Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Valkosuklaa-maapähkinä-riisikakut

Valkosuklaa-maapähkinä-riisikakut
Laura Myllykoski
Writer and expert2 vuotta Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili

18g proteiinia, jonka voi helposti napata mukaan välipalaksi.

Riisikakut ovat viime aikoina olleet paljon esillä sosiaalisessa mediassa, joten me tietysti hyppäämme mukaan tähän trendiin. Tässä tulee @fitwaffle loihtima resepti riisikakuista, joka ei varmasti petä. Silkkistä valkosuklaata, rapeita riisikakkuja, suolaisia pähkinöitä – kuin jakso suoraan MasterChef-ohjelmasta.

4 annosta

Ainekset

  • 4 riisikakkua
  • 40 g maapähkinävoita
  • 2 kourallista suolattuja maapähkinöitä
  • 60 g valkosuklaata (sulatettuna)
  • Ripaus hunajaa

Valmistus

  1. Levitä maapähkinävoi riisikakkujen yhdelle puolelle.
  2. Laita riisikakut tarjottimelle ja laita päälle maapähkinöitä ja ripaus hunajaa.
  3. Laita riisikakut pakastimeen 30 minuutiksi.
  4. Kun riisikakut ovat olleet tarpeeksi kauan aikaa pakastimessa, ota ne pois sieltä ja sulata valkosuklaa mikroaaltouunissa.
  5. Dippaa sama puoli, jolla on maapähkinävoi, valkosuklaaseen.
  6. Laita takaisin tarjottimelle ja anna suklaan jäähtyä ja kovettua.
  7. Nauti!

Ravitsemukselliset tiedot

Kalorit275
Rasvan kokonaismäärä18g
Hiilihydraatit yhteensä21g
Proteiini11g
Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein