Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Cola Spritzer | Proteiinipitoinen janon sammuttaja

Cola Spritzer | Proteiinipitoinen janon sammuttaja
Lauren Dawes
Writer and expert10 kuukautta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Tässä on juoma, joka sammuttaa janon parhaalla mahdollisella tavalla. Onko mitään houkuttelevampaa, kuin jääkylmä cola keskellä kuumaa päivää? Ongelma vain on, että se ei todellakaan ole mikään terveellisin vaihtoehto, eikä tue kuntotavoitteita.

Onneksi sille on nyt parempi vaihtoehto! Clear -perheemme uutuusmaku Cola Bottle  tarjoaa virkistävän colan makuisen proteiinijuoman, jolla sammutat janon ja tankkaat samalla 21g proteiinia per annos. Kippis!

1 annos

Ainekset

Valmistus

  1. Laita Clear -proteiinijuoma ja vesi sekoituspulloon ja sekoita, kunnes juoma on täysin tasaista.
  2. Anna juoman seistä 10-15 sekuntia, jotta kuplat tasoittuvat.
  3. Lisää jäitä isoon lasiin ja kaada Clear colajuoma päälle.
  4. Lisää ripaus lemondia ja nauti välittömästi.
Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein