Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

3-aineksen vegaaninen maapähkinämousse

3-aineksen vegaaninen maapähkinämousse
Lauren Dawes
Writer and expert3 vuotta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Saata yllättyä tämän vegaanisen moussen pääraaka-aineesta…

Tofu. Jep, luit sen aivan oikein. Luota meihin, tämä erittäin yksinkertainen @healthy_floflo -resepti maistuu aivan uskomattomalta, ja on vaikea uskoa, ettei siinä ole kermaa. Se on sileä, täyteläinen ja täysin kasvipohjainen!

Ihanteellinen hetkiin, jolloin kaipaat vain jotain makeaa päivän päätteeksi, mutta et halua sabotoida sitä kovaa työtä, jonka olet laittanut treenaamiseen. Tämä mousse maistuu nautinnolliselta, mutta siinä on vain alle 150 kaloria annosta kohden ja sisältää myös terveellisen 9 g proteiinia. Ihanteellista!

https://youtu.be/_GtNb2Vc_X4

Ainekset

Vegaani jalkiruoka mousse

Valmistus

1) Sekoita ainekset keskenään tehosekoittimessa ja kaada sekoitus 4 pieneen astiaan.

2) Jätä jääkaappiin viilenemään ainakin 3 tunniksi.

3) Lusikka esiin ja käy kiinni – niin yksinkertaista se on! Raasta päälle hieman vegaanisuklaata, jos kaipaat vielä hieman lisää makeaa.

Ravitsemukselliset tiedot

Kalorit147
Rasvan kokonaismäärä10g
Hiilihydraatit yhteensä5g
Proteiini9g
Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein