Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

Clear Vegan Protein | Herkulliset uudet maut

Clear Vegan Protein | Herkulliset uudet maut
Laura Myllykoski
Writer and expert2 vuotta Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili

Koska Clear Vegan Protein -tuotteemme ovat niin pidettyjä, päätimme tehdä uusia hedelmällisiä makuja oikein kaksin kappalein. Nyt tulee Vadelma Mojito ja Vesimeloni Clear Vegan Protein!

Nämä uutuudet tehdään oikeista hedelmistä ja kuten muutkin Clear Vegan -perheen tuotteet, ne sisältävät 10g herneproteiinia, joka on kevyttä ja virkistävää.
Clear Proteiinijauhe Myprotein

Ravintoarvot ihan uudella tasolla

Sisällytimme näihin proteiinijauheisiin myös B-vitamiinia, joka antaa sinulle lisäboostia päivään. Jokainen annos sisältää 50% tarvitsemastasi päivän B-vitamiinista. Se tarkoittaa siis reilua määrää B12-vitamiinia, jota on muuten vaikea saada. Tuote sisältää myös pantoteenihappoa (B5), tiamiinia (B1), sekä B6-vitamiinia, joka tukee psyykkistä suoriutumista, sydämen terveyttä ja taistelee väsymystä vastaan.1,2,3 

Koska nämä proteiinijuomat ovat  niin maukkaita ja maistuvat makealle, saatat huolestua niiden sisältämästä sokerista. Mutta niistä ei tarvitse huolehtia, sillä sekä Vadelma Mojito että Vesimeloni maut sisältävät vain 0.8 sokeria, mikä tekee niistä oivallisen tuotteen myös painonpudotuksen (tai minkä tahansa tavoitteen) tueksi.
Clear Vegan Proteiini valikoima Myprotein

Hyvien makujen valikoima

Nyt kun Clear Vegan -perhe kasvaa kahdella uudella maulla, sinua hemmotellaan herkullisten makujen valikoimalla. Näiden uusien makujen lisäksi valittavanasi on Sitruuna & Lime, Mansikka, Mustaherukka, Omena & Seljankukka, Ananas & Greippi.Jos olet tarkka pakkausten ympäristöystävällisyyden suhteen, niin tulet iloitsemaan myös siitä, että pakkaus on 100% kierrätettävä.

Muista tämä

Proteiinin lisääminen kasvipohjaiseen ruokavalioon ei ole koskaan aikaisemmin ollut näin helppoa. Sinun tarvitse vain sekoittaa jauhe veteen ja nauttia makeista ja kirpeistä mausta sekä saamastasi B-vitamiiniboostista. Vadelma Mojito ja Vesimeloni -maut tarjoavat raikkaita makeita makuja shakeriisi.

 

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein