Ruokaohjeet

Kotitekoinen vegaani proteiinipatukka | Suklaa-appelsiini

Miten tehdä itse vegaaneja proteiinipatukoita? Kokeile tätä reseptiä, johon käytimme Myproteinin Vegan Blend -proteiinijauhetta. 

Kokeile vaihtaa liha ja maitotuotteet aina silloin tällöin koko päivän ajaksi. Väestönkasvun myötä seuraavan 30 aikana emme yksinkertaisesti pysty vastaamaan eläinperäisten tuotteiden kulutukseen.

Tiesitkö, että yhdellä lihattomalla yhden hengen aterialla säästät hiilidioksidipäästöissä yhtä paljon kuin:

  • Keittäisit vettä 388 kertaa vedekeittimellä
  • Yhdeksän ihmisen päivittäinen veden käyttö
  • 11g rasvaa
  • Ja jopa 90 kaloria.

Ainekset vegaaneihin proteiinipatukoihin

10-12 patukkaa

 

Valmistus

  1. Sekoita yhteen proteiinijauhe, kaurahiutaleet, kaakaonibsit ja appelsiinin kuori isossa kulhossa.
  2. Lisää kookosöljy ja maito asteittain, kunnes seos on yhtenäistä, mutta ei liian tahmaista.
  3. Painele seos tiukasti uunipellille ja laita jääkaappiin ainakin 1 tunnin ajaksi.
  4. Sulata suklaa kulhossa pitämällä sitä kiehuvassa vedessä. Liuota makeutusaine suklaaseen ja kaada seos sitten uunipellillä seisovan proteiiniseoksen päälle.
  5. Koristele appelsiinin kuorella ja laita jääkaappiin vielä 30 minuutiksi. Leikkaa paloiksi ja nauti viikon mittaan.

 

Nutritional Facts

Amount per serving

Calories 249
Total Fat 14g
Total Carbohydrates 28g
Protein 13g


Laura Myllykoski

Laura Myllykoski

Writer and expert

Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.


Laura is currently loving...


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä