Siirry pääsnäyttöön
Uncategorized

Proteiinipatukka 6 tilanteeseen | Uusi 6 Layer Bar

Proteiinipatukka 6 tilanteeseen | Uusi 6 Layer Bar
Lauren Dawes
Writer and expert5 vuotta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Tämä proteiinipatukka mullistaa maailmasi - esittelyssä 6 Layer Bar

Lukuaika: 4 minuuttia

Olet jo saattanut tähän mennessä kuulla uudesta jännittävästä välipalatuotteestamme - 6 Layer Bar saapui hetki sitten ja se on jo saanut sen ansaitseman upean vastaanoton.

Toivomme, että olet jo maistanut ainakin muutamaa eri makua jos et jo kaikkia neljää - sillä ne ovat kaikki niin herkullisia eri tavallaan. Jos olet ole vielä ehtinyt maistaa yhtäkään on tämä asia, joka sinun tulee lisätä to-do listallesi välittömästi! Makuvaihtoehtomme ovat Suklaa-sundae, cookies & cream, täytekakku (Birthday cake) sekä sitruuna-marenki (lemon meringue).

Jos et ole vielä vakuuttunut ja tarvitset syitä maistaaksesi olemme listanneet kuusi tilannetta jolloin ainakin varmasti tarvitset 6 Layer patukan.

proteiinipatukka 6 layer bar

 1. Kun olet treenannut

Tämä on tilanteista ehkä se joka sinullekkin tulee ensimmäiseksi mieleen. 6 Layer barissa on huimat 21g proteiinia per annos ja sen voi ottaa kätevästi mukaan salikassiin. Voit nauttia patukan suoraan kovan treenin jälkeen, jolloin kova nälkä ei pääse yllättämään ja ehdit esimerkiksi käydä kaupan kaussa ja vältät nälissäsi tehdyt hetken mielijohteen ostokset.

 2. Kun lounaaseen on liian kauan

Moni, joka herää jo aamukuuden tai -seitsemän maissa tietää tunteen kun aamiainen on jo syöty, mutta lounaaseen on vielä aivan liian kauan aikaa. Proteiinipatukka sopii juuri täydellisesti tähän väliin ja samalla auttaa makeanhimoon.

On tietenkin täysin sinun päätettävissäsi mikä maku menee parhaiten kahvin kaverina, mutta suosittelemme yhdistämään joko suklaa-sundaen tai cookies & cream maun kahvin kanssa pieneksi välipalaksi. Lounasaika saapuu näin nopeammin kuin ajattelit ja vältä totaalisen nääntymisen!

 

3. Kun joku toimistolla on taas täyttänyt kahvipöydän herkuilla

On uskomatonta miten vaikeaksi erityisesti dieetillä ollessasi käy kahvipöydän antimista kieltäytyminen. Toimistolla ollessa on aina jollain synttärit tai herkkkuja vaan tulee joka suunnasta. Moni myös usein antaa paheksuvan katseen tai kommentoi jos et nappaa korvapuustia tai suklaakonvehtia suuhusi vaan kohteliaasti kieltäydyt. Usein tarkoituksenasi ei edes ole kieltäytyä alkujaankaan, mutta mielessäsi saattaa silti käydä ajatus "paremmasta valinnasta".

On tietenkin aina välillä tarpeen myös henkisen hyvinvoinnin kannalta ottaa juuri sitä mitä mieli tekee, mutta on myös hyvä huomata jos kahvipöydän napostelusta ja herkutteluista on tullut enemmänkin päivittäinen tapa kuin kerran viikossa ansaittu herkkuhetki. Ota siis harkintaan vaihtoehto B ja kokeile korvata herkut 6 layer barilla, saatat jopa yllättyä miten paljon nämä kaverit oikein sisältävätkään makua ja miten lähellä birthday cake maku onkaan oikeaa täytekakkua! Ja kuka tietää, ehkä ensi kerralla kahvipöydän antimista löytyykin myös vaihtoehtona yksi tai useampi herkullisista mauistamme.

 

proteiinipatukka 6 layer bar suklaasundae

4. Kun nälkäkiukku on nurkan takana ja makeanhimo pitää saada tyydytettyä välittömästi 

Me kaikki tiedämme sen tunteen kun olemme julkisella paikalla tai auton ratin takana ruuhkassa ja pieni nälkäkiukku näyttää päätään. Turhautuminen on osa tässä tilanteessa koettavista tunteista ja tunnet miten pinnasi on kieränä.

Meidän 6 layer patukkamme on kuitenkin tähänkin tilanteeseen oiva ratkaisu. Et voi mitenkään pysyä vihaisena tai raivokkaana kun puraiset yhden palan tätä herkullista ja ravinteikasta patukkaa. Makeanhimo on kadoksissa hetkessä ja tilanne kuin tilanne tuntuu äkkiä erittäin paljon paremmalta tai ainakin vähemmän ärsyttävämmältä.

Muista siis: Pidä aina yksi patukka mukanasi tai autosi käsihanskalaatikossasi hätätapauksia varten.

 5. Kun sanoit olevasi matkalla, mutta et ole edes pukenut

Kaikki ovat olleet tässä tilanteessa. Tärkeä tapaaminen tai  sovittu kahvihetki ystävän kanssa ovat tärkeitä tilanteita, mutta aina välillä lähteminen vain tuntuu todella vaikealta. Sinun odotetaan olevan  sovitussa paikassa sovittuun aikaan ja ystäväsi soittaessa sinulle huomattuaan sinun olevan myöhässä lipsautat pienen valkoisen valheen; "oon just matkalla, ihan just siellä". Todellisuudessa makaat vielä sängyssä ja et ole ehtinyt edes syödä. Vatsasi kurnii ja alat juoksennella ympäri asuntoasi yrittäen päästä nopeasti paikalle.

Myöhässä tuleminen on jo ärsyttävää, mutta jos saavut myöhässä paikalle ja vielä nälkäkiukkuisena on se vain pahempi. 6 layer bar on erittäin helppo napata mukaan ja syödä matkalla. Suosittelemme myös, että säästät pienen palan ystävällesi lepuuttaakseen hänet myöhästymisesi takia.

 

6. Kun aiot suorittaa maratonin... elokuvamaratonin

Leffaa ei vain yksinkertaisesti voi katsoa ilman napostelemista. Olit sitten kuitenkin dieetillä tai sinun ei vain tee mieli ahdata itseäsi täyteen irtokarkeilla ja sipseillä, mutta samaan aikaan ajatus viinirypäleistä ja vihannes-cocktailtikuista kuulostaa myös kaukaiselta on 6 layer bar taas ratkaisu kaikkeen.

proteiinipatukka 6 layer bar

#TreatWithoutTheCheat

Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein