Ruokaohjeet

Proteiinipitoinen suklaapilvivanukas

Tämä resepti saattaa herättää epäilyksesi, jos vain vilkaiset aineslistaa, mutta älä kritisoi ennen kuin kokeilet!


Meillä on aina uskoa kun @healthy_floflo luo uusia luovia reseptejä, jotka ovat monesti yllättävän yksinkertaisia ja helppoja. Tämä resepti on erityisesti noita edellä mainittuja.

Tähän vanukkaaseen tarvitset vain annoksen jäitä, vettä, sekä nautinnollisen herkullista tumman suklaan ja caramel-kastikkeen makuista Impact Whey Protein -jauhetta. Tämä jälkiruoka tyydyttää sekä makeannälän että makrot. Flon mukaan kannattaa vain luottaa prosessiin ja jatkaa sekoittamista kunnes seos on täysin silkkinen ja ilamava koostumukseltaan. Kyllä, se on niinkin helppoa.

 

Ainekset

 

Valmistus

  1. Lisää jäät, vesi ja Impact Whey Protein tehosekoittimeen ja sekoita kunnes seos on tasaista ja ilmavaa. Älä lopeta sekoittamista ennen kuin seos on silkkistä – siihe voi mennä muutama minuutti, mutta luota prosessiin.
  2. Tiedät että seos on valmista muutaman minuutin kuluttua kun väri vaihtuu tummanruskeasta paljon vaaleampaan.
  3. Kaada lasiin tai pieneen kulhoon tarjoilua varten. Jos haluat hienostella, voit lisätä päälle hieman makeuttamatonta kaakaojauhetta ja hienoksi silputtua tummaa suklaata koristeeksi.

Nutritional Facts

Amount per serving

Calories 48
Total Fat 0.9g
Total Carbohydrates 1.5g
Protein 8.1g


Laura Myllykoski

Laura Myllykoski

Writer and expert

Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä