Siirry pääsnäyttöön
Uncategorized

Vegaanit ateriapakkaukset tekevät elämästäsi 10x helpompaa

Vegaanit ateriapakkaukset tekevät elämästäsi 10x  helpompaa
Myprotein
Writer and expert3 vuotta Ago
Näytä Myprotein:n profiili

Meidän Minus The Meat Meal Kits ovat täällä ja valmiita tekemään elämästäsi paljon helpompaa. Hyvää ruokaa, joka on maukasta, ravinteikasta, serkä nopeaa ja helppoa valmistaa. Ja todellakin tarkoitamme nopeaa ja helppoa, sillä molemmat ateriat ovat valmiita lautaselle vain 20 minuutissa. Kaikki tämä ja lisäksi aterioissa on runsaasti proteiinia, 30g per annos, ja vain vähän tyydyttyneitä rasvoja. Ja mikä vielä parempaa, ne ovat Vegan Society Approved, eli täysin kasvipohjaisia.

Valitsimme kaksi klassikkoruokaa ja muutimme ne Chilli Non Carne sekä Super Spag Bol -versioiksi. Laatikosta tulee 2 reilua annosta, joten takaamme, että tulet kylläiseksi.

Olitpa sitten vegaani uuden aterian kaipuussa tai joustava sekasyöjä pienen kasvipohjaisen ruokailun avun tarpeessa, näin ateriapakkauksemme tekevät elämästäsi 10 kertaa helpompaa...
Helppo valmisateria vegaani

1. Tekee ruoanlaitosta yksinkertaista 

Enää ei tarvitse ahdistua arki-iltaan mahdutettavasta tunnin kokkaamisesta - Meal Kit kaapissa selviät illoista, kun et jaksa nähdä suurta vaivaa.Seuraa pakkauksen yksinkertaisia ohjeita ja katso ateriasi syntyvän hetkessä. Pakkaus sisältää myös kaikki tarvitsemasi  mausteet, jotta sinun ei tarvitse kääntää koko maustekaappiasi löytääksesi paprikamaustetta. 

2. Terveellistä “pikaruokaa”

Meidän Meal Kit -ateriapakkauksemme ovat ehkä kirjaimellisesti “pikaruokaa”, mutta niiden sisältö on paljon ravintorikkaampaa. Jokaisessa ateriassa on 30g proteiinia, paljon terveellistä kuitua ja vain 0.6g tyydyttyneitä rasvoja. Ilman vaivaa, että tekisin kaiken itse!Täydellinen siis niihin iltoihin, kuin tuskin jaksat kiskoa itsesi ylös sohvalta. 

3. Auttaa  välttämään noutoaterioita

Laiskuus voi koitua kompastuskiveksi, jos yrität ylläpitää uutta fitness-ohjelmaa tai vaikka vain yrittää syödä terveellisemmin. Niinä laiskoina iltoina, kun et ole yhtään valmistellut aterioitasi ja kaapeista ei löydy mitään nopeaa syötävää, saattaa tilanne johtaa takeaway -ateriaan paikallisesta kiinalaisesta ravintolasta. Tämä on toki ihan ok silloin tällöin, mutta jotta näin ei pääsisi käymään liian usein, kannattaa varautua MEal Kiti -pakkauksilla.Takaamme, että ainesten heittäminen kasaan ja  ruokailu 20 minuutissa on paljon helpompi ja nopeampi vaihtoehto kuin noutoaterian tilaaminen ja kehosi myös kiittää sinua. 

4. Tekee kasvipohjaisesta ruoanlaitosta  helppoa

Näemme ihmisten vaihtavan kasvipohjaisen elämään yhä enemmän. Vaikka se olisi vain osa-aikaista, monet meistä valitsevat vihreän tien ja syövät kasvis- tai vegaaniaterioita pari kertaa  viikossa. Meistä se on mahtavaa, joten halusimme tehdä vegaaneista  aterioista sinulle hieman helmpompaa.Meidän vegaanit Meal Kit -ateriamme ovat hyvä mahdollisuus tutustua kasvipohjaiseen ravintoon ja jos haluat ottaa vegaaneja tai kasvisaterioita mukaan ruokavalioosi, nämä ovat helppo lähtökohta sille. Ei hössötystä monimutkaisten reseptien kanssa, ei kauppareissua erikoisten ruoka-aineiden vuoksi - me teemme vaikean työn puolestasi. 

5. Säästää kallisarvoista  aikaa

Mainitsimme tämän jo, mutta se on toistamisen arvoinen. Kukaan ei halua käyttää tuntitolkulla aikaa ruoanlaittoon töiden jälkeen. Mutta haluamme myös varmistaa, että ruokimme kehoamme oikeanlaisella ruoalla. Jote, meidän Meal Kit -ateriamme tekevät juuri sen; terveellistä ruokaa 20 minuutissa.Mieti, mitä kaikkea voisit tehdä ylimääräisellä ajalla! Puristaa väliin hyvä treeni, nauttia extra pitkästä kylvystä, ehkä jopa tehdä se kotihomma, jota olet lykännyt jo viikkokausia.Mihin tahansa tarvitsetkin aikasi takaisin, täyttämällä kaappiisi Meal Kit -pakkauksia se on  mahdollista.
Vegaaniateria

Muista tämä

Meidän vegaanit  Meal Kit -ateriapakkauksemme ovat nyt  saatavilla, joten valitse suosikkimakusi (tai kokeile molempia!) ja täytä keittiön kaappisi. Lupaamme, että näistä tulee yksinkertaisia, mutta todella maukkaita aterioita!Säästä aikaa, seuraa makroja ja kasta varpaasi kasvipohjaiseen elämäntapaan. Mitä vielä odotat?

 

Myprotein
Writer and expert
Näytä Myprotein:n profiili
myprotein