• Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Limited Edition Impact Whey Protein, Pina Colada, 1kg

Uusi Pina Colada maku!

25% alennusta koko tilauksestasi | Käytä koodia ALE25

25% alennusta koko tilauksestasi | Käytä koodia ALE25

25% alennusta koko tilauksestasi | Käytä koodia: ALE25

Tarjous voimassa keskiyöhön 17.08.2017 asti. Vain yhtä (1) alennuskoodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€ per tilaus. 

Osta Nyt
21,49 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Miksi suunnittelimme Impact Whey Protein heraproteiinin?

Lihassäikeet ovat jatkuvasti joko hajoamassa (katabolia) tai uudelleen rakentumassa (anabolia) koko päivän ajan. Hajoamisnopeus kasvaa urheillessa, jonka takia sinun tulisi nauttia säännöllisesti proteiinia, joka auttaa lihaskudoksen elpymisessä sekä suorituskyvyn parantamisessa.

Kuinka suunnittelimme Impact Whey Protein heraproteiinin?

Tämä herkullinen ja raikas Pina Colada makuinen heraproteiini on valmistettu laadukkaasta herasta tarjoten 20.5g proteiinia per annos. Se sisältää myös kaikki olennaiset aminohapot, tarjoten 4,5 grammaa BCAAta ja 3,6 g glutamiinia annosta kohti ja on instantisoitu helpon sekoittamisen takaamiseksi. Lisäksi Impact heraproteiini sisältää vain 1,9g rasvaa ja 1g hiilihydraatteja annosta kohden.

Mitkä ovat tuotteen edut?

  • Proteiinirikkaana tämä tuote edistää lihasmassan kasvua ja ylläpitoa. Sisältäen vain 103 kaloria per annos, heraproteiinimme on ihanteellinen kumppani tukemaan erilaisia urheilijoita, olipa sitten kyseessä aloittelijat tai asiantuntijat.
  • Limited-edition Pina Colada maku tukemaan palautumiseta koko kesän ajan

Sopiiko tämä tuote minulle?

Impact heraproteiini sopii kenelle tahansa aktiiviselle henkilölle, joka haluaa varmistaa päivittäisen proteiinintarpeensa. Olitpa sitten huippu-urheilija tai vapaa-ajan treenaaja, proteiini on olennainen osa kaikkien ruokavaliota johtuen sen tärkeästä roolista tukemassa lihasten kasvua ja korjausta.

Milloin minun tulisi nauttia Impact Whey Protein heraproteiinia?

Impact heraproteiini on nopeasti imeytyvä ja siksi se on suositeltavaa nauttia 30-60 minuutin kuluessa treeneistä kun aineenvaihdunta on koholla. Vaihtoehtoisesti se voidaan nauttia milloin tahansa päivän aikana. Se voidaan nauttia yksinkertaisesti sekoitettuna veteen tai maitoon virkistävänä proteiinipirtelönä tai yhdistettynä suosikkismoothieen tai kreikkalaiseen jogurttiin.

 

Hyödyt

  • 20.5g proteiinia per annos
  • 4.5g BCAAta, sisältäen 2g leusiinia per annos
  • Pina Colada limited-edition maku

Suositeltu käyttö

Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja ylläpitoa, joten tämän tuotteen hyödyn saamiseksi suosittelemme lisäämään 1 suuren mitallisen (25g) 150-250ml:aan vettä tai täysmaitoa Myprotein shakeriin 30 minuuttia ennen treenejä ja/tai treenien jälkeen. Vaihtoehtoisesti käytä milloin tahansa päivän aikana lisätäksesi päivittäistä proteiinimäärää.

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä aktiivisen elämäntavan ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Sopii kasvissyöjille.

Ainesosat

Pina Colada maku: Heraproteiinikonsentraatti [Maito] (94.8%), Aromit (Väri: Kurkumiini, Makeutusaine: Sukraloosi), Emulgointiaine: (Soijalesitiini & Auringonkukkalesitiini)

Ravitsemustietoa

 

Annoskoko - 1 mitta(25g)

Annoksia per pakkaus - 40 (1kg)

Tyypilliset Ravintoarvot

  Per 100g Per annos *RI
Energia 1740 kJ/412 kcal 435 kJ/103 kcal 5%
Rasva 7.5 g 1.9 g 3%
  josta tyydyttynyttä 5.0 g 1.3 g 6%
Hiilihydraatit 4.0 g 1.0 g 0.5%
  joista sokereita 4.0 g 1.0 g 1%
Proteiini 82 g 21 g 41%
Suola 0.50 g 0.13 g 2%
 
 

* Keskivertoaikuisen viitteellinen saanti (8400 kJ/2000 kcal)

Tyypilliset ravintoarvot perustuvat maustamattomaan versioon, valittaessa maustettu vaihtoehto ravintoarvot voivat vaihdella jopa 15%.

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Limited Edition Impact Whey Protein, Pina Colada, 1kg

Valitse kuva

Limited Edition Impact Whey Protein, Pina Colada, 1kg
Back to top