Uncategorized

Impact Week ja uutuustuotteet – näitä et halua missata!

Koska edellinen Impact Week meni niiin hyvin, päätimme järjestää vielä toisen, jotta saat varastot täydennettyä syksyksi! Jos Impact Week on sinulle uusi juttu, voit odottaa uskomattomia tarjouksia, uutuustuotteita ja vanhoja suosikkeja uusilla twisteillä.


Me Myproteinilla rakastamme nostalgiaa, joten tällä tämä Impact Week vie meidät takaisin 90-luvulle. Ja jotta pääsisit kunnolla muistelemaan lapsuuttasi, meillä on sinulle mahtavia makuja tarjolla, joihin voit jäädä uudelleen koukkuun. Tässä kaikki tämän Impact Weekin uutuustuotteet ja asiakkaidemme suosikit, jotka päätimme tuoda takaisin tämän viikon kunniaksi.

Mighty Morphin’ Power Rangers Clear Whey 

Emme voisi pitää 90-luvun teemaista Impact Week II ilman aikakauden kuutta ikonisinta supersankaria, emmehän?

Tässä tulevat Powder Rangers. Kuusi upouutta Clear Whey -makua, jotka on tehty jokaisen Power Rangerin kunniaksi.

Blackcurrant (Mustaherukka) mustan, Black Cherry (Musta Kirsikka) punaisen, Lemon Sherbet (Sitruunasorbetti) keltaisen, Pineapple & Grapefruit (Ananas & greippi) pinkin, Blue Raspberry (Sininen vadelma) sinisen ja Sour Gummy vihreän Power Rangerin kunniaksi. 

Jos et osaa päättää makua, kokeile Powder Ranger -näytelaatikkoa, jossa saat yhden annoksen jokaista makua löytääksesi suosikkisi.

Swizzels Clear Protein on taas täällä

Emme ole nostalgisia ainoastaan 90-luvun kanssa, vaan fiilistelemme myös edellistä Swizzels -lanseeraustamme – niinpä toimme sen takaisin!

Neljä ikonista Swizzles -makua, jotka auttavat sinua tankaamaan tavoitteitasi varten uskomaatoman hyvänmakuisilla proteiineilla. Clear Whey uutusmaut ovat Parma Violets, Drumstick, Love Hearts ja Refreshers.

Emmekä ole unohtaneet myöskään vegaaniasiakkaitamme. Lisäsimme Clear Vegan Protein -suosikkiin myös uudet maut Drumstick ja Refreshers sekä niille, jotka haluavat nauttia proteiininsa kollageenin kera, teimme Drumstick maun myös Clear Collagen -tuotteeseemme vain Impact Weekin kunniaksi.

Eikä unohdeta välipaloja…

Ethän luullut, että herkut loppuisivat siihen? Toimme takaisin myös Swizzles Layered Bar -patukkamme, jotta välipalasi pääsisivät aivan uudelle tasolle. Jos et vielä aikaisemmin ole kokeillut Layered Bar -patukkaamme (missä oikein olet ollut?), niin se on tehty kuudesta herkullisesta kerroksesta, jotka kaikki tarjoavat makua, tekstuuria, hiilihydraatteja, kuitua ja 20g proteiinia.

Tehty kaikille, jotka valitsevat pureskeltavat herkut suklaan sijaan.

BCAA… kunnon maulla

Emme vain tuoneet takaisin vanhoja Swizzles -suosikkituotteitamme, vaan laajensimme valikoimaa nyt myös BCAA -tuotteisiimme. BCAAt eli haaraketjuiset aminohapot tunnetaan proteiinin rakennusaineina. Ne auttavat stimuloimaan proteiinisynteesiä ja työskentelevät lihasten ylläpitämiseksi ja suorituskyvyn parantamiseksi.

Nyt voit saada tämän kaiken mauissa Drumstick ja Refreshers.

Muista tämä


Nämä rajoitetusti saatavilla olevat uutuustuotteemme tekevät tehtävänsä, olitpa sitten milleniaali lapsuuden nostalgian toiveissa tai utelias sukupolvi Z:n kasvatti.

Vie välipalasi uudelle tasolle Layered Bar -patukallamme, boostaa jalkapäivän  treeniäsi BCAA  -juomillamme tai herkuttele treenin jälkeen uusilla Clear Protein mauillamme. Oli motivaatiosi mikä tahansa, älä missaa näitä uskomattomia Impact Week -tarjouksia.

 Laura Myllykoski

Laura Myllykoski

Writer and expert


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä