Uncategorized

Refuel Your Ambition -haaste

Motivaatio häviää vuosi vuodelta helpommin. Siksipä teimme sinulle haasteen auttaaksemme sinua liikkumaan!


Haaste

Lupaus on suorittaa 150 minuuttia liikuntaa viikossa. Tämä voi kuulostaa paljolta – tai sitten ei – riippuen nykyisestä harjoitteluaikataulustasi. 150 minuuttia viikossa on karkeasti 21 minuuttia liikuntaa joka päivä. Jos haluat pitää viikonloput vapaata on se siltikin vain 30 minuuttia liikuntaa, joka mahtuu hyvin kiireisempäänkin aikatauluun. Tämä on vain haasteemme minimimäärä – voit vapaasti harjoitella niin paljon kuin haluat!

Liikunta voi olla mitä tahansa kävelystä hölkkäämiseen, painonnostoon tai joogaan – minkä ikinä koetkaan mieleiseksesi tavaksi liikkua.

 

Miten pääset mukaan

Haaste alkaa 20. syyskuuta ja jatkuu 3. lokakuuta asti. Sinun tarvitsee vain vain tägätä meidät Instagramissa tägillä #refuelambition kun olet aktiivinen tai voit jopa käyttää meidän Refuel Ambition -filtteriä Instagram Storiesin puolella. Tämä toimii osallistumisenasi haasteeseen.

Voittajat valitaan satunnaisesti koko aasteen ajan ja palkintoina on juuri tätä varten tehtyjä t-paitoja ja Myprotein -herkkuja, joten kannattaa ehdottomasti jakaa aktiivisuutesi kanssamme!

Saat myös mahdollisuuden päästä Instagram-sivuillemme, jossa jaamme seuraajiemme aktiivisuutta muillekin inspiraatioksi. Seuraa Instagram -tiliämme, jotta voit myös voittaa palkintoja pika-alesta.

Valitsemme voittajia koko haasteen ajan, joten ei ole myöhäistä osallistua vaikka missasit alun.

 

Muista tämä


Tämä haaste on sinua varten halusitpa vain motivaatiota tai voittaa palkintoja. Jaa oma aktiivisuutesi kanssamme Instagramissa häshtägillä #refuelambition tai Instagram Storiesien puolella meidän filtterillämme, jolloin saat mahdollisuuden voittaa palkintoja.Laura Myllykoski

Laura Myllykoski

Writer and expert


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä