tulee sinun juosta enemmän kuin minimietäisyys (3km). Esimerkiksi juoksemalla 5km ansaitset 100 bonuspistettä ja jos jaksat juosta 10km ansaitset 150 bonuspistettä. Jos kutsut ystäväsi mukaan ja saat hänet juoksemaan, voit ansaita 50 bonuspistettä.

 

Turnauksen kulku:

Kaikki jatkoon pääsijät: 21.-26.9.16 jatkoon: 28.9.-3.10.Finaalit: 5.-10.lokakuutaKaikki pisteet nollataan toiselle ja kolmannelle kierrokselle, joten älä lopeta yrittämästä ensimmäisen kierroksen jälkeen – se ei ole ohi ennen kuin se on ohi!

 

Muista tämä

Olitpa sitten aloitteleva urheilija, innokas hölkkääjä tai vain joku, jolla on 30 min ylimääräistä aikaa – tule mukaan ja auta viemään oma maasi voittoon!

Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein