Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

G.O.A.T. Black Friday 2021

G.O.A.T. Black Friday 2021
Laura Myllykoski
Writer and expert2 vuotta Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Työskentelemme monien G.O.A.T. (Greatest Of All Time) -urheilijoiden kanssa ja nyt tarjoamme vielä G.O.A.T. Black Fridayn! Tässä tulee kaikkien aikojen parhain Black Friday ale...Tänä vuonna emme halunneet myydä vain suosittuja klassikkotuotteitamme, vaan päätimme luoda täysin uusia innovaatioita ja esitellä uusia makuja. Tässä kaikki uutuustuotteemme, jotka kannattaa klikata ostoskoriin.

Ruby Chocolate IWP

Impact Whey Protein on monien asiakkaidemme luottotuote, miksipä halusimmekin luoda sille uuden maun ja kokeilla jotain erilaista. Uusi maku tarjoaa samat tutut ravintoarvot, 21g proteiinia ja vain 103 kaloria, 1g hiilihydraatteja, 1g sokeria ja vähemmän kuin 2g rasvaa per annos. Tämä kermainen Ruby chocolate -maku antaa perinteiselle suklaalle uuden hedelmäisen twistin ja saa treenin jälkeisen proteiinijuoman monin kerroin kiinnostavammaksi. 

Ruby Chocolate Layered Bar

Tuttu Layered Bar on myös saanut Ruby Chocolate maun. Kuusi suussa sulavaa kerrosta tyydyttämään naposteluhimoja ja pitämään silti makrot kurissa. Uudessa maussa löytyy pinkki toffeekerros, jossa on soijarouheita päällystettynä Ruby Chocolate  -kerroksella. Ja tietenkin ravintoarvot ovat edelleen kohdillaan, sisältäen yli 19g proteiinia, vähemmän kuin 3g sokeria ja yli 7g eli runsaasti kuitua per patukka. 

Tulossa pian: Lemon Ice Tea Clear Whey

Clear Whey on muuttanut proteiinijuomien maailmaa kertaheitolla tarjoten raikkaan kevyen proteiiniannoksen, joka on enemmänkin mehua kuin perinteinen maitojuoma. Koska Clear Whey oli niin suosittu tuote viime vuonna, teimme perheeseen uuden Lemon Ice Tea -maun. Seon elvyttävä ja raikas juoma minkä tahansa treenin jälkeen ja tarjoaa huimat 20g proteiinia per annos.Psst… Myös meidän BCAA löytyy Lemon Ice Tea -maussa.

 

PRO

Eddie Hall, tunnettu myös nimellä The Beast ja World’s Strongest Man 2017, sai oman PRO-linjan tuotteensa juuri ajoissa Black Fridayta varten.

 

Tulossa pian: THE Pre-Workout

Ensinnäkin Eddia halusi auttaa sinua valmistautumaan armottomaan salitreeniin ikonisella THE Pre-Workoutilla. Tässä ultimaattisessa pre-workout -juomassa on hiilihydraatteja dekstroosista ja Car10, jolloin kehosi saa lisää energiaa ja potkua jota kovaan treeniin tarvitsee.

THE Pre-Workout yhdistää cofeiinin, kreatiinin sekä patentoituja ainesosia, kuten Senactiv ® ja Glycersize®. Se on myös täynnä välttämättömiä vitamiineja, kuten B12, C, niasiini, tiamiini ja rauta. Eddien rajoitettu erä on tehty maussa Raspberry Ripple.

 

Tulossa pian: THE All-In-One 

Seuraavaksi THE-All-In-One, koska myös Eddie tarvitsee palautumista. Ultimaattinen all-in-one kaava sisältää 2:1 hiilihydraatteja suhteessa proteiiniin, lisättyjä elektrolyyttejä sekä HMB aminohappoa. Yksi juoma THE All-In-One sekoitusta tarjoaa 25g laadukasta proteiinia,50g hiilihydraatteja kaurajauhoista,dekstroosia ja Carb10®.

Tämä yhdistelmä on suunniteltu optimaaliseen palautumiseen, varmistaen että kehosi on valmis seuraavaan treeniin. THE All-In-One on nyt rajoitetun ajan saatavilla maussa Chocolate Brownie. 

Myvitamins

Vitamiinit saavat myös päivityksen tänä vuonna Black Fridayn kunniaksi, jopa kolmella uudella tuotteella.

 

Lemon Drizzle Cake Beauty Bites

Beauty Bites on maukas ja kätevä välipala, joka on suunniteltu boostaamaan ihoa sisältäpäin.  Upouusi Lemon Drizzle Cake -maku sisältää useita aineksia, jotka kirkastavat ihoa. 120mcg retinolia, 24mg C-vitamiinia,4.5g kollageenia ja hyalyroonihappo kaikki yhdessä Beauty Bitessa ja voit olla varma, että ihosi saa tarvitsemansa ravintoaineet.Tämä uusi maku vielä tekee ihon hoitamisesta helppoa kuin mikä! 

Tulossa pian: Vegan Vital Bites - Cookie Dough

Kuka sanoi ettei keksitaikina voi olla ravitsevaa?Uudet Vital Bites tarjoavat sinulle lisäravinteita keksitaikinan muodossa. Se sisältää D3-vitamiinia immuunijärjestelmän tueksi, B12vitamiinia taistelemaan väsymystä vastaan ja C-vitamiinia tukemaan kollageenin tuotantoa ja psykologisia toimintoja. Ja nämä herkut sisältävät myös 6.7g proteiinia ja terveellisen annoksen kuitua. Kaikki kätevässä välipalapakkauksessa, joka on helppo heittää laukkuun ja ottaa mukaan minne vaan. Ner ovat myös vegaaneja! 

Tulossa pian: Collagen Gummies

Kollageeni on yksi tärkeimpiä ravintoaineita pitämään hiukset, iho ja nivelet kunnossa. Se on runsain proteiini kehossa, mutta ikääntyessä kollageenitasot vähenevät, mikä tarkoittaa sitä että lisäravinne tukee ruokavaliota ja riittävää kollageenin saantia.Collagen Gummies maussa Pomegranate antavan asiantuntevan annoksen ravinteita – 500mg kollageenia ja 1200ug (mikrogrammaa) A-vitamiinia per annos. Ja jotta niistä olisi myös yleisesti hyötyä terveydelle, lisäsimme myös C-vitamiinia, joka on välttämätöntä kollageenin muodostamiselle, immuunijärjestelmälle ja kognitiiviselle terveydelle. 

Muista tämä

Kun täytät Black Friday -ostosoriasi tänä vuonna, muista lisätä mukaan myös näitä uutuuksia – olemme varmoja ettet tule katumaan sitä. Seuraa meitä Instagramissa, niin näet kaikki Black Friday -tarjouksemme heti ensimmäisten joukossa.

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein