Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

Tutustu eri tuotesarjoihimme ja tue tavoitteitasi

Tutustu eri tuotesarjoihimme ja tue tavoitteitasi
Evangeline Howarth
Writer and expert5 vuotta Ago
Näytä Evangeline Howarth:n profiili

Tutustu tuotesarjoihimme ja tue tavoitteitasi

Me olemme ylpeitä siitä, että meillä on erittäin suuri valikoima korkealaatuisia lisäravinteita, mutta ymmärrämme myös, että voi olla hieman hankalaa tietää mistä aloittaa.

Saadaksesi kaiken irti upeista tuotteistamme olemme koonneet yhteen nopean yleiskatsauksen tuotesarjoistamme, jotta tiedät tasan tarkkaan mitä tarvitset ja minkä tuotteiden avulla saavutat tavoitteesi.

Myprotein

On mielestämme järkevää aloittaa niillä tuotteilla joiden koemme, että kenenkään ei tulisi olla ilman. Meidän tärkeimmät Myprotein sarjaamme kuuluvat lisäravinteemme ovat paras ja helpoin keino aloittaa, mutta niitä ei pidä kuitenkaan pitää itsestäänselvyytenä tai jättää huomioimatta jos oletkin jo kokeneempi. Valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi myydyin Impact Whey Proteiinimme ja laaja valikoima hyvin tärkeitä BCAA-sekoituksia. Sarja koostuu suosituimmista lisäravinteistamme ja ne ovat siellä hyvästä syystä.

Lue lisää Myprotein-valikoimastamme.

 

Myprotein Pro

Jos haluat viedä treenisi uusiin ulottuvuuksiin on tämän tuotevalikoiman tuotteet ne jotka vievät sinut sinne. Valikoimiin kuuluvat ennennäkemättömät PhaseTechTM innovaatiomme kuten THE Pre-Workout+ ja THE Whey+, jotka ovat osa uuden sukupolven urheiluravitsemusta.

Lue lisää Mypro rangesta.

 

Active Women

Tämä tuotesarja on tehty erityisesti naisille ja sen lisäravinteet vastaavat hyvin naisen keholle ominaisia vaatimuksia – auttaen sinua saamaan kaiken irti jokaisesta treenistäsi ja pääsemään lähemmäs sitä mitä haluat saavuttaa. Ei ole väliä millä tasolla olet nyt tai mikä on elämäntyylisi, meillä on sinulle kaikki tarvittava oli se sitten Pre-workout tai Superfood Protein Blend.

Lue lisää Active Women rangesta.

 

Myvegan

Jos olet päättänyt saavasi tuloksia ilman eläinproteiinia tai haluat vain varmistaa, että kehosi saa kaiken mitä se tarvitsee kasvispohjaisella ruokavaliolla on tämä tuotesarja sinulle. Tuotteet ovat laadukkaita sekä luonnollisia ja niihin on lisätty tärkeitä ravintoaineita kuten Total Nutri-Greenssiimme ja valikoima menee vegaanisista vitamiineista herkullisiin välipaloihin asti!

Lue lisää Myvegan rangesta.

 

Myvitamins

Voi olla vaikeaa saada tarpeeksi kaikkia välttämättömiä hiven- sekä kivennäisaineita, sillä esimerkiksi kova treeni saattaa lisätä niiden tarvetta ja et välttämättä saa kaikkea tarvittavia aineita ruokavaliostasi. Myvitamins onkin ratkaisu tähän. Anna itsellesi kaikki mitä tarvitset onnistuaksesi – oli se sitten immuunisysteemisi, aineenvaihduntasi, lihastesi toiminta, luuston terveys tai kynsiesi, ihosi ja hiustesi terveys. Tämä tuotesarja tukee sinua sisältäpäin ja sen vaikutukset näkyvät selkeästi myös ulkoisesti.

Lue lisää Myvitamins rangesta.

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Evangeline Howarth
Writer and expert
Näytä Evangeline Howarth:n profiili

Evangeline on harrastanut kilpaurheilua jo pienestä pitäen ja auktorisoituna RYA Dinghy-ohjaajana hän ymmärtää hyvin ravinnon tärkeyden extreme- ja kestävyyslajeissa. Ravinnon tärkeys tuli hänelle erityisen selväksi kun hän kilpaili GBR joukkueessa ja toimi yliopistojoukkueensa kapteenina sekä valmentajana.

Vapaa-ajallaan Evangeline rakastaa juoksemista - erityisesti maratoneja. Viikonloppuisin Evangelinen voi löytää vesiurheilun parista tai vaeltamasta. Paras tapa viettää ilta hänen mielestään on ensin tehdä HIIT - tai kyykkytreeni ja sen jälkeen syödä paljon tulista kasvisruokaa - Nam!

Lue lisää Evien kokemuksista täältä.

myprotein