Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

Black Friday Box

Black Friday Box
Laura Myllykoski
Writer and expert1 vuosi Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Etkö ole varma, mitä haluat kokeilla tänä Black Fridayna? Valikoiman laajuus voi käydä ylitsepääsemättömäksi. Mutta ei syytä huoleen, sillä teimme tähän tarkoitukseen Black Friday Boxin.Kokeile myydyimpiä tuotteitamme ja löydä uusia suosikkeja. Valikoima sisältää kaikkea vitamiineista proteiiniin, joten olemme miettineet kaikkea tämän Black Friday Boxin sisällössä. Katso, mitä kaikkea laatikossa tulee:

Myprotein Multivitamin Gummies (30) - Strawberry

Sekoitus, joka sisältää 11 välttämätöntä vitamiinia ja mineraalia. Pursekeltavat vitamiinikarkit maistuvat hyvältä ja tekevät päivittäisestä vitamiinien ottamisesta todella helppoa. Sisältää mm. C-vitamiinia tukemaan immuunijärjestelmää sekä biotiinia iholle ja kynsille. Nämä vitamiinikarkit saavat sinut hehkumaan sekä sisältä että ulkoa.Mansikan maku tekee tästä maukkaan tavan nauttia vitamiineja.
 

Myprotein Clear Whey Protein (näyte) - Orange

The Best Sports Nutrition Product”-voittaja (European Specialist Sports Nutrition Awards 2019) Clear Whey Protein ei ole mikään tavallinen proteiinijuoma.

Tämä virkistävä vaihtoehto maistuu enemmänkin mehulta, joten se on kevyt vaihtoehto kermaisille proteiinijuomille. Se sisältää silti 20g proteiinia, 4g BCAA ja 3g glutamiinia per annos, joten Clear Whey on ideaalinen vaihtoehto nesteytykseen koko päivän ajan ja voit silti pysyä makroissasi. Kokeile makua Green Grape joka löytyy Black Friday Box -valikoimasta – hedelmäinen makua, joka sisältää vain vähän sokeria ja paljon proteiinia.
 

Myprotein Hazelnut Whip (näyte)

Etsitkö ainutlaatuista välipalakokemusta? Kokeile Myproteinin Hazelnut Whip -välipalaa. Herkullinen miatosuklaalla kuorrutettu vohveli, joka on täynnä proteiinipitoista hasselpähkinätäytettä ja päällä suklaata. Tästä tulee uusi suosikkisi! 

5.2g proteiinia ja vain 138 kaloria – ei ihmekään, että tämä on yksi suosituimmista välipaloistamme. 

 

Myprotein Layered Protein Bar (näyte) - Speculoos

Speculoos -makuinen Layered Protein Bar on nautinnollisin proteiinipatukkamme tähän mennessä. Siinä yhdistyy pehmeä toffeen makuinen proteiini, tahmainen toffee, toffeen makuinen kuorrutus ja päällä kanelikeksimurua – juuri sellaista makua ja suutuntumaa, kuin voit vain haaveilla.Vaikka tämä herkku maistuu makealta, se sisältää 20g proteiinia auttaen sinua pysymään makroissasi ja tyydyttämään makeanhimon.
 

Myprotein THE Pre-Workout (näyte) - Grape

Räjähtävä sekoitus kofeiinia, kreatiinia ja patentoituja aineksia – THE Pre-Workout juuri sellaisen bootin, mitä tarvitset kokeillaksesi omia rajojasi salilla. Paranna kestävyyttä ja suorituskykyä uudelle tasolle.Black Friday Box sisältää näytteen maussa Grape. Kirpeä ja makea — ultimaattisen virkistävä maku.

 

 

Myvegan Vegan Chocolate - Sea Salt

Pehmeä, täyteläinen ja herkullinen – Myprotein Vegan Chocolate on sitä kaikkea. Tämä sopii sinulle jos olet vegaani, et käytä maitoa, tai haluat vain vaihtelua. Tämä suklaa sisältää myös 4g kasviperäistä proteiinia, joten kannattaa ehdottomasti testata.Sea Salt-maku löytyy Black Friday Box valikoimasta ja on ultimaattinen vegaani herkku.

 

 

Myprotein Crispy Wafer (näyte) - Vanilla

60% vähemmän sokeria ja 20% vähemmän rasvaa kuin supermarketin vastaavassa tuotteessa, tämä proteiinipitoinen herkku auttaa sinua pysymään makroissasi. Ja vain 194 kaloria ja 15 proteiinia per annos, voit todella luottaa tähän välipalaan. Black Friday Box sisältää klassisen maun Vanilla.  

 

 

Pähkinänkuoressa

Jos proteiinilisäravinteet ovat sinulle uusi juttu, tai jos vain haluat kokeilla jotain uutta, Black Friday Box sisältää jotain kaikille. Älä hermostu valinnan vaikeudesta marraskuun 25. päivänä, vaan valitse Black Friday Box.
Lisäravinteet

Mitä ostaa Black Fridayna | Myprotein Black Friday 2023

Black Friday 2023 on aivan kulman takana, joten me valmistaudumme tarjousjahtiin…

6 kuukautta AgoLauren Dawes tasolla
Treeni

BLACK FRIDAY 2022 Vaateuutuudet

Kaikkien aikojen coolein vaatemallistomme on nyt saatavilla cyberkuukauden kunniaksi! Tämä retro-mallisto on saatavilla vain rajoitetun ajan, joten klikkaa omasi ostoskoriin heti!

 

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein