Siirry pääsnäyttöön
Treeni

Vain taivas on rajana | Uutuusvaatteemme

Vain taivas on rajana | Uutuusvaatteemme
Lauren Dawes
Writer and expert5 vuotta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Mitä tulee vaatesuunnittelijoihimme vain taivas on rajana.

Uusi kuukausi tarkoittaa taas uusimpia ja mitä parempi treenivaatteita, joilla täytät nopeasti ostoskorisi. On aika siirtyä seuraavan elementtimme pariin nimittäin ilma.

Ilma on toiminut näiden vaatteiden inspiraationa ja suunnittelijamme halusivat todellakin luoda vaatteet jotka olisivat kevyitä kuin ilma auttaen sinua tuntemaan olosi vapaammaksi ja liikkumaan juuri niin kuin haluat.

Nämä vaatteet on suunniteltu kevyiksi, hengittäviksi ja tietenkin erityisen mukavaksi - katso mihin korkeuksii olemme taas päässeet luomuksillamme.

Nyt olet nähnyt vaatteet liikkeessä, joten alta voit tutustua suosituimpiin ykislöihin niin naisille kuin miehille.

Miesten

Dry-Tech Jersey Shortsit

Nämä erittäin tekniset shortsit kantavat läpi treenin kuin treenin. Shortsit hylkivät hikeä ja kuivuvat hetkessä. Niiden antibakteerinen kangas auttaa niitä myös säilymään pidempään ja pitämään sinut freesinä treenien välissä.

Shortsit on saatavilla neljässä eri värissä ja niiden reunoissa on pienet leikkaukset.

Form Pro

Meidän Form Pro kokoelmamme sisältää kolme klassista asua, jotka on kaikki luotu erittäin pehmeästä materiaalista sopien täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön.  Pullover Hupparissamme on erikoinen ja tyylikäs design sekä 4-osainen pitkä huppu, joka pysyy päässäsi myös liikeessä.

Naisten

Power Longline Urheiluliivit & Legginssit

Power legginssit ovat yksi suosikeistamme jo pitkän aikaa, mutta tämä väripäivitys on antanut niille nyt myös täysin uuden elämän. Miten joku voisi vastustaa näitä upeita värejä kuten vista sininen tai orchid ice?

Power Longline Urheiluliivit ovat täysin uusi lisäys kokoelmaamme ja niissä on erittäin imarteleva cross-back olkainyskityiskohta sekä hieman pidempi malli - antaen medium tuen, joka myös näyttää upealta.

Power Cross Back Urheiluliivit & Open Back Toppi

Me tiedämme miten käyttää neutraaleja värejä. Katso vaikka miltä nämä yksilöt näyttävät seesamin sävyssä.

Meidän täysin uusi Power Open Back Toppimme on must-have-lisäys jokaiseen salivaatevalikoimaan. Toppi on suunniteltu erittäin imartelevasti sen ihoamyötäilevällä cropatulla leikkauksella. Tämä paita kääntää varmasti päitä, mutta se tukee sinua silti kovankin treenin läpi.

Contrast Seamless

Contrast Seamless on viimeisin lisäyksemme suosituimpaan Seamless-kokoelmaamme. Contrast Seamless legginssit ovat erittäin tiukat ja antavat kehollesi tukea, mutta samalla kuitenkaan latistamatta kurvejasi. Sen design on suunniteltu antamaan kehollesi erittäin upean muodon.

Näissä legginsseissä on korkea vyötärö tarjoten juuri sopivasti peittävyyttä, jotta voit mukavasti treenata kuten haluat. Nämä legginssit kannattaa parittaa yhdessä Pitkähihaisen Crop Topin, tai Urheiluliivien kanssa

Oletko valmis viemään treenisi uusiin korkeuksiin? 

Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein