Lisäravinteet

Oikea proteiinijauhe sinulle | Ravintoterapeutti selittää

Oikean proteiinijauheen löytäminen on hieman kuin elämänkumppanin etsimistä. Joskus vaaditaan hieman kokeiluja ja virheitä löytääkseen sen oikean.

Proteiinijauheen pitää tukea omia tavoitteita, sopia ruokavalioon ja maistua hyvältä. Ja kaikki proteiinit eivät ole yhtä hyviä – joillain on täysi aminohappoprofiili, jotkin sopivat paremmin laktoosi-intoleranssista kärsiville, ja jotkin sisältävät lisäksi vitamiineja ja mineraaleja.

Eikö olisikin mahtavaa, jos joku säästäisi sinut kokeiluilta ja auttaisi löytämään oikean proteiinin heti alkuun?

Hyviä uutisia, sillä Myproteinin tuoteteknologian asiantuntija Katie Brown on täällä tekemässä juuri sitä. Tässä hänen neuvonsa oikean proteiinijauheen valintaan.

 

Paljon proteiinia ihminen tarvitsee?

Suomessa terveille aikuisille suositellaan päivässä 1,1-1,3g proteiinia per jokainen kilogramma kehon painoa.1 Paljon liikkuville ja ikääntyville ihmisille suositus voi olla enemmänkin.

 

Impact Whey Protein (herakonsentraatti)

Aito ja alkuperäinen Impact Whey Protein. Ei käydä tämän kanssa liian teknisiksi, koska se olisi vain hämmentävää, joten annetaan vain Katien tiivistää mistä hera tehdään.

“Hera on täysin luonnollinen maidontuotannon sivutuote, ja heraproteiinit eristetään siitä suodatuksen aikana.”

Heraproteiini on asiakkaidemme suosikki syystäkin – erinomainen sulatettavuus, täysi aminohappoprofiili ja optimaalinen imeytymisaste.

Hera sisältää 20+ g proteiinia per annos ja vain vähän rasvaa ja sokeria, kaikki alle 100 kalorin. Se sopii erinomaisesti kaikenlaiseen treeniin, bulkkaukseen, lisäproteiiniksi, rasvattoman lihasmassan kehittämiseen.

Whey Isolate (heraisolaatti)

Tämä on ideaalinen vaihtoehto silloin kun haluat täyden aminohappoprofiilin hyödyt ja korkea proteiinipitoisuuden ilman ylimääräistä rasvaa.

Whey Isolate heraisolaattia suodatetaan enemmän kuin herakonsentraattia, jolloin suurin osa rasvasta ja laktoosista poistetaan.

Jokainen annos sisältää alle 100 kaloria, joten tämä tuote sopii erinomaisesti lisäproteiiniksi etenkin painonpudotukseen.

Clear Whey (kirkas heraproteiini)

Mehukkain heraproteiinin vaihtoehdoista.

Clear Whey valmistetaan laadukkaasta hydrolysoidusta heraproteiini-isolaatista, joten sillä on täysi aminohappoprofiili ja korkea proteiinipitoisuus, mutta se on erittäin kevyt ja virkistävä vaihtoehto.

Sopii erinomaisesti kesään ja kaikille, jotka eivät nauti kermaisista proteiinijuomista ennen treeniä tai sen jälkeen.

Vegan Protein Blend

Jos olet ikinä kokeillut vegaania ruokavaliota olet ehkä huomannut, että proteiinitavoitteisiin voi olla vaikeampi päästä.

Vegan Protein Blend yhdistää heraproteiinin, riisiproteiinin ja hamppuproteiinin, jotka yhdessä muodostavat täyden aminohappoprofiilin vegaanin proteiinijuoman muodossa.

Alle 110 kalorin juoma sisältää 22g proteiinia samettisen kermaisella koostumuksella. Jos et kuitenkaan halua sekoitusta, voit ostaa kaikki proteiinit (riisi, herne, hamppu) myö erikseen.

 

Lue myös…

7 vegaania proteiinijauhetta | Näin valitset sopivan

Lisäravinteet

7 vegaania proteiinijauhetta | Näin valitset sopivan

Kasviperäisissä proteiineissa on nykyään paljon valinnanvaraa. Valitse oikea vegaani proteiinijauhe sinun tavoitteillesi näillä vinkeillä.

2022-07-18 08:25:52By Laura Myllykoski

Weight Gainer

Jos haluat lisätä massaa, tarvitse paljon lisää kaloreita ja proteiinia. Myproteinin Weight Gainer sekoitus sisältää 30g proteiinia per annos ja yli 50g hiilihydraatteja boostamaan päivittäistä proteiinia ja kaloreita.

Collagen Protein

Tämä on hieman villi kortti, sillä kollageeniproteiinin pääfunktio ei ole tukea lihaskasvua, vaan eri kudoksia kehossa. Toki se tukee myös lihaskasvua.

Kollageeni hajoaa ikääntyessämme, joten päivittäinen lisäravinne on ideaalinen tapa pitää kollageenitasot korkealla.

Myproteinin Collagen Protein sisältää 18g proteiinia ja tukee hiuksia, ihoa, kynsiä, niveliä, luita ja lihaksia.

Pähkinänkuoressa


Tiedämme, että proteiinien maailma voi olla hämmentävä ajoittain jopa ylitsepääsemätön. Mutta kun kerran löydät sen oikean proteiinin, ei enää tarvitse katsoa taakseen. Meillä on oikea proteiini sinulle, olipa tavoitteesi mikä tahansa tai makumieltymykseksi enemmän kermainen tai kevyt mehukas juomavaihtoehto.

Kasviperäinen proteiinijauhe vs heraproteiini | Onko hera vegaanista?

Lisäravinteet

Kasviperäinen proteiinijauhe vs heraproteiini | Onko hera vegaanista?

2019-08-28 19:45:14By Daniela Flaszka

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosiLaura Myllykoski

Laura Myllykoski

Writer and expert

Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä