Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Suklaa-banaani-taskut

Suklaa-banaani-taskut
Lauren Dawes
Writer and expert6 kuukautta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili
Nimeä parempi yhdistelmä kuin suklaa ja banaani.Nämä leivokset sisältävät kuuman, sulan suklaasydämen, joka lämmittää talven kylmyydessä. Suklaasydän yhdistettynä rapeaan ja kuohkeaan ulkokuoreen sekä banaaniin, on taivaallinen yhdistelmä.Kaiken lisäksi tämä herkku valmistuu alle puolessa tunnissa!8 annosta

Ainekset

Valmistus

  1. Esilämmitä uuni 180°C.
  2. Levitä lehtitaikinalevy leivinpaperin päälle uunipellille. Leikkaa taikina 8 samankokoiseen neliöön.
  3. Sulata Protein Spread, jotta se on helppo levittää, ja lisää 1 tl keskelle jokaista lehtitaikinaneliötä. Käytä lusikan kuperaa puolta levittämään levite tasaisesti koko neliön päälle.
  4. Lisää 3 siivua banaania keskelle jokaisen neliön keskelle, ja taita sitten taikina varovaisesti niiden päälle. Paina reunat kiinni haarukalla ja toista sitten sama muille taikinaneliölle.
  5. Paina banaanitaskun keskelle haarukalla 3 ilmareikää ja voitele taikina sitten munamaidolla. Toista sama kaikille leivoksille.
  6. Paista uunissa 10-12 minuuttia, kunnes taikinan pinta on kullanruskea.
  7. Ota valmiit suklaa-banaani-taskut pois uunista ja anna niiden jäähtyä hetki. Voit ripotella päälle lisää Protein Spread -levitettä, jos kaipaat lisää herkkua.
  8. Käy kiinni, mutta varo kuumaa suklaata taskun keskellä!

Ravitsemukselliset tiedot

Kalorit330
Rasvan kokonaismäärä13g
Hiilihydraatit yhteensä21g
Proteiini6g
Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein