Little Beasts | Myprotein.fi

Grizzly Snack Bar on herkullinen ja terveellinen vaihtoehtoinen välipala sokerintäyteisille suklaapatukoille. Se on valmistettu pääosin gluteenittomasta kaurasta ja rice crispiesseistä. Patukka sisältää vain 4.6g sokeria, mikä on n. 55% vähemmän kuin kaupan vastaava tuote. Grizzly Snack Bar sisältää lisäksi proteiinia joka edistää lapsesi luuston kehitystä ja kasvua ja kuitupitoinen kaura pitää lapsesi kylläisenä kauempaan kuin sokeripitoiset välipalat. Patukat sisältävät lisäksi terveellistä kookosöljyä. Little Beast Grizzly Bar patukoihin ei ole lisätty keinoteikoisia väri- tai makeutusaineita. Tiedämme miten tärkeitä mikroravinteet ovat lasten ruokavaliossa, joten olemme lisänneet patukoihin myös vitamiiineja ja mineraaleja, jotka tukevat kognitiivista kehitystä ja parantavat immuunijärjestelmän toimintaa.

OSTA NYT

Tavallisesti pirtelöt ovat herkullisen makuisia, mutta harvemmin terveellisiä. Little Beasts Milkshake Blend sisältää 78% vähemmän sokeria kuin kaupan vastaavat tuotteet. Ainutlaatuinen sekoituksemme on suunnattu aktiivisille lapsille ja se sisältää rasvatonta maitojauhetta, heraproteiinia, kauraa ja monivitamiinijauhetta. Tuotteen vähäinen sokeripitoisuus sekä korkea proteiini- ja vitamiinipitoisuus ovat hyväksi lapsellesi ja tukevat kehitystä ja kasvua.

Milkshake Mix on myös erinomainen ravintokuidun lähde ja se sisältää vain 72 kaloria. Tuotetta on saatavilla kahta eri makua, luontainen suklaa ja luontainen mansikka. Little Beasts Milkshake Blend tyydyttää lapsesi makeannälän ja samalla lapsesi saa terveyttä ja kehitystä edistäviä ravinteita.

OSTA NYT

Vitamiinit ja kivennäisaineet ovat välttämättömiä terveydelle, kasvulle ja kehitykselle, mutta vanhemmilla voi olla vaikeuksia saada lapsensa syömään riittävästi hedelmiä ja vihanneksia. Little Beasts Bubbly monivitamiinituotteet on tähän mahtava ratkaisu tarjoamalla 18 välttämätöntä mikroravintoainetta yhdessä hyvän makuisessa, hedelmäisessä juomassa. 12 vitamiinia ja 7 mineraalia, sisältäen C-vitamiinia, D-vitamiinia, rautaa ja sinkkiä, meidän poreileva tablettimme tukee lapsen kognitiivista kehitystä, lapsen immuunijärjestelmää, hampaita ja luustoa kaikkia yhdessä!

Ihanteellinen aktiivisille 3-12 -vuotiaille lapsille. Bubble monivitamiinit eivät sisällä keinotekoisia makeutus,- väri,- tai muita makuaineita . Lisää poretabletti 150-200 ml vettä ja anna liueta. Tämä tuote ei ole ainoastaan terveellinen ja herkullisen makuinen, mutta lapsesi pääsee myös samalla nauttimaan kemian ihmeellisestä maailmasta, kun poretabletti liukenee sihisten veteen.!

OSTA NYT

Little Beast hedelmäinen juoma on luonnollinen vaihtoehto epäterveellisille virvoitusjuomille, sillä se sisältää vain 100 kcal per 150 ml annos ja on täynnä luonnon hedelmiä. Koska valmistamme Little Beast smoothien aidoista hedelmistä, lapsesi saavat 15% suositellusta päiväannoksesta A-vitamiinia, C ja E-vitamiinia - ACE todellakin!

Nämä mikroravintoaineet tukevat lasten silmien, hampaiden ja ikenien tervettä kehitystä sekä edistävät antioksidanttisuojaa. Jokainen juoma sisältää yli 5g proteiinia, mikä edistää lapsen kasvua ja luuston kehitystä. Ei lisättyä sokeria ja kaksi herkullista makua: Mansikka & Banaani ja Appelsiini, Mango & Ananas . Salli lapsillesi makea herkkuhetki tarjoamalla heille hedelmäinen Little Beasts hedelmäjuoma!

OSTA NYT
Back to top