Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Kanelipulla-köyhät ritarit uunissa

Kanelipulla-köyhät ritarit uunissa
Lauren Dawes
Writer and expert1 vuosi Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

@fitwaffle jakaa yksinkertaisia ja todella maukkaita leivontareseptejä, joita me rakastamme. Ja hän todella ylittää itsensä tällä reseptillä. 

Jos pidät kanelipullista, niin tämä makroystävällinen köyhien ritarien uuniversio on taatusti sinulle mieleen. Koko herkko valmistuu kirjaimellisesti vain minuuteissa ja tyydyttää makean himot sekä proteiinin tarpeen hurjalla 37g per annos.Tämä makea herkku maistuu mihin tahansa aikaan päivästä, mutta erityisen hyvältä se maistuu aamukahvin kera, tai rankan jalkatreenin jälkeen.Vinkki: Voit tehdä reseptistä täysin kasvipohjaisen vaihtamalla proteiinin Vegan Blend -proteiinijauheeseen ja ja maidon kasvimaitoon.1 annos

Ainekset

Valmistus

  • 1. Paloittele leipä kuutioiksi ja laita kuutiot uunin kestävään vuokaan.
  • 2. Lisää 100ml maitoa, kanelin makuinen proteiinijauhe sekä kaneli tehosekoittimeen.
  • 3. Sekoita kunnes seos on täysin silkkistä.
  • 4. Kaada sekoitus tehosekottimesta leipäkuutioiden päälle uunivuokaan.
  • 5. Paista air fryerissa 200°C 6-7 minuuttia tai uunissa 220°C 9-10 minuuttia.
  • 6. Kun köyhät ritarit paistuvat, voit valmistaa kastikkeen sekoittamalla yhteen 10g kanelin makuista Impact Whey -proteiinijauhetta teelusikalliseen maitoa.
  • 7. Kun köyhät ritarit ovat valmiita, ripottele kastike päälle. Koristele vielä halutessasi tomusokerilla ja nauti lämpimänä!

Ravitsemukselliset tiedot

Kalorit350
Rasvan kokonaismäärä7g
Hiilihydraatit yhteensä37g
Proteiini37g
Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein