Hyvinvointi

Juhlimme 15 vuotta sinun kunnianhimosi ravitsemista

Lukuaika: 2 minuuttia

On syntymäpäivämme ja olemme ylpeitä siitä, että saamme juhlistaa 15 vuotta sinun kunnianhimosi ravitsemista.

Olemme tulleet hyvin pitkälle siitä mistä aloitimme – ja tiedämme, että tämä ei olisi ollut mahdollista ilman kaikkia niitä henkilöitä, joista koko Myprotein-tiimimme koostuu. Työntekijät, influencerit, urheilijat – ja tietysti jokaikinen asiakkaamme.

Tästä syystä halusimme juhlistaa niiden ihmisten saavutuksia, jotka ovat olleet mukana matkassamme. Niitä joiden saavutuksista olemme ylpeitä.

Erityisesti kaksi henkilöä ovat inspiroineet meitä suuresti heidän päättäväisyydellään ja kunnianhimollaan – Joyce Mvula ja Max Whitlock.

 

 

Joycen tarina

Joyce on 24-vuotias verkkopalloilija, joka on alunperin Malawista, mutta hän jätti kaiken kuten aviomiehensä ja poikansa taakseen jatkaakseen uraansa Isossa-Britanniassa. Hän pelaa nyt Manchesterin Thundereissa ja on ylpeä saadakseen edustaa maataansa ja yrittää kaikkensa ollakseen mailman paras verkkopalloilija jonain päivänä.

Voit lukea koko haastattelun Joycen kanssa täältä.

 

Maxin tarina

Max on jättänyt jälkensä Englannin telinevoimisteluun ikuisesti. Max on 5-kertainen Olympiamitalisti ja hän teki historiaa ollessaan ensimmäinen britti telinevoimistelija, joka voitti kultaa 2016 Kesäolympialaisissa niin permannossa kuin hevosessa. Hän treenaa nyt Tokyon 2020 kisoihin ja on asettanut itselleen kunnianhimoisen tavoitteen lisäten hänen telineliikkeisiinsä kaksi uutta telinettä nykyisen kahden lisäksi.

Voit lukea koko haastattelun Maxin kanssa täältä.

 

Ja ei tietenkään ole syntymäpäivää ilman juhlia… Muista katsoa Instagramiamme @MyproteinfiLauren Dawes

Lauren Dawes

Writer and expert

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.


Haluatko tietoa mahtavista tarjouksistamme? Tilaa uutiskirjeemme Tilaa