Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

THE Multi & THE Joint | Löydä suojeliasi

THE Multi & THE Joint | Löydä suojeliasi
Evangeline Howarth
Writer and expert4 vuotta Ago
Näytä Evangeline Howarth:n profiili

Paranna palautumisesi näiden lisäravinteiden avulla

Koetko välillä hankalaksi antaa kaikkesi treeneissäsi? Koetko energiasi olevan vähissä tai tarvitsevasi erityisen nopeasti treenin jälkeisen palautusjuoman?

Meillä on sinulle ratkaisu.

On tärkeää tuntea olosi hyväksi sisältäpäin, sillä tämä saa sinut myös näyttämään hyvältä ulkoapäin. Moni sisäinen tekijä kuten energiatasosi, immuunijärjestelmäsi ja muut terveyteesi liittyvät tekijät vaikuttavat suorituskykyyysi, joka on kaikki kaikessa mitä tulee treenistäsi suoriutumiseen.

Tapaa suojelijamme  — THE Multi ja THE Joint. Nämä kaksi vitamiinivalmistettamme on rakennettu hoitamaan ja rakentamaan sinua sisältäpäin, jotta voit rikkoa ulkopuolella olevat rajasi! Ne imeytyvät täydellisesti ja antavat kehollesi kaikki sen tarvitsemat kivennäisinaeet, jotta voit paremmin kuin koskaan.

Saadaksesi tuloksia tulee sinun pitkäjänteisesti ja jatkuvasti antaa kaikkesi. On aika jättää asiat onnen nojaan ja olla mieluummin parhaimmassa suorituskunnossa joka päivä. Oikeille ravintoaineilla voit parantaa palautumisesi, immuunijärjestelmäsi sekä treenisi.

Tässä kaikki mitä sinun tulee tietää.

 

THE Multi

1 kapseli, joka sisältää 20 korkealaatuista vitamiinia seä kivennäisainetta. The multissa olevat vitamiinit sekä kivennäisaineet ovat myös erittäin helposti imeytettävissä ja niiden imeytymiskyky on paljon parempi kuin sinun keskivertoisessa monivitamiinivalmisteessasi. Itseasiassa voit jopa odottaa, että THE Multi imeytyy 5 kertaa paremmin kuin vastaavat monivitamiinit.1,2,3

THE Multi sisältää myös Wellmunea®, joka on luonnollinen hiiva-beetaglukaani, jonka on tutkitusti todistettu parantavan immuunijärjestelmäsi kuntoa.4 Tämä täysin luonnollinen aine voi myös auttaa sinua ylläpitämään terveitä energiatasoja ja pitämään mielesi kirkkaana sekä ylläpitää yleistä vointiasi.5

Parasta tässä on se, että ei ole koskaan ollut helpompaa voida paremmin. Otat vain 2 kapselia päivässä ja näet oikeita tuloksia energiatasoissasi sekä suorituskyvyssäsi.

 

THE Joint

Jos sinulla on terveet nivelet voit viedä treenisi haastavammalle tasolle. Siksi tarvitset uutta lisäravinnettamme, THE Joint. THE Joint on tehty Acujoint™ teknologialla, joka vähentää nivelkipuja ja parantaa fyysistä toimintakykyäsi – voit olla valmis uuteen huippusuoritukseen nopeammin kuin koskaan.6

THE Joint sisältä myös UC-II® kollageenia. Se on täysin uusi aine markkinoilla ja sen teho on perusteltu tieteellisesti ja sen on todistettu auttavan kivunsiedossa pidempään rankan treenin aikana. Tämän kollageenin on todistettu olevan vaikuttavampi kuin monen muun aineksen, jotka löytyvät useimmista nivellisäravinteista. 7

Hyödyt eivät myöskään lopu tähän. THE Joint on pakattu täyteen kalsiumia, kuparia sekä magnesiumia, jotta luustosi kunto olisi optimaalinen ja kudoksesi olisi kunnossa.8,9,10

Ei ole koskaan ollut helpoompaa parantaa liikkuvuuttasi ja saada parempi palautuminen näin helpolla ja yksinkertaisella lisäravinteella.

 

Muista tämä

Nähdäksesi paljon tuloksia treenistäsi tulee sinun jatkuvasti antaa kaikkesi. Voit tehdä näin vain jos jatkuvasti voit todella hyvin. On aika katsoa itseäsi sisältäpäin ja huolehtia itsestäsi THE Multin ja THE Jointin avulla, jotta voit vihdoin nähdä ne tulokset ulkoapäin mitä olet aina halunnut.

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

  1. Gandia, Bour, Maurette, Donazzolo, Duchène, Béjot, & Houin. (2007). A bioavailability study comparing two oral formulations containing zinc (Zn bis-glycinate vs. Zn gluconate) after a single administration to twelve healthy female volunteers.International journal for vitamin and nutrition research77(4), 243-248.
  2. Pineda, O., Wayne Ashmead, H. D., Perez, J. M., & Lemus, C. P. (1994). Effectiveness of iron amino acid chelate on the treatment of iron deficiency anemia in adolescents.Journal of Applied Nutrition46(1), 2-13.
  3. Schuette, S. A., Lashner, B. A., & Janghorbani, M. (1994). Bioavailability of magnesium diglycinate vs magnesium oxide in patients with ileal resection.Journal of Parenteral and Enteral Nutrition18(5), 430-435.
  4. Mah, E., Kaden, V. N., Kelley, K. M., & Liska, D. J. (2018). Beverage Containing Dispersible Yeast β-Glucan Decreases Cold/Flu Symptomatic Days After Intense Exercise: A Randomized Controlled Trial. Journal of dietary supplements, 1-11.
  5. McFarlin, B. K., Venable, A. S., Carpenter, K. C., Henning, A. L., & Ogenstad, S. (2017). Oral supplementation with baker’s yeast beta glucan is associated with altered monocytes, T cells and cytokines following a bout of strenuous exerciseFrontiers in physiology8, 786.
  6. Amalraj, A., Jacob, J., Varma, K., Kunnumakkara, A. B., Divya, C., & Gopi, S. (2019). Acujoint™, a highly efficient formulation with natural bioactive compounds, exerts potent anti-arthritis effects in human osteoarthritis–A pilot randomized double blind clinical study compared to combination of glucosamine and chondroitin.Journal of Herbal Medicine, 100276.
  7. Lugo, J. P., Saiyed, Z. M., Lau, F. C., Molina, J. P. L., Pakdaman, M. N., Shamie, A. N., & Udani, J. K. (2013). Undenatured type II collagen (UC-II®) for joint support: a randomized, double-blind, placebo-controlled study in healthy volunteers.Journal of the international society of sports nutrition10(1), 48.
  8. EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA). (2009). Scientific Opinion on the substantiation of health claims related to calcium and vitamin D and maintenance of bone (ID 350) pursuant to Article 13 (1) of Regulation (EC) No 1924/2006. EFSA Journal7(10), 1272.
  9. EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA). (2009). Scientific Opinion on the substantiation of health claims related to magnesium and electrolyte balance (ID 238), energy‐yielding metabolism (ID 240, 247, 248), neurotransmission and muscle contraction including heart muscle (ID 241, 242), cell division (ID 365), maintenance of bone (ID 239), maintenance of teeth (ID 239), blood coagulation (ID 357) and protein synthesis (ID 364) pursuant to Article 13 (1) of Regulation (EC) No 1924/2006. EFSA Journal7(10), 1216.
  10. EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA). (2009). Scientific Opinion on the substantiation of health claims related to copper and protection of DNA, proteins and lipids from oxidative damage (ID 263, 1726), function of the immune system (ID 264), maintenance of connective tissues (ID 265, 271, 1722), energy‐yielding metabolism (ID 266), function of the nervous system (ID 267), maintenance of skin and hair pigmentation (ID 268, 1724), iron transport (ID 269, 270, 1727), cholesterol metabolism (ID 369), and glucose metabolism (ID 369) pursuant to Article …. EFSA Journal7(10), 1211.
Evangeline Howarth
Writer and expert
Näytä Evangeline Howarth:n profiili

Evangeline on harrastanut kilpaurheilua jo pienestä pitäen ja auktorisoituna RYA Dinghy-ohjaajana hän ymmärtää hyvin ravinnon tärkeyden extreme- ja kestävyyslajeissa. Ravinnon tärkeys tuli hänelle erityisen selväksi kun hän kilpaili GBR joukkueessa ja toimi yliopistojoukkueensa kapteenina sekä valmentajana.

Vapaa-ajallaan Evangeline rakastaa juoksemista - erityisesti maratoneja. Viikonloppuisin Evangelinen voi löytää vesiurheilun parista tai vaeltamasta. Paras tapa viettää ilta hänen mielestään on ensin tehdä HIIT - tai kyykkytreeni ja sen jälkeen syödä paljon tulista kasvisruokaa - Nam!

Lue lisää Evien kokemuksista täältä.

myprotein