• Gluten Free

    Gluten Free

  • Kasvissyöjä

    Kasvissyöjä

Pulse V4 - Batch Tested Range

Informed Sport Range

SYNTYMÄPÄIVÄALE | Kaikki tuotteet jopa -60% | + mysteerialennus Käytä koodia: MYSTEERI

Mega-alessa kaikki tuotteet jopa -60% + lisäksi mysteerialennus  | Käytä koodia: MYSTEERI

Myös treenivaatteet kolme kahden hinnalla!

Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Vain yhtä koodia voi käyttää tilausta kohden. Maksimialennus 200€.

OSTA NYT

29,79 €
Loppuunmyyty

Yleiskatsaus

Pulse V4 on eräkohtaisesti testattu Informed Sport ohjelman kautta maailman antidopingtoimiston (WADA) puitteissa ja sillä on ISO 17025 akkreditointi joka vakuuttaa, että tämä tuote ei sisällä mitään luonnossa esiintyviä kiellettyjä aineita.

Mitä on Pulse V4?

Pulse® V4 on Myprotein tuotteista kaikkein tehokkain harjoittelua ennen nautittava aine. Se sisältää useita eri ainesosia jotka auttavat tuottamaan energiabuustin harjoitusta varten.

Pulse V4 hyödyt

Jokaisessa 17g annoksessa Pulse® V4 on 9.2g eksklusiivista ‘Perform and Pump’ sekoitusta johon sisältyy Creapure®, AAKG, beeta alaniini ja sitrulliini malaatti. Creapure nostaa lyhytaikaista fyysistä suorituskykyä korkean intensiteetin harjoituksissa.

Jokainen Pulse® V4 annos sisältää myös ainutlaatuisen ‘Focus and Energise Matrixin,’ johon kuuluu tyrosiinia, tauriinia, guaranaa ja kofeiinia.

Kenelle Pulse V4 sopii?

Pulse V4 sopii kaikille ketkä haluavat nostaa energiatasojaan ennen harjoitusta.

Varoitus: Ei ole suositeltavaa käyttää mitään kofeiini- tai kreatiinipitoisia tuotteita samaan aikaan kun käytät Pulse® V4. Ennen Pulse® V4:n käyttöä konsultoi lääkäriäsi mikäli olet epävarma terveydentilastasi tai sinulla on jokin seuraavista sairauksista mukaanlukien (mutta ei rajoitettu): korkea tai alhainen verenpaine, rytmihäiriö, halvauskohtaus; sydän-, maksa- tai kilpirauhassairaus, ahdistuneisuutta, masennusta, kohtaushäiriö, psykiatrinen sairaus, diabetes, anemia, vaikeuksia virtsata eturauhasen liikakasvun takia tai jos käytät MAO inhibiittoria tai olet muulla lääkityksellä. Älä käytä tuotetta jos olet raskaana, imetät, altis nestehukalle tai altistunut kuumuudelle. Vähennä tai lopeta käyttä jos kärsit unettomuudesta, vapinasta, huimauksesta, hermostuneisuudesta, päänsäryistä tai sydämentykytyksistä. Pulse® V4 on tarkoitettu vain terveiden 18-50 vuotiaiden aikuisten käyttöön. Säilytä poissa pienten lasten ja eläinten ulottuvilta. Pulse® V4 tulee säilyttää ilmatiiviissä purkissa.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Lisää keskittymiskykyä ja tarkkaavaisuutta
  • Lisää verenkiertoa lihaksissa
  • Parantaa energiatasoa ja motivaatiota

Suositeltu käyttö

Määrittääksesi toleranssisi Pulse V4:lle suosittelemme, että aloitat “Intermediate User” ohjeista. Kun henkilökohtainen toleranssi on saatu selville voit halutessasi siirtyä “Experienced User” ohjeisiin.

Käytä vain harjoituspäivinä, äläkä ota kuin yksi annos vuorokaudessa.

Intermediate User: Parhaan tuloksen saavuttamiseksi lisää 8,5g (n. 3 astetta pienellä MP kauhalla) 100-150ml:aan vettä ja käytä n. 30 minuuttia ennen harjoittelun aloittamista.

Experienced User: Parhaan tuloksen saavuttamiseksi lisää 17g (n. 6 astetta pienellä MP kauhalla) 200-300ml:aan vettä ja käytä n.30 min ennen harjoittelun aloittamista.

1 x aste MP muovikauhalla (pieni) on 2.9g.

Ainesosat

Kreatiinimonohydraatti (Creapure®), arginiini-alfa-ketoglutaraatti (AAKG), L tyrosiini, dekstroosi, beeta alaniini, sitrulliini malaatti, sitruunahappo, värit (punajuuren punainen [Berry Blast maku], antosyaani [Berry Blast maku], karoteeni [Tropical Storm maku]), aromit, tauriini, guaranauute, kofeiini, makeutusaine (sukraloosi®).

Ravitsemustietoa

Annoskoko - 1/2 kauhallinen (17g)

Annoksia pakkauksessa - 29 (500g)

Ravintosisältö

  Per annos
kreatiini monohydraatti (Creapure®)     4 g
arginiini Alpha-Ketoglutarate     2.7 g
L Tyrosine     2.5 g
beta alaniini     1.3 g
Tauriini     800 mg
sitrulliinimalaatti     400 mg
Kofeiini     150 mg
Guarana uute     73 mg

 

Ravintoarvot perustuvat Berry Blast versioon, muiden makujen ravintoarvot saattavat vaihdella hieman.

Asiakkaat ostivat myös

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Pulse V4 - Batch Tested Range

Valitse kuva

Pulse V4 - Batch Tested Range