Ruokaohjeet

Halloween-vanukas

Virittäydy juhlatunnelmaan näillä pelottavilla “muta”-herkuilla, jotka eivät pilaa makrojasi.


Tämä makea ja helppo vanukasresepti, jonka @healthy_floflo kehitti, on ideaalinen tapa pelotella nälkä pois treenin jälkeen. Hauskan näköinen tarjoilu sopii myös juhlatunnelmiin ja tarjoilee myös 24g proteiinia per annos auttaen pääsemään proteiinitavoitteisiin ja tukemaan kehitystä makealla tavalla. 

Suosittelemme tekemään isomman satsin kerralla ja säilömään niitä jääkaapissa pikkunälkää varten – näin saat heti nälän taltutettua pilaamatta makrojasi.

1 annos

 

Ainekset

 

Valmistus

  1. Sekoita kulhossa hyvin yhteen jogurtti, proteiinijauhe ja vaahterasiirappi.
  2. Laita Oreo-keksit muoviseen pussiin ja murskaa ne kaulimella tai lasin pohjalla pieniksi muruiksi.
  3. Aika koota vanukas. Kokoa lasiin vuorottain keksimuruja ja jogurttisekoitusta kerroksiksi. Keksimurut jäävät päällimmäiseksi kerrokseksi, joka toimii “mutana” mato-karkeille.
  4. Koristele asettamalla madot keksimurujen sekaan. Flon mielestä 3 on hyvä määrä, mutta voit itse päättää sinulle sopivan määrän.
  5. Nauti hauskasta ja ravintorikkaasta välipalasta!

Nutritional Facts

Amount per serving

Calories 369
Total Fat 5.3g
Total Carbohydrates 67g
Protein 24.2g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Writer and expert

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä